Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Promo i akcije

Akcija s 88% popusta na PureVPN servisu – Pristupite američkom Netflixu iz Hrvatske uz pomoć kvalitetnog VPN-a

PureVPN je pokrenuo akciju i ponudio vrhunski VPN s odličnim popustom na cijenu od čak 88%. Iskoristite priliku i zakupite plan koji vama najbolje odgovara. Ako koristite PureVPN servis, iz Hrvatske možete pregledavati najbolji sadržaj koji je inače dostupan na teritoriju SAD-a. PureVPN omogućit će vam nesmetani pregled najboljeg Netflix sadržaja, i drugih sadržaja koji su inače dostupni stanovnicima SAD-a. Lokacija servera strateški je postavljena, s namjerom pružanja najbolje VPN usluge. Sada iz Hrvatske možete gledati Netflix i drugi sadržaj koji vam inače nije dostupan.

Uživajte u internetu i slobodno posjetite stranice koje želite. Ako ste korisnik Netflix servisa, pogledajte kompletan sadržaj, koji je inače dostupan i stanovnicima Sjedinjenih Američkih Država. Nemojte pristati na cenzuru i samo dio sadržaja, koji je dostupan u Hrvatskoj. Iskoristite priliku, kupite VPN i pogledajte sve filmove, serije i drugi video koji ste željeli. Sada, za jako povoljnu cijenu, možete kupiti VPN i pogledati sadržaje koji vam prije nisu bili dostupni.

Iskoristite pogodnosti i kupite PureVPN sa 88% popusta na cijenu

Akcija je vremenski ograničena, i vrijedi u blagdanskom periodu. Iskoristite priliku i kupite PureVPN po nevjerojatno niskoj cijeni. Ako se odlučite kupiti neki VPN plan, za vrijeme akcije platit ćete 12% od regularne cijene ove usluge.

Ne trebate tražiti dalje, dobar VPN u Hrvatskoj, jer ste pronašli najbolje i jako povoljno. PureVPN pruža sigurnu i stabilnu vezu, kako bi mogli uživati u sadržaju koji vam inače nije dostupan. Gledajte Netflix kao da živite u SAD-u.

Kako gledati američki Netflix iz Hrvatske

  • Odaberite svoj paket na web stranici PureVPN.com
  • Preuzmite i instalirajte PureVPN aplikaciju
  • Pokrenite aplikaciju i odaberite server u SAD-u
  • Odite na web stranicu Netflixa i započnite gledanje sadržaja s američkog popisa

Zaboravite na bilo kakve restrikcije

Ako koristite PureVPN, nećete imati nikakvih regionalnih cenzura niti blokada sadržaja na internetu. Možete u potpunosti uživati u servisima koji su dostupni u državama u kojima vi trenutno ne boravite. Uz pomoć VPN servera koji su stacionirani globalno, korisnik usluge PureVPN može gledati sportski sadržaj koji želi, filmove po želji i sve online sadržaje koji su inače nedostupni.

Pretražite sadržaj anonimno

Korištenjem VPN servisa vaše navike pretraživanja ostaju anonimne. Internet Servis Provajderi nemaju mogućnost “zaviriti” u vaše navike pretraživanja, kao ni oglašivači kojima je u cilju sakupljanje takvih podataka.

PureVPN servis svojim korisnicima nudi privatnost dok pretražuju po internetu. Bez straha od znatiželjnih pogleda, pregledajte sadržaj koji vas u tom trenutku zanima.

Preuzimanje sadržaja bez ikakvog straha

PureVPN daje vam mogućnost da preuzimate sadržaj sa interneta potpuno anonimno. Isto tako, možete dati sadržaj na dijeljenje bez straha od znatiželjnih pogleda. P2P servisi i stranice za dijeljenje sadržaja rade bez ikakvih restriksija.

Posebna blagdanska akcija

Za vrijeme blagdana, PureVPN nudi VPN u Hrvatskoj s posebnim popustom na cijenu. Ako se odlučite na blagdanski popust, možete uštedjeti čak 88% od ukupne cijene ove usluge.

Plaćanje možete izvršiti putem kartice, PayPal servisa, Alipay, kriptovalutama ili putem nekih drugih servisa za internet plaćanje. Svakako provjerite ponudu i način plaćanja, odaberite za sebe najbolju opciju i kupite VPN po jako povoljnoj cijeni.

Kako radi PureVPN?

Prije nego vam pokažemo kako radi PureVPN servis, spomenut ćemo lokacije servera koje imate na raspolaganju. Serveri su pozicionirani globalno, pa da izdvojimo neke značajnije lokacije. 

Izdvojili smo samo neke lokacije servera: USA, UK, Turska, Švicarska, Švedska, Španjolska, Singapur, Nizozemska, Meksiko, Luksemburg, Japan, Italija, Irska, Indija, Njemačka, Francuska, Finska, Kanada, Belgija, Austrija, Australija, i neke druge…

PureVPN servis je kompatibilan sa svim vodećim platformama, što znači da ga možete koristiti na MS Windows, Mac, Android, iPhone, iPad, Linux, Chrome i Firefox baziranim uređajima.

