Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Akcije

2020 Cyber Week ponude za licenciranje Windows 10 i još mnogo toga

cyber monday
cyber monday ponuda

Iskoristite priliku i kupite licence sa čak 95% popusta na originalnu cijenu. Cyber Monday ponuda za licence se ne propušta. Možete kupiti Windows 10 za tek €7,30 kao i mnoge druge licence za softver. Pročitajte u nastavku što se nudi.

Još uvijek traje Black Friday ponuda, pa slijedi Cyber Monday, koji nam dolazi na datum 30.11.2020. Godeal24.com daje ponudu s posebno niskim cijenama za Softver. S velikom online ponudom licenci, sada je pravi trenutak da aktivirate Windows 10 i drugi MS softver koji se nudi. Za ekstra ponudu, i totalno niske cijene, dovoljno je da iskoristite neki kupon KOD. Napisat ćemo ponudu u nastavku, da što bolje iskoristite Cyber Monday. 

Dakle, Godeal24.com je najveća i najpoznatija online platforma za prodaju softverskih licenci s posebno niskim cijenama i brzom E-mail isporukom. Za ovaj tjedan, Godeal24.com ima posebnu ponudu Cyber Week Super prodaja, s popustima do 95% na originalne cijene.

Ovo su posebne ponude koje vrijede za sljedeći tjedan. Ako planirate nadograditi računalni softver, nemojte propustiti ovu priliku. Cyber Monday ponuda licenci je najbolji trenutak da se odlučite aktivirati softver koji koristite.

Ekskluzivne ponude – do 95% popusta, ograničeno.

Preporučujemo svojim čitateljima:

  • Windows 10 Professional (32/64 Bit) – za 7.30€
  • Windows 10 Professional (32/64 Bit) (2 PC) – za 11.30€
  • Office 2016 Professional Plus (1 PC) – za 22.30€
  • Office 2019 Professional Plus (1 PC) – za 28.99€

U pola cijene, kupon KOD: SGO50

Povoljnije nego što može biti. Kupon KOD: SGO62

Dodatne ponude, najbolje cijene za kuću i posao. Kupon KOD: SGO55

I još mnogo toga >>

Ponude koje smo spomenuli privlače veliki broj kupaca, diljem svijeta. Da se osigurate, i ne dođete u situaciju da je licenca koju tražite već rasprodana, reagirajte na vrijeme i kupite sebi licencu već danas.

Imate pitanja? Tražite pomoć?

Kontaktirajte Godeal24 prije ili nakon obavljene kupovine. Jednostavno, pošaljite E-mail poruku na adresu service@godeal24.com i njihovo osoblje će odgovoriti na sva vaša pitanja, te pomoći u slučaju potrebe.

(Sponzorirani članak)

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Apps & Software

Windows 11 je s nama kratko vrijeme, a već je postao operativni sustav koji je donio najviše poboljšanja u odnosu na prethodne verzije Windowsa....

Apps & Software

Novi operativni sustav tvrtke Microsoft, Windows 11, službeno je postao dostupan 5. listopada ove godine. No, ono što je još sjajnije je činjenica da...

Apps & Software

Microsoft je nedavno najavio da će od 5. listopada njihov najnoviji operativni sustav, Windows 11, konačno postati globalno dostupan. Uz to, iz tvrtke su...

Akcije

Kako mjere oko korona krize polagano ali sigurno popuštaju, povratak učenika u škole na jesen postaje sve realniji. Naravno, to zahtjeva obnovu knjiga i...

Oglašavanje