Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Akcije

ACGAM električni, metalni okvir za radni stol

Za što ugodnije radno iskustvo, ako ste dugo u uredu i tražite načina da se protegnete, svakako pogledajte ovaj električni okvir za radni stol.

Potpuno spreman, radni (električni) okvir za radni stol daje vam mogućnost da namjestite visinu koja vam u trenutku odgovara. Radni stojeći okvir radnog stola ima ugrađene pokretne dijelove, i ergonomski je podesiv po visini. Na bazu možete instalirati radnu površinu po vašem osobnom izbiru, i na taj način učiniti radno okruženje vama po mjeri.

Električni podesivi okvir za radni stol

Napomena, kupujete isključivo metalni okvir s potrebnim dijelovima za podizanje i spuštanje stola. Sastavljeni metalni okvir, zajedno s električnim motorom i potrebnim drajverima možete samo nadograditi odgovarajućom radnom površinom. Radnu površinu birate sami, kao i dimenzije koje trebaju biti u okvirima dimenzija koje su navedene u tehničkoj dokumentaciji.

okvir za radni stol

Metalni okvir se brzo i jednostavno sastavlja i može biti gotov već za 15 minuta. Konstrukcija je izdržljiva, čvrsta i stabilna. Metalni dio izrađen je od legure aluminija, za što veću čvrstoću i optimalnu masu.

Električni motor ne proizvodi buku, ima optimalnu snagu i brzinu za ugodno podizanje i spuštanje radne površine. Rad električnog motora proizvodi buku od 45 dB, što je odličan rezultat za pokretanje u uredskim prostorijama.

Širina metalnog okvira podesiva je, i kreće se u mjerama od 120 do 180 cm. Dubina, koja je također podesiva, kreće se u rasponu između 60 i 80 cm.

Ako se odlučite kupiti električni podesivi okvir za radni stol + Urevo U1 traku za vježbanje, na poklon vam stiže i artikl koji smo opisali u nastavku. Iskoristite priliku, i promotivni kupon KOD: UREVOAC za što povoljniju kupovinu i poklon uz kupljene artikle. Svi artikli se nalaze u skladištu unutar EU. To znači da pošiljka stiže već kroz par dana, i nemate dodatnih troškova carine. Urevo U1 traka za vježbanje odlično će poslužiti i za ured, ali i za dom. Pisali smo o njoj, pa pročitajte.

Neklizajuća podloga za noge protiv umora

Mnogo radite u stojećem položaju? Imate bolove u nogama čak i kada sjedite? Ova podloga može vam pomoći protiv umora i bolova u nogama. Neklizajuća podloga lako se pozicionira na radno mjesto i odlična je protiv bolova u nogama i stopalima. Ako osjećate umor u nogama, ova podloga dobro će vam poslužiti. Kada je dobijete na poklon, uvjerit ćete se koliko je učinkovita.

Podna prostirka protiv bolova u nogama

Neklizajuća podna prostirka dobro će doći u uredu ili kući, na mjestu s kojeg radite posao. Učinkovito djeluje protiv osjećaja umora, te može ublažiti pritisak struka, nogu i stopala. Podloga je otporna, kompaktnih je dimenzija i pristaje svakom radnom prostoru. Dok stojite na ovoj podnoj oblozi, osjećate olakšanje u nogama. Stojite ugodno, bez osjetnog pritiska i napora u nogama. Svoju težinu možete ravnomjerno rasporediti na kontaktnu površinu stopala i podnice. Na taj način postižete učinak dekompresije i djelujete protiv umora. Podna obloga proizvodi se po ekološkim normama, bez zagađenja. Materijali od kojih je izrađena su 99% aseptični, otporni na plijesni. Neklizajuća obloga ima dodirnu površinu izrađenu od novog materijala (poliuretana), koji se lako čisti i lako je razgradiv. Samo dno ove podloge je dizajnirano protiv klizanja.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Akcije

Ovom prilikom predstavljamo Urevo U1 traku za vježbanje. Napisat ćemo kratki osvrt na ultra tanku, pametnu traku za hodanje i održavanje kondicije u vašem...

Oglašavanje