Također, PureVPN uredno radi na router uređajima, Android TV, Amazon FireStick i Microsoft Surface. Putem ovog VPN servisa možete pratiti sadržaj Kodi, Roku, Boxee box, Now TV Box. PureVPN će raditi na Raspberry Pi, Chrome cast, PlayStation i Xbox hardveru.

Preuzmite PureVPN aplikaciju za svoj uređaj

Preuzimanje aplikacije PureVPN
PureVPN za MS Windows

Kada preuzimate PureVPN aplikaciju, odaberite uređaj na kojem će raditi. Instalirajte aplikaciju i pokrenite je.

Postupak instaliranja je jednostavan i dosta intuitivan. Aplikacija se instalira baš kao i svaka druga, a u ponudi imate i nadogradnju za Google Chrome. Prilikom instaliranja PureVPN aplikacije, u slučaju da koristite MS Windows sustav, dobit ćete poruku da dopustite u vatrozidu korištenje mreže za ovu aplikaciju. Svakako dopustite protok za PureVPN, da bi mogli pretraživati internet globalno, bez ikakvih smetnji.

Već po završetku instalacije, PureVPN traži od vas da unesete vaše korisničko ime i lozinku. Napravite to i krenite s korištenjem VPN servisa. Napomena: Korisničko ime i lozinku korisnik će dobiti kada kupi neku od ponuđenih opcija. Za vrijeme akcije, koja trenutno traje, možete kupiti PureVPN s popustom od 88% na regularnu cijenu.

Server u Americi VPN
Phoenix, US server

Kako vidite, na našoj fotografiji smo odabrali server u SAD-u, u Phoenixu. Na uvid korisniku je ispisana trenutna brzina spajanja, vrijeme trajanja veze, kao i IP adresa servera na koji se spojio. Po potrebi, možete pogledati i detalje o trenutnoj vezi.

PureVPN popis servera
Popis servera za VPN

Sami možete odabrati server koji u tom trenutku želite koristiti. Popis servera je podugačak, što je dobro naravno.

Aplikacija će zapamtiti veze koje ste koristili, tako da korisnik pri sljedećem spajanju lako može odabrati server s popisa.

Po potrebi birajte server i pregledajte sadržaj koji vam u tom trenutku treba. Nemojte dopustiti da pronađete sadržaj na internetu s porukom “not available in your country”. Korištenjem PureVPN servisa možete pogledati sve ono što vas zanima, bez ikakvih regionalnih ograničenja. Uživajte u internetu i drugim servisima u potpunosti, bez ograničenja i cenzure.

Zaključak za kraj i sažetak

Kada koristite PureVPN servis, sadržaju možete pristupiti s bilo koje lokacije odabirom ponuđenih servera. Internet sadržaj, kao i druge online servise, možete pregledavati s lokacije koju ste odabrali unutar aplikacije. Bez obzira gdje se vi nalazite, pristupate sadržaju uz pomoć ponuđenih servera. Još jednom trebamo napomenuti, za vrijeme korištenja ove usluge, vi ste kao korisnik potpuno zaštićeni, kao i vaša lokacija s koje ste pristupili. Sadržaj možete pregledavati anonimno, da bi izbjegli bilo kakve neugodnosti.

Možemo reći da PureVPN nudi potpuno rješenje za sve korisnike, koji žele pristupiti globalnom sadržaju, bez cenzure i bilo kakvih regionalnih restrikcija. Objave na društvenim mrežama, video zapise i drugi internet sadržaj, koji je ograničen i dopušten samo u određenim državama, sada može biti dostupan i vama. Iskoristite akciju, kupite PureVPN i spojite se na server koji može pristupiti sadržaju koji tražite.

Ostavi komentar

Možda će vas zanimati

Tech

U Moskvi se održavaju tečajevi iz oralnog seksa za djevojke koje žele usavršiti svoje sposobnosti oralnog zadovoljavanja. Cijena tečaja je 3500 ruskih rublja (608kn)...

Tech

Što bi se dogodilo ako uronite ruku u posudu tekućeg dušika? Bi li vam se ruka smrzla do ozeblina? Bi li se razbila čim...

Internet

Sigurno ste do sad naletjeli na neke od bizarnosti na koje je Googleovo auto naletjelo pri snimanju, a u ovom videu pogledajte kompilaciju najčudnijih...

Tech

Trebate izračunati postotak od nekog broja, a ne znate kako? Pročitajte ovaj jednostavan članak i naučite kako se računa postotak. Postotci se koriste za...

Tech

1995. godine grupa znanstvenika NASA-e napravila je testove o tome kako pojedine droge utječu na paukovu sposobnost da izgradi mrežu.

Internet

Odmah da vam kažemo – neizbježan kraj dogodio bi se iznenađujuće brzo. Ako je zapremnina prosječnog lijesa 886 litara, a prosječan volumen ljudskog tijela...

Automoto

Tvrtka Laser Power Systems razvila je automobil pogonjen nuklearnom energijom. Napokon je pronađen način koji će vašem automobilu omogućiti vječni rad bez punjenja. No...

Tech

Rudnik dijamanata Mir u Siberu jedna je od najvećih rupa u tlu koju je čovjek napravio. Duboka je 525 metara i široka 1200m. Let...