Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Kripto

7 najboljih kriptovaluta za ulaganje u 2022 godini prema mišljenju korisnika Reddita

Foto: Shutterstock

Kada ste u potrazi za informacijama o određenoj kriptovaluti, Reddit je vrlo pouzdana platforma koja vam može pružiti informacije koje tražite. Neki upućeni korisnici više su nego sretni podijeliti bitne informacije o najboljim kripto projektima u koje možete uložiti.

Mnogi relevantni investitori također koriste Reddit kao oblik komunikacije, a ove godine projekti za koje se smatra da nude najbolju zaradu su Dash 2 Trade, IMPT, Calvaria i Tamadoge

Top 7 kriptovaluta prema REDDIT-u

Prije ulaganja u određenu kriptovalutu, najbolje je provesti opsežno istraživanje i odabrati one projekte koji imaju najprofitabilniji potencijal rasta. Prema  recenziji na Redditu, popis u nastavku prikazuje najbolje kriptovalute koje sada možete kupiti:

  1. Dash 2 Trade (D2T) – najbolja kriptovaluta za kupnju koja nudi sve važne informativne značajke
  2. IMPT – najbolja kriptovaluta prilagođena ESG-u za kupnju danas
  3. Calvaria (RIA) – najbolja Play-to-Earn igra za širenje usvajanja kripto igara
  4. Tamadoge (TAMA) – Nova kriptovaluta s velikim povećanjem cijene nakon popisa
  5. Bitcoin (BTC) – najveća kriptovaluta na cijelom tržištu
  6. Ethereum (ETH) – dobro poznata mreža blokova s ​​brojnim slučajevima upotrebe
  7. Tron – najbrže rastući javni blockchain

Najbolje kriptovalute po korisnicima  Reddita za ulaganje u 2022 godini

Društvena platforma Reddit pouzdan je izvor informacija kada tražite dokazani kripto projekt u koji možete uložiti. Prema najaktivnijim kripto trgovcima na Redditu, ovo je 7 najboljih kriptovaluta za ulaganje do kraja 2022.:

1.Dash 2 Trade

Prema Redditu, Dash 2 Trade najbolja je kriptovaluta s on-chain analizom. Uz izvrsnu pretprodaju, platforma koristi širok raspon podataka i analitike kako bi olakšala ulagačima donošenje pravovremenih odluka i povećanje njihove dobiti.

Ovaj projekt ima alat za izgradnju strategije koji korisnicima daje mogućnost izrade strategije u stvarnom vremenu i tržišnim uvjetima bez rizika za vlastiti kapital. Nakon završetka analize, korisnici mogu napraviti dodatne prilagodbe i interna testiranja kako bi smanjili rizik ulaganja i povećali svoju dobit.

Još jedna važna značajka je automatizirano trgovanje temeljeno na metrikama koje su povezane s njihovim API-jem i alatom za profiliranje rizika koji će korisnicima dati mogućnost unosnije trgovine.

Ovaj kripto ekosustav pokreće ERC-20 D2T token. Token korisnicima daje pristup različitim dijelovima ekosustava, s nadzornom pločom koja ima tri razine (besplatno, početno, premium) s jedinstvenim značajkama.

Dash 2 Trade trenutno je u posljednjoj fazi pretprodaje kao nova kriptovaluta, a jedan D2T se prodaje po cijeni od 0,0533 USD. U pretprodaji je ostalo manje od 74 milijuna tokena.

Klikom na ovaj link možete investirati u Dash 2 Trade

2. IMPT

IMPT predstavlja jedinstven ekološki osviješten kripto projekt koji korisnicima omogućuje dobivanje karbonskih kredita kupnjom na IMPT.io tržištu ili izravnim stjecanjem tijekom kupnje. Ovaj koncept omogućuje i velikim tvrtkama i običnim pojedincima da doprinesu kampanji protiv globalne klimatske krize i smanje svoj ugljični otisak.

Impact Project trenutačno predstavlja najbolji kripto program kompenzacije ugljika i sklopio je partnerstvo s više od 10.000 najvećih svjetskih trgovaca kako bi pomogao korisnicima da nadoknade svoj ugljični otisak dok kupuju putem platforme IMPT.io, s brendovima kao što su Amazon, Microsoft, Samsung, Netflix i Dyson.

