Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Apps & Software

AiSpyer: Najsigurnija i najpouzdanija aplikacija za praćenje Android pametnih telefona

Koristili ste već neke aplikacije za praćenje Android pametnih telefona, ili ste tek sada osjetili potrebu za takvim alatom? Zanima vas koje aplikacije postoje, i koja bi bila najbolja za instalirati na Android smartphone? U nastavku ćemo spomenuti jednu aplikaciju, koja se izdvaja, i nalazi se na samom vrhu odabira mnogim korisnicima. Ovo je odlična aplikacija za praćenje mobitela. AiSpyer aplikacija je profesionalni alat za praćenje Android pametnih telefona, koji će korisniku dati detaljan uvid u sve potrebne podatke.

Ako imate potrebu za alatom poput ovoga, svakako se raspitajte prije nego odaberete aplikaciju za praćenje. Imajte na umu da tražite profesionalnu aplikaciju, koja izvodi delikatne radnje, i vama je u interesu odabrati ono najbolje. Nikako nemojte uzimati nasumično, jedan alata, pa drugi, tek toliko da ih isprobate. Najbolje bi bilo da se prethodno uvjerite u kvalitetu aplikacije koju želite koristiti, i odmah na početku da krenete sa korištenjem vrhunskog alata za tu namjenu.

U nastavku ćemo opisati profesionalnu aplikaciju za praćenje i nadgledanje Android pametnih telefona. Koji god povod bio, korištenjem ovog alata imat ćete potpuni uvid u aktivnosti uređaja koje pratite.

AiSpyer za sigurno i pouzdano praćenje Android pametnog telefona

Ako koristite aplikaciju AiSpyer, lako možete pratiti trenutnu lokaciju nekog smartphone uređaja (Android), provjeravati zapise o dolaznim/odlaznim pozivima, primljenim i poslatim SMS porukama, kontakte, fotografije, povijest pretraživanja u internet mobilnim preglednicima, email porukama, i još mnogo toga. Aplikacija korisniku pruža uvid u kalendar bilješke, radi kao keylogger i daje pregled instaliranih aplikacija na uređaju koji se prati.

AiSpyer uspješno može pratiti i nadgledati aktivnosti na svim popularnim društvenim aplikacijama. Možete imati uvid u aktivnosti na aplikacijama kao što su Facebook, WhatsApp, Snapchat, Instagram, Skype, Line, Wechat i drugim…

Najbolji alat u svojoj domeni

AiSpyer je svakako jedna od najpopularnijih aplikacija za praćenje Android uređaja. Potreba za aplikacijom kao što je ova može se opravdati iz više razloga.

Roditeljski nadzor

Često aplikaciju koriste roditelji, vlasnici poduzeća, ili vlasnici samog uređaja kojeg žele nadgledati.

Aplikacija za roditeljski nadzor

Roditelji aplikaciju koriste da imaju uvid u aktivnosti svoje djece. Trebamo biti svjesni modernog doba, i činjenice da djeca relativno rano imaju pristup smartphone uređaju. Mnogi će roditelji djeci dati njihov prvi pametni telefon, da igraju igrice, gledaju YouTube, ili se dopisuju sa prijateljima. Znamo da postoji opasnost, i da su djeca često izložena na internetu. Da bi bili sigurni, i da imamo uvid u aktivnosti naših najmlađih, aplikacija AiSpyer je najbolji izbor. Jednostavno imajte neometan pristup aktivnostima pametnog telefona koji koriste vaši klinci.

Kontrola uposlenika

Vlasnici poduzeća imaju pravo koristiti aplikaciju poput ove, i često je potreba opravdana. AiSpyer će dobro doći za nadgledanje aktivnosti uposlenika koji su možda dobili neki projekt, ili zadatak koji ne smije izaći iz užeg kruga odgovornih u poduzeću. Poslodavac može pratiti lokaciju svojih uposlenika, i njihove aktivnosti putem službenih telefona.

Potrudite se da dogovoreno na sastancima unutar vašeg poduzeća i ostane u vašem poduzeću. Nemojte dopustiti da tajni dogovori “cure” izvan okvira djelovanja vašeg poduzeća.

Pratite sami svoj Android pametni telefon

Sami vlasnici pametnih telefona, koji rade na Android sustavu, mogu instalirati AiSpyer aplikaciju i dodatno zaštititi svoj uređaj.

AiSpyer aplikacija demo administrator panel

U slučaju da ste izgubili smartphone, ili je ukraden, pomoću instalirane AiSpyer aplikacije možete ući u trag svom uređaju. S lakoćom možete odrediti lokaciju izgubljenog telefona, ili pratiti aktivnosti, u slučaju da je smartphone ukraden.

