Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Aplikacije i softver

10 razloga zašto trebate UPDF za novi macOS 14 i iOS 17

Naslovnica UPDF

Kako se tehnologija razvija, biti u tijeku s najnovijim operativnim sustavima i softverom postaje presudno za besprijekorno digitalno iskustvo. S nedavnom objavom iOS-a 17, iPadOS-a 17 i macOS-a 14 Sonoma na Appleovom događaju za razvojne programere, entuzijasti s nestrpljenjem očekuju nove značajke i poboljšanja koja će ti sustavi donijeti. Ako ste strastveni korisnik PDF datoteka i tražite uređivač PDF-a koji savršeno odgovara mogućnostima ovih novih sustava, UPDF je rješenje koje vam je potrebno.

UPDF

UPDF je svestran i moćan uređivač PDF-a koji zadovoljava potrebe Mac i iOS korisnika. Sa svojom kompatibilnošću s najnovijim sustavima macOS 14 i iOS 17, UPDF osigurava da možete maksimalno iskoristiti poboljšane funkcionalnosti i značajke koje Apple nudi. Bez obzira radite li na svom Macu ili ste u pokretu sa svojim iOS uređajem, UPDF pruža odlično iskustvo uređivanja PDF-a.

U nekim je granama poslovanja mogućnost uređivanja teksta i slika u PDF datotekama neophodna za učinkovitu suradnju i upravljanje dokumentima. UPDF vam omogućuje da bez napora napravite izmjene u svojim PDF-ovima. U nastavku ćemo iz tog razloga navesti čak 10 razloga zašto vam je upravo on potreban.

Appleov WWDC događaj na kojem su predstavljeni iOS 17, iPadOS 17 i macOS 14

Nakon što su nedavno objavljeni iOS 17, iPadOS 17 i macOS 14 na WWDC Appleovom događaju za razvojne programere, korisnici Applea s nestrpljenjem očekuju nove značajke i poboljšanja koja će ti operativni sustavi donijeti. Dok koristite ove vrhunske sustave, ključno je imati softver koji besprijekorno integrira i maksimalno povećava njihove mogućnosti. UPDF uređivač je savršen uređivač PDF-a za spomenute operacijske sustave jer osigurava nesmetan i učinkovit tijek rada.

UPDF je posebno dizajniran za besprijekoran rad na ovim novim operativnim sustavima, iskorištavajući njihove napredne funkcije za poboljšanje vašeg iskustva uređivanja PDF-a. Bez obzira koji uređaj koristite, UPDF pruža jednostavno sučelje koje vam omogućuje lako upravljanje i uređivanje PDF datoteka.

Uređivanje PDF-a s UPDF-om

Korištenjem snage novih operacijskih sustava, UPDF nudi niz značajki prilagođenih potrebama korisnika Applea. Od uređivanja teksta i slika do čitanja i označavanja PDF-ova, UPDF koristi prednosti najnovijih tehnologija kako bi pružio besprijekorno i optimizirano iskustvo. S UPDF-om možete iskoristiti jedinstvene mogućnosti Appleovih operacijskih sustava da biste mijenjali svoje PDF-ove, surađivali s drugima i ostali produktivni u pokretu.

Kompatibilnost UPDF-a s novim operativnim sustavima osigurava da možete u potpunosti iskoristiti značajke i optimizacije koje je uveo Apple. Bez obzira radite li na svom Mac ili iOS uređaju, UPDF se neprimjetno integrira, omogućujući vam da iskoristite snagu macOS-a 14 i iOS-a 17 za stvaranje, uređivanje i upravljanje vašim PDF datotekama s lakoćom.

10 razloga zašto vam je potreban UPDF za vaš novi Mac i iOS

Postoji čak 10 odličnih razloga zašto vam treba UPDF, a te ćemo razloge i navesti.

1. Uređivanje teksta i slika u PDF-ovima moguće je i na Macu i u pokretu

Uređivanje teksta u UPDF-u

UPDF vam omogućuje uređivanje teksta i slika u vašim PDF-ovima bez napora, bilo da koristite Mac ili ste u pokretu sa svojim iOS uređajem. Sa svojim intuitivnim sučeljem i robusnim mogućnostima uređivanja, možete mijenjati svoje PDF datoteke bilo gdje i bilo kada. Trebate ažurirati tipfeler u dokumentu dok putujete? Nema problema. S UPDF-om imate fleksibilnost za besprijekorno uređivanje i dotjerivanje svojih PDF-ova, osiguravajući točnost i profesionalizam u vašem radu.