Osim zarade karbonskih kredita kupnjom od projektnih partnera, korisnici mogu kupiti karbonske kredite u obliku IMPT tokena izravno na IMPT.io. Prilikom kupnje korisnici mogu odabrati koju će ekološku inicijativu podržati. Dobiveni kredit mogu prodati, zadržati kao investiciju ili povući iz opticaja.

Oni korisnici koji se odluče povući svoje kredite bit će nagrađeni u obliku NTF-ova koje su izradili neki od najpoznatijih digitalnih umjetnika.

Trenutno smo na samom kraju pretprodaje koja je prikupila nevjerojatnih 19 milijuna dolara, a cijena za 1 IMPT token je 0,023 dolara.

Posjetite web stranicu IMPT

3. Calvaria

Calvaria: Duels of Eternity najnoviji je kripto projekt izgrađen oko uzbudljive kartaške igre i zanimljivog Play-to-Earn (P2E) modela igranja. Ova kripto igra ima dvije verzije: besplatnu i kripto P2E verziju. Svatko može preuzeti besplatnu verziju iz Trgovine Play i isprobati je na svom mobilnom telefonu. Besplatna verzija će sadržavati sve informacije o igri P2E, u nadi da će motivirati što više tradicionalnih igrača da vide sve prednosti blockchain igara i potencijalno besplatno osvoje RIA tokene.

U svojoj srži, Calvaria je kartaška igra koja korisnicima omogućuje natjecanje na turnirima i osvajanje vrijednih nagrada u RIA tokenima. Sadrži sustav rangiranja koji spaja igrače sa sličnim špilovima i razinama iskustva, a sve kako bi se ponudilo pravednije natjecanje. Ako odlučite igrati P2E verziju, morat ćete uložiti RIA tokene prije svakog meča. Svaka pobjeda vraća vaše uložene tokene i tokene vašeg protivnika.

Calvaria je trenutno u posljednjoj fazi pretprodaje, ukupno je prodano 78% pretprodajnih tokena, a investitori dobivaju 30,77 RIA tokena za 1 USD.

Posjetite web stranicu Calvarie

4. Tamadoge

Za razliku od Shiba Inua i Dogecoina koji su stekli uspjeh zahvaljujući popularnosti na društvenim mrežama, Tamadoge je došao kao meme coin koji ima svoju primjenu u Tamaversu. Tamadoge predstavlja kripto projekt s ogromnim potencijalom, pogotovo jer je naveden kao jak IEO (Initial Exchange Offering).

TAMA token predstavlja valutu u srcu metaverzalne Play-to-earn (P2E) igre, koja korisnicima daje mogućnost stvaranja, uzgoja i natjecanja sa svojim Tamadoge ljubimcima. Kupci također imaju pristup trgovini u kojoj mogu kupiti hranu i njegu svojih ljubimaca koristeći TAMA tokene.

Uspješna pretprodaja završila je 1. rujna 2022. , a trajala je manje od 8 tjedana, prikupivši preko 19 milijuna dolara. Jedna od važnih razlika u usporedbi s Dogecoinom je ta što je TAMA deflacijska valuta s maksimalnom ponudom od 2 milijarde tokena.

Svaki put kada investitori kupe proizvode iz trgovine TAMA, 65% tog iznosa šalje se u P2E bazene, 30% se koristi za marketing, a 5% se troši.

Posjetite web stranicu TAMA

5. Bitcoin (BTC)

Bitcoin je najpopularnija i najvrednija kriptovaluta, čak i na Redditu. Kao i druga kriptoaktiva, BTC radi na glavnoj knjizi, bilježeći transakcije distribuirane preko mreže tisuća računala ili blockchaina.

Otkad se pojavio, Bitcoin je postao naširoko korišten na kripto tržištu, a njegova vrijednost vrtoglavo je porasla. U svibnju 2016. Bitcoin se prodavao za oko 410 dolara. Trenutna cijena za 1 BTC je oko 17.130 USD.

