Viralno

YouTuber MrBeast ponovno oduševio videom: Sada je donirao 20.000 parova cipela djeci u Africi

MrBeast

Jimmy Donaldson, poznat pod nadimkom MrBeast, ponovno je oduševio svijet. Poznati američki YouTuber, koji je poznat po tome da želi sve novce koje zaradi pokloniti i vratiti zajednici, pojavio se s najnovijim videom u kojem donira cipele za 20.000 djece u Južnoj Africi. “Za stotine tisuća djece u Južnoj Africi, jedina stvar koja stoji između njih i obrazovanja je običan par cipela”, rekao je u videu. Dodao je da su djeca morala hodati bosa kilometrima po teškom terenu, razbijenom staklu i zagađenoj vodi kako bi došla do škole.

Kako bi pomogli, on i njegov tim odletjeli su u Johannesburg i susreli se s dobrotvornom organizacijom Barefoot No More. Ova neprofitna organizacija proizvodi obuću od inovativnih materijala koji povećavaju izdržljivost i udobnost. MrBeast je zatim odletio u Cape Town s 20.000 parova cipela i podijelio ih učenicima kojima je trebala pomoć. Pogledajte taj video:

Donaldsonu ovo nije prvi takav pothvat. Naime, u jednom od svojih ranijih videa, pomogao je i 1.000 ljudi kako bi vidjeli bolje tako što im je osigurao zahvate koje si oni nisu mogli priuštiti. To je samo maleni dio svega što je pokušao učiniti na svom YouTube kanalu, a u nekim od ostalih videa možemo ga vidjeti kako poklanja milijun obroka, gradi kuće, kopa bunare, čisti ocean te još mnogo toga.

Zanimljivo je da, što god činio kako bi pomogao, redovno nailazi na dosta veliku količinu negodovanja i neodobravanja jer neki od gledatelja smatraju kako sve čini samo zbog pregleda i podizanja vlastite popularnosti. Bilo kako bilo, svijet bi sigurno bio ljepše mjesto kada bi svi činili ovakve stvari za podizanje osobne popularnosti!

To Top