2. Čitajte i komentirajte PDF-ove

UPDF pruža opsežan skup alata na Mac i iOS aplikaciji za poboljšanje vašeg iskustva čitanja i komentiranja. Od isticanja važnih odjeljaka do dodavanja komentara i bilježaka, možete jednostavno izraziti svoje misli i ideje izravno unutar PDF-a. Bilo da provodite istraživanje, pregledavate dokumente ili surađujete s kolegama, UPDF vam omogućuje interakciju s vašim PDF-ovima na smislen način, što ga čini svestranim alatom za osobnu i profesionalnu upotrebu.

Ostavljanje komentara i bilježaka s UPDF-om

3. Osigurajte svoje datoteke

Zaštita vaših osjetljivih podataka je ključna, a UPDF nudi robusne sigurnosne značajke za zaštitu vaših datoteka. Svojim PDF-ovima možete dodati lozinke, sprječavajući neovlašteni pristup i osiguravajući povjerljivost. Osim toga, značajka sigurnosnog prostora UPDF-a pruža dodatni sloj zaštite, omogućujući vam pohranu datoteka u sigurnom okruženju kojem se može pristupiti samo s vašim Face ID-om ili lozinkom. S UPDF-om možete biti mirni znajući da su vaši dokumenti sigurni i zaštićeni.

4. Ispunite i potpišite PDF-ove

Potpisivanje dokumenata s UPDF-om

Možete reći zbogom gnjavaži ispisa, potpisivanja i skeniranja dokumenata. UPDF pojednostavljuje proces ispunjavanja obrazaca i potpisivanja ugovora izravno unutar PDF-a. Bez obzira koristite li svoj Mac ili iOS uređaj, možete jednostavno ispuniti polja obrasca, dodati svoj potpis i dovršiti važne dokumente sa samo nekoliko klikova ili dodira. Ova značajka koja štedi vrijeme usmjerava vaš tijek rada i omogućuje učinkovitu suradnju, čineći je ključnim alatom za profesionalce i pojedince koji često rade s ugovorima i obrascima.

5. Pretvorite format PDF-a pomoću AI-Powered OCR

Dokument prije i poslije korištenja UPDF-ovog OCR-a

UPDF-ova AI-Powered OCR (Optical Character Recognition) tehnologija revolucionira način rada s PDF-ovima. Pomoću ove napredne značajke možete pretvoriti PDF-ove u formate koji se mogu uređivati ​​kao što su Word, Excel i drugi. Bilo da trebate izdvojiti tekst iz skeniranog dokumenta ili izmijeniti sadržaj PDF-a, UPDF-ove mogućnosti OCR-a čine rad bez papira stvarnim. Ovaj moćni alat štedi vam vrijeme i trud, omogućujući vam prenamjenu i uređivanje PDF sadržaja s lakoćom.

6. Lagani PDF uređivač velike brzine i izvanrednih performansi

UPDF je dizajniran za iznimnu izvedbu i brzinu, čak i kada radite s velikim i složenim PDF datotekama. Kao lagani uređivač PDF-a, osigurava glatko i brzo uređivanje, povećavajući vašu produktivnost i učinkovitost. Bilo da se krećete kroz stranice, uređujete tekst ili pravite bilješke, optimizirana izvedba UPDF-a osigurava besprijekorno korisničko iskustvo. Doživite užitak rada s brzim i pouzdanim PDF uređivačem koji ide ukorak s vašim zahtjevnim zadacima.

7. Jedan račun za sve platforme

UPDF na više platformi

Pojednostavite upravljanje softverom uz UPDF kompatibilnost s više platformi. S jednom licencom možete pristupiti UPDF-u na više uređaja i platformi. Bez obzira koristite li Mac, iOS uređaj, Android uređaj ili Windows PC, UPDF osigurava dosljedno iskustvo na svim vašim uređajima. Ova fleksibilnost omogućuje vam neprimjetno prebacivanje između uređaja uz zadržavanje pristupa vašim PDF datotekama i očuvanje napretka u uređivanju. Uživajte u pogodnosti objedinjenog rješenja za uređivanje PDF-a s UPDF-ovim pristupom jednom računu za sve platforme.

8. Služba za korisnike 24/6, glas kupaca pomaže unaprijediti proizvod

UPDF cijeni zadovoljstvo korisnika i pruža namjensku podršku za rješavanje svih upita ili problema s kojima se možete susresti. Njegov tim za korisničku podršku dostupan je 24 sata dnevno, 6 dana u tjednu kako bi vam pomogao, osiguravajući da vaša pitanja dobiju odgovore i da se nedoumice odmah riješe. UPDF aktivno sluša povratne informacije korisnika kako bi neprestano poboljšavao proizvod, čineći ga rješenjem za uređivanje PDF-a usmjerenim na korisnika, koje se razvija na temelju potreba i preferencija tih istih korisnika.

