Razno

5 kul online kalkulatora koji nisu za matematiku

Koliko uštedjeti za mirovinu ili koliko ste vremena potratili na serije?

Foto: Junkies

Evo pet neobičnih online kalkulatora koji vam mogu pomoći da budete kraljevi svog slobodnog vremena, navika, sna i života uopće. Zvuči luckasto? I jest:

Kalkulator slobodnog vremena

Foto: Erikrood

Ovaj besplatni online kalkulator jednostavan je projekt Erika Rooda, koji je Googleov analitičar. On vizualizira (kalkulator, ne Erik) ukupno „slobodno“ vrijeme preostalo u vašem životu. Kalkulator je za svakoga. Može biti rana lekcija o tome kako sve te slobodne sate učiniti značajnijima. Pogledajte grafikon i odlučite što ćete učiniti sa slobodnim vremenom koje imate.

Digitalni pogled u zrcalo

Foto: Begreat

Ovaj besplatni kalkulator uzima ideju vremena i usitnjava ga u detalje, slično kao i prethodni, za one kojima treba dodatna pomoć. Osmišljen je kako bi se odrazio na izbor životnog stila i vrijeme koje trošite. Svaki okvir također navodi približne sate tjedno koje prosječna osobe troši na svaku aktivnost. Možete unijeti i vlastite aktivnosti.

Kalkulator životnog vijeka

Foto: Projectbiglife

Ovdje vam mogu pomoći s ključnim životnim odlukama – na primjer, koliko biste trebali uštedjeti za odlazak u mirovinu ili koliko vremena imate za ostvariti svoje ciljeve. Za početak postavite cilj. Dajte podatke kalkulatoru i on će vam reći vjerojatnost ispunjavanja ciljeva.

Kalkulator spavanja

Foto: Sleepcalculator

Ovdje će se pronaći ne samo noćne ptice, nego i svi drugi. Kalkulator svoje izračune temelji na unutarnjem biološkom satu tijela. Dajte mu sve podatke koji su mu potrebni da biste znali sve o personaliziranom spavanju.

Kalkulator traćenja vremena na serije

Foto: Junkies

Ovdje se govori o količini vremena koje “gubite” na TV serije. Unesite naziv TV emisije, sezonu i epizode koje ste gledali kako biste dobili ukupne sate utrošene na uživanje u njima. Očitavanje može biti neugodno za ljubitelje binge (ili maratonskog) gledanja, stoga budite oprezni s kim dijelite statistiku. Možete ga sinkronizirati i s Google računom.

Komentiraj

Odgovori

Vrh