Proces provjere rješenja kriptografske zagonetke naziva se dokaz rada. Ova sigurnosna provjera čuva Bitcoin sigurnim i zaštićenim od prevaranata.

Saznajte više o ulaganju u Bitcoin

6. Ethereum (ETH)

Ethereum je druga najvrjednija kriptovaluta, s tržišnom kapitalizacijom od 153 milijarde dolara. Većina programera voli ETH zbog potencijala njegovih aplikacija, kao što su pametni ugovori i NFT (nezamjenjivi tokeni).

Aplikacije temeljene na Ethereumu automatski se pokreću kada se ispune uvjeti. Zanimljivo, Ethereum je oduvijek bio poznat po stalnom rastu. Dakle, mogućnost da će ostati na Redditovoj listi najboljih kripto projekata je prilično velika.

Uložite u Ethereum

7. Tron

Od lansiranja 2017. godine, Tron je postao jedan od najpoznatijih kripto tokena na svijetu. Uz ETH i BTC, Tron je izvrstan izbor ako tražite stabilni token za ulaganje u 2022.

Tronova temeljna misija je povezivanje korisnika s pružateljima sadržaja putem peer-to-peer transakcija. Akvizicija platforme za dijeljenje datoteka BitTorrent bila je ključni korak u tom smjeru u 2018.

Najniža cijena Trona svih vremena bila je u rujnu 2017., kada je pala ispod 0,001 USD. Nasuprot tome, najviša cijena tokena do danas bila je 0,30 dolara u siječnju 2018.

Uloži u Tron

Zaključak

Iznad je pažljivo sastavljen popis najboljih kriptovaluta na Redditu za ulaganje u 2022. Do ovog smo popisa došli detaljnom analizom, postavljajući puno pitanja i čitajući puno recenzija samih članova Reddita. Dokazali su nam da je dijeljenje znanja sjajan način da pomognemo jedni drugima i učinimo svijet boljim mjestom.

Nadamo se da će vam naš pregled ovih kriptovaluta pomoći da odaberete najbolju kriptovalutu.

Veliki potencijal imaju Dash 2 Trade, IMPT, Calvaria i Tamadoge. One su jedinstvene i različite od ostalih kriptovaluta na tržištu. Donesite odluku danas, a zatim ih dodajte u svoj portfelj za isplativije ulaganje.

(Sponzorirani članak)

Ostavi komentar

Možda će vas zanimati

Internet

Korisnici Reddita s dubokom su turobnošću reagirali na izjavu tvrtke da planira prodati dionice javnosti. “Početak kraja“, “dobro dok je trajalo” i “upropastili su...

Kripto

Sam Bankman-Fried, koji je nekoć vodio jednu od najvećih svjetskih mjenjačnica kriptovaluta i suočava se s desetljećima zatvora, neće se suočiti s još jednim...

Kripto

Nogometaš Cristiano Ronaldo suočava se s kolektivnom tužbom u SAD-u zbog njegove promocije Binancea, najveće burze kriptovaluta na svijetu. Tužitelji tvrde da ih je...

Kripto

Sam Bankman-Fried, koji je nekoć vodio jednu od najvećih svjetskih mjenjačnica kriptovaluta, proglašen je krivim za prevaru i pranje novca na kraju jednomjesečnog suđenja...

Kripto

Istraživanja provedena zadnjih dana pokazala su da su hakeri povezani sa Sjevernom Korejom ukrali stotine milijuna dolara u kriptovalutama kako bi financirali nuklearne projekte...

Igre i gaming

"Odmah sam upozorio svoju ženu i uzeo mačku i odveo nas na sigurno, samo s manjim opeklinama"

Biznis i posao

Može li se izgraditi digitalni biznis bez velikih novčanih ulaganja? Zašto su financijska ulaganja u biznis širom otvorena vrata za rast poslovanja? Kako investirati...

Biznis i posao

Proizvođač čipova AMD u sljedećih će pet godina uložiti 400 milijuna dolara u Indiju kako bi proširio istraživanje, razvoj i inženjering. Strateško ulaganje proizvođača...