Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Akcije

2020 Cyber Week ponude za licenciranje Windows 10 i još mnogo toga

cyber monday
cyber monday ponuda

Iskoristite priliku i kupite licence sa čak 95% popusta na originalnu cijenu. Cyber Monday ponuda za licence se ne propušta. Možete kupiti Windows 10 za tek €7,30 kao i mnoge druge licence za softver. Pročitajte u nastavku što se nudi.

Još uvijek traje Black Friday ponuda, pa slijedi Cyber Monday, koji nam dolazi na datum 30.11.2020. Godeal24.com daje ponudu s posebno niskim cijenama za Softver. S velikom online ponudom licenci, sada je pravi trenutak da aktivirate Windows 10 i drugi MS softver koji se nudi. Za ekstra ponudu, i totalno niske cijene, dovoljno je da iskoristite neki kupon KOD. Napisat ćemo ponudu u nastavku, da što bolje iskoristite Cyber Monday. 

Dakle, Godeal24.com je najveća i najpoznatija online platforma za prodaju softverskih licenci s posebno niskim cijenama i brzom E-mail isporukom. Za ovaj tjedan, Godeal24.com ima posebnu ponudu Cyber Week Super prodaja, s popustima do 95% na originalne cijene.

Ovo su posebne ponude koje vrijede za sljedeći tjedan. Ako planirate nadograditi računalni softver, nemojte propustiti ovu priliku. Cyber Monday ponuda licenci je najbolji trenutak da se odlučite aktivirati softver koji koristite.

Ekskluzivne ponude – do 95% popusta, ograničeno.

Preporučujemo svojim čitateljima:

U pola cijene, kupon KOD: SGO50

Povoljnije nego što može biti. Kupon KOD: SGO62

Dodatne ponude, najbolje cijene za kuću i posao. Kupon KOD: SGO55

I još mnogo toga >>

Ponude koje smo spomenuli privlače veliki broj kupaca, diljem svijeta. Da se osigurate, i ne dođete u situaciju da je licenca koju tražite već rasprodana, reagirajte na vrijeme i kupite sebi licencu već danas.

Imate pitanja? Tražite pomoć?

Kontaktirajte Godeal24 prije ili nakon obavljene kupovine. Jednostavno, pošaljite E-mail poruku na adresu service@godeal24.com i njihovo osoblje će odgovoriti na sva vaša pitanja, te pomoći u slučaju potrebe.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Možda će vas zanimati

Akcije

Ima li boljeg načina za proslaviti završetak katastrofalne 2020. godine od traženja super popusta i jeftinih licenci za Windows i Office. U skladu s...

Akcije

Novogodišnji popusti na popularnom webshopu Godeal24 nastavljaju se nizati odmah početkom godine. U svojoj posebnoj ponudi donose vrlo povoljne cijene aktivacijskih ključeva, stoga ako...

Akcije

Nitko ne želi sastaviti novo računalo, kroz mjeseca ili više, jer nam stalno stižu nove komponente, a cijene već dostupnih značajno opadaju. Najnoviji procesor...

Akcije

Predstavljamo super ponudu za Black Friday, Windows 10 licenca na dohvat ruke. Iskoristite akciju koju donosi GoDeal24.com za Black Friday i „uzmite“ licencu Windows...

Oglašavanje