9. Velike prednosti u usporedbi s konkurentima kao što su Adobe Acrobat ili PDF Expert

UPDF se ističe među svojim konkurentima, nudeći značajne konkurentske prednosti koje ga čine vrhunskim izborom za uređivanje PDF-a. Sa sveobuhvatnim skupom značajki, kada usporedimo UPDF s Adobe Acrobatom i PDF Expertom, UPDF pruža učinkovito rješenje bez ugrožavanja funkcionalnosti. Bilo da se radi o jednostavnosti korištenja, performansama, cijenama ili kompatibilnosti s više platformi, UPDF se ističe u pružanju izvanrednog korisničkog iskustva i vrijednosti, što ga čini sjajnim izborom za pojedince i profesionalce.

10. Pristupačna cijena s jednom licencom za sve platforme na 4 uređaja, sada uz 54% popusta

UPDF nudi pristupačnu strukturu cijena koja pruža izvrsnu vrijednost za vaše ulaganje. S jednom licencom možete pristupiti UPDF-u na do četiri uređaja na različitim platformama, što vam omogućuje nesmetan rad na željenim uređajima. Nadalje, s trenutnim popustom od 54%, UPDF postaje još atraktivnija opcija, osiguravajući da možete uživati ​​u njegovim sveobuhvatnim značajkama i mogućnostima po vrlo konkurentnoj cijeni. Otključajte puni potencijal UPDF-a bez trošenja novca, čineći ga pristupačnim i isplativim rješenjem za sve vaše potrebe uređivanja PDF-a.

Cijena i dostupnost

usporedba značajki UPDF-a s onima koje pruža Adobe Acrobat

Istražili smo izvanredne značajke i prednosti koje UPDF nudi za nove sustave macOS 14 i iOS 17. Ako vam se svidjelo sve što ste naučili o ovom alatu, vrijeme je da poduzmete nešto po tom pitanju i iskoristite priliku da poboljšate svoje iskustvo uređivanja PDF-a. Dobra vijest je da UPDF trenutno nudi ekskluzivni popust od 54%, što znači da je sada savršeno vrijeme za ulaganje u ovaj moćni uređivač PDF-a.

Bilo da odaberete godišnji plan, čija je cijena sada samo 29,99 USD umjesto 49,99 USD, ili trajni plan, koji je smanjen sa 99,99 USD na 45,99 USD, možete uživati ​​u sveobuhvatnim značajkama UPDF-a i otključati njegov puni potencijal u svim svojim uređaja.

Ne propustite ovu vremenski ograničenu ponudu za povećanje produktivnosti, pojednostavljenje tijeka rada i lako obavljanje zadataka uređivanja PDF-a. S UPDF-om imate moć uređivanja teksta i slika, čitanja i označavanja PDF-ova, osiguravanja datoteka, ispunjavanja i potpisivanja dokumenata, pretvaranja PDF-ova s ​​AI-Powered OCR-om i još mnogo toga.

Iskoristite UPDF-ovo korisničko sučelje, brze performanse i kompatibilnost s više platformi kako biste povećali svoju učinkovitost i postigli profesionalne rezultate. Pridružite se rastućoj zajednici zadovoljnih korisnika UPDF-a i doživite razliku koju ovaj alat može učiniti u upravljanju digitalnim dokumentima. Za više informacija kliknite ovdje.

Ostavi komentar

Možda će vas zanimati

Tech

U Moskvi se održavaju tečajevi iz oralnog seksa za djevojke koje žele usavršiti svoje sposobnosti oralnog zadovoljavanja. Cijena tečaja je 3500 ruskih rublja (608kn)...

Tech

Što bi se dogodilo ako uronite ruku u posudu tekućeg dušika? Bi li vam se ruka smrzla do ozeblina? Bi li se razbila čim...

Internet

Sigurno ste do sad naletjeli na neke od bizarnosti na koje je Googleovo auto naletjelo pri snimanju, a u ovom videu pogledajte kompilaciju najčudnijih...

Tech

Trebate izračunati postotak od nekog broja, a ne znate kako? Pročitajte ovaj jednostavan članak i naučite kako se računa postotak. Postotci se koriste za...

Tech

1995. godine grupa znanstvenika NASA-e napravila je testove o tome kako pojedine droge utječu na paukovu sposobnost da izgradi mrežu.

Internet

Odmah da vam kažemo – neizbježan kraj dogodio bi se iznenađujuće brzo. Ako je zapremnina prosječnog lijesa 886 litara, a prosječan volumen ljudskog tijela...

Automoto

Tvrtka Laser Power Systems razvila je automobil pogonjen nuklearnom energijom. Napokon je pronađen način koji će vašem automobilu omogućiti vječni rad bez punjenja. No...

Tech

Rudnik dijamanata Mir u Siberu jedna je od najvećih rupa u tlu koju je čovjek napravio. Duboka je 525 metara i široka 1200m. Let...