Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Promo i akcije

2020 Cyber Week ponude za licenciranje Windows 10 i još mnogo toga

cyber monday
cyber monday ponuda

Iskoristite priliku i kupite licence sa čak 95% popusta na originalnu cijenu. Cyber Monday ponuda za licence se ne propušta. Možete kupiti Windows 10 za tek €7,30 kao i mnoge druge licence za softver. Pročitajte u nastavku što se nudi.

Još uvijek traje Black Friday ponuda, pa slijedi Cyber Monday, koji nam dolazi na datum 30.11.2020. Godeal24.com daje ponudu s posebno niskim cijenama za Softver. S velikom online ponudom licenci, sada je pravi trenutak da aktivirate Windows 10 i drugi MS softver koji se nudi. Za ekstra ponudu, i totalno niske cijene, dovoljno je da iskoristite neki kupon KOD. Napisat ćemo ponudu u nastavku, da što bolje iskoristite Cyber Monday. 

Dakle, Godeal24.com je najveća i najpoznatija online platforma za prodaju softverskih licenci s posebno niskim cijenama i brzom E-mail isporukom. Za ovaj tjedan, Godeal24.com ima posebnu ponudu Cyber Week Super prodaja, s popustima do 95% na originalne cijene.

Ovo su posebne ponude koje vrijede za sljedeći tjedan. Ako planirate nadograditi računalni softver, nemojte propustiti ovu priliku. Cyber Monday ponuda licenci je najbolji trenutak da se odlučite aktivirati softver koji koristite.

Ekskluzivne ponude – do 95% popusta, ograničeno.

Preporučujemo svojim čitateljima:

  • Windows 10 Professional (32/64 Bit) – za 7.30€
  • Windows 10 Professional (32/64 Bit) (2 PC) – za 11.30€
  • Office 2016 Professional Plus (1 PC) – za 22.30€
  • Office 2019 Professional Plus (1 PC) – za 28.99€

U pola cijene, kupon KOD: SGO50

Povoljnije nego što može biti. Kupon KOD: SGO62

Dodatne ponude, najbolje cijene za kuću i posao. Kupon KOD: SGO55

I još mnogo toga >>

Ponude koje smo spomenuli privlače veliki broj kupaca, diljem svijeta. Da se osigurate, i ne dođete u situaciju da je licenca koju tražite već rasprodana, reagirajte na vrijeme i kupite sebi licencu već danas.

Imate pitanja? Tražite pomoć?

Kontaktirajte Godeal24 prije ili nakon obavljene kupovine. Jednostavno, pošaljite E-mail poruku na adresu [email protected] i njihovo osoblje će odgovoriti na sva vaša pitanja, te pomoći u slučaju potrebe.

(Sponzorirani članak)

Ostavi komentar

Možda će vas zanimati

Aplikacije i softver

Word, Excel i PowerPoint su najčešći softveri kojima se okrećemo kada je riječ o pisanju dokumenata, analizi podataka i kreiranju prezentacija za poslovne, ali...

Aplikacije i softver

U današnje vrijeme kada prosječna osoba ima barem par online računa na raznim platformama, pamćenje lozinki mnogima zadaje glavobolje. Upravo iz tog razloga sve...

Aplikacije i softver

Svatko od nas se barem jednom našao u situaciji da mu se baterija prijenosnog računala ispraznila prebrzo i to baš u najgorem mogućem trenutku....

Aplikacije i softver

Microsoft Office je najkorišteniji softverski paket za poslovnu produktivnost na svijetu. Zapravo, više od 1,2 milijarde korisnika diljem svijeta sada koristi neki oblik proizvoda...