AiSpyer nudi sigurnost, jednostavnu instalaciju i štedi bateriju

Na tržištu postoji veliki broj aplikacija koje nude slične mogućnosti, ali AiSpyer ima napredniji kod i optimiziran je za korištenje na Android sustavima. Na samom je vrhu u svojoj kategoriji, a korisnicima nudi potpunu sigurnost, jednostavnu instalaciju i štednju baterije mobilnog telefona.

U samo 3 koraka možete započeti sa praćenjem aktivnosti i lokacije ciljanog uređaja. Dovoljno je da se registrirate na AiSpyer servis, spojite se s uređajem koji želite nadgledati i gledate aktivnosti tako da se prijavite na vaš korisnički račun.

Korisnik ima kontrolu nad svojim podacima, i zaštitom podataka koje promatra u nekom vremenskom periodu. Možete zaustaviti nadgledanje uređaja u bilo koje vrijeme, nastaviti nadgledanje, ili u potpunosti obrisati sve sakupljene podatke. Imate potpunu kontrolu nad podacima koje ste sakupili uz pomoć aplikacije.

Jednostavna instalacija se može opisati u par koraka, koje korisnik završi u manje od jedne minute. Aplikacija za praćenje mobitela je instalirana i spremna.

AiSpyer aplikacija radi skrivena, u pozadini, na uređaju koji se prati. Već nakon instalacije, aplikacije se automatski prebaci u skriveni način rada.

Zahvaljujući jednostavnom pristupu, i korištenim tehnologijama programiranja, AiSpyer neće opteretiti bateriju uređaja koji se nadgleda. Korisnik uređaja neće osjetiti ubrzano pražnjenje baterije.

AiSpyer prati informacije koje trebate

Aplikacija za praćenje Android pametnih telefona korisniku pruža detaljan uvid u zabilježene dolazne i odlazne pozive, informacije o kontaktu, i točnom vremenu uspostavljenog poziva. Kako se koristi aplikacija za praćenje mobitela, i što sve možete pratiti?

AiSpyer aplikacija za nadzor aplikacija na telefonu

AiSpyer aplikacija prati dolazne i odlazne SMS poruke, sa detaljima o svakoj poruci, vrijeme slanja/primanja, kao i prilozima koje korisnik šalje putem IM poruka.

Praćenje povijesti pretraživanja na mobilnom uređaju, posjećenih stranica i kronološki pregled. Sve možete pratiti korištenjem AiSpyer aplikacije.

AiSpyer aplikacija daje precizan uvid u GPS lokaciju telefona koji se prati. Imajte pregled trenutne lokacije, sa kronološkim zabilješkama o kretanju uređaja koji se prati, posjećenih lokacija i drugih detalja koji se mogu pročitati sa mape.

S lakoćom možete pratiti sve aktivnosti na Facebook društvenoj mreži, i poruke poslane/primljene putem Facebook Messenger aplikacije.

AiSpyer nudi potpuni uvod u aktivnosti Android aplikacije WhatsApp, povijest poslanih/primljenih poruka, kao i priloge koje korisnik pošalje putem aplikacije.

Lako možete izlistati kontakte na pametnom telefonu, brojeve telefona, email adrese, čak i ako je kontakt obrisan sa popisa kontakata u samom uređaju.

AiSpyer daje uvid u instalirane aplikacije na telefonu koji se prati, i kontrolu nad instaliranim aplikacijama. Možete uključiti/isključiti određene aplikacije na pametnom telefonu.

Pored svega gore navedenog, aplikacija AiSpyer može dati uvid u fotografije, opet kronološki složene, informacije o Email porukama, sadržaj Email poruka, zapise u kalendaru, i aktivnosti na drugim aplikacijama (Snapchat, Instagram, Skype, Line…).

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Apps & Software

Prva briga svakog roditelja je njegovo dijete. S obzirom kako danas oba roditelja rade na poslovima koji se obično ne poklapaju s vremenom kad...

Geek

U modernom dobu, u kojem se nalazimo, naši životi ovise o tehnologijama. Kako odrasli koriste internet, smartphone, računala, i druge tehnološke gadgete, ti isti...

Web & IT

Utorak se širom svijeta obilježavao Dan sigurnijeg interneta, a prema podacima UNICEF-a, djeca čine jednu trećinu od ukupnog broja internet korisnika. Među najčešće rizike...

Web & IT

Google je pokrenuo novi projekt naziva Family Link, pomoću kojeg je moguće otvoriti račun za dijete mlađe od 13 godina, te kontrolirati aplikacije koje...

Oglašavanje