Viralno

Pogledajte novi uređaj za slanje poljubaca na daljinu

uredaj za ljubljenje

Grupa studenata sveučilišta u Kini riješila je probleme parova na daljinu diljem svijeta, ili se barem tako čini. Kreirali su 3D uređaj u obliku usana koji je izazvao, blago rečeno, jezive reakcije na Internetu. Silikonski uređaj, zajedno s modulom u obliku usta, namijenjen je oponašanju pritiska, kretanja i temperature usana osobe koja ga ljubi pomoću senzora. Stroj za ljubljenje radi tako da upari uređaj s mobilnom aplikacijom, a nakon uparivanja uređaja sa svojim partnerom u aplikaciji, parovi na daljinu mogu “uploadati” svoje poljupce pomoću modula uređaja u obliku usta , koji se zatim prenosi na uređaj primatelja. Uređaj čak može prenijeti i zvuk koji korisnik proizvodi kada se ljubi.

Glavni izumitelj Jiang Zhongli rekao je za Global Times da je bio u vezi na daljinu sa svojom djevojkom kada je došao na ideju za uređaj. Jiang je također rekao da bi se uređaj mogao koristiti za promicanje monogamnih odnosa, jer može upariti samo jednog pošiljatelja i jednog primatelja u isto vrijeme. Aplikacija navodno također može pomoći korisnicima da upoznaju nekog novog. Prema CNN-u, dva stranca mogu anonimno razmjenjivati ​​poljupce u aplikaciji.

Korisnici također mogu “uploadati” svoje poljupce u aplikaciju kako bi ih drugi mogli preuzeti i iskusiti. Uređaj za ljubljenje trenutno se prodaje na najvećoj kineskoj internetskoj stranici za kupovinu Taobao. Cijena jednog pojedinačnog kompleta usana je oko 40 dolara.

Što vi mislite o ovom uređaju, pronalazite li ga simpatičnim ili pak jezivim?

To Top