Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Promo i akcije

360 S9 pametni robot usisivač za besprijekornu čistoću Vašeg doma

Stiže nam još jedna zanimljiva ponuda, u obliku modernog pametnog robota koji čisti sve površine stambenog prostora. Trenutno se prodaje po akcijskoj cijeni, sa besplatnom dostavom iz skladišta unutar EU. Pogledajte što se nudi, i koje sve opcije ima model usisavača 360 S9. Predstavljamo robot usisivač 360 model S9.

Glavne značajke 360 S9 usisavača

Ultrazvučni senzor LDS, zajedno sa SLAM algoritmom brine se da robot izbjegava prepreke u vašem domu, ali i da očisti svaki dio površine koji ste mu zadali. Snažno 2200Pa usisavanje pokupit će sa poda sve nečistoće, uključujući: metalne komadiće, prašinu, sitni otpad, i mrvice koje ostanu za vama. Sistem mapiranja površina za čišćenje izvodi se u više slojeva, što vlasniku usisavača daje opciju da kreira i pohrani mapu svake površine u domu, koju će kasnije usisivač 360 S9 usisavati.

Usisivač 360 S9

Robot 360 S9 u sebi ima ugrađeni sistem za redukciju buke, što na mjerenju pokazuje razinu buke od tek 55dB. Kada radi, robot usisivač 360 S9 neće ometati ukućane, čak i tijekom gledanja omiljenog programa na Tv-u. Baterija kapaciteta 5200mAh dovoljno je jaka da napaja ovog pametnog robota čak 3 sata.

Tehničke karakteristike

Pametni robot usisivač ima u sebi ugrađena inteligentna rješenja, za što bolje rezultate čišćenja. Moguće je robota povezati s vašim pametnim telefonom, za bolje upravljanje i zadavanje dnevnih zadataka.

Marka robota: 360
Vrsta: Pametni usisivač
Model: S9
Boja: Bijela

Robot je izrađen od ABS kvalitetne plastike, sa vrhunskom završnom obradom. Moguće je daljinsko upravljanje, i zadavanje operacija s vremenskim odmakom.

Robot S9 može prijeći prepreke visoke 2cm, ima ugrađen sustav za samostalno punjenje, a u jednom radnom zadatku može počistiti površinu između 100-200 četvornih metara.

Usisivač 360 S9 može čistiti keramičke površine, tepih, mramor površine, brodski pod, parket i ostale površine koje pronalazimo u suvremenim domovima.

Snaga usisavanja: 2200Pa
Kapacitet prostora za nečistoće: 550mL
Snaga: 35W
Vrijeme punjenja: 4 sata
Trajanje baterije: 180 minuta

Robot usisivač 360 S9 se prodaje s prigodnim popustom, ako iskoristite kupon KOD: SMH360S9. Cijena ovog modela iznosi €380,68, s tim da se nalazi na skladištu unutar EU, i na vašu adresu dolazi putem DHL pošte, besplatno i u kratkom roku.

Ostavi komentar
Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Tech

Božić se bliži i vrijeme je darivanja, a vremena je sve manje. Ako ne znate što pokloniti, onda je najbolje raspitati se na trgovini...

Tech

Vaš najisplativiji LDS navigacijski robotski čistač

Promo i akcije

Iskoristite priliku i kupite po povoljnoj, akcijskoj, cijeni ovaj pametni i moderni automatski robot usisivač. Riječ je o multifunkcionalnom uređaju za čišćenje doma. Sve...

Promo i akcije

Geekbuying web trgovina u ponudi ima još jedan odličan usisivač za svaki dom. Povodom predstavljanja novog modela, u trgovini Geekbuying usisivač JIMMY JV85 PRO...