Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Aplikacije i softver

AnyPorter je novi softver koji omogućuje promjenu GPS lokacije

AWZ AnyPorter

Promjena GPS lokacije ili takozvani “GPS spoof” je tehnika koja se koristi za prevaru GPS prijemnika pružanjem lažnih informacija o lokaciji. To se postiže stvaranjem lažnog GPS signala koji se emitira prijemniku, zavaravajući ga da misli kako se signal nalazi na različitoj lokaciji od one na kojoj zapravo jest.

To se može učiniti pomoću softverskih ili hardverskih alata, a često se koristi u svrhu testiranja i razvoja u GPS industriji ili iz razloga privatnosti od strane pojedinaca koji ne žele da se prati njihova lokacija. Jedan od novih i vrlo korisnih alata koji mogu pomoći u tome je AWZ AnyPorter.

Koje značajke nudi AWZ AnyPorter

Kada pogledamo koje značajke nudi ovaj korisni alat, neke koje su istaknute bile bi:

  • Promjena GPS lokacije za maksimalno 5 uređaja istovremeno.
  • Moguće je jednim klikom promijeniti svoju GPS lokaciju i otputovati na bilo koje mjesto.
  • Sposobnost kretanja duž prilagođene rute i istraživanja nepoznatog.
  • Stopostotna kompatibilnost s iOS uređajima (uključujući iPhone, iPad i iPod Touch).
  • Dobro funkcionira s uslugama koje se temelje na lokaciji kao što su AR igre, aplikacije za upoznavanje i društvene platforme.

Zašto je AWZ AnyPorter koristan

Čak i oni koji dosad nisu koristili alate ovog tipa, vrlo brzo će shvatiti njihovu korisnost. AWZ AnyPorter tako svojim korisnicima nudi neke vrlo dobre usluge o kojima ćemo reći nešto više.

Sakrijte lokaciju kako biste spriječili njezino praćenje

Ugrađene usluge lokacije na vašim pametnim telefonima mogu propuštati podatke o lokaciji, a da toga niste ni svjesni. Ako ne želite onemogućiti usluge lokacije, razmislite o stvaranju virtualne lokacije za lažiranje GPS podataka. Pobjegnite od praćenja i zaštitite privatnost lokacije.

Lažna lokacija za pristup novostima na društvenim aplikacijama

Neke društvene aplikacije nude značajke i usluge na temelju informacija o lokaciji, kao što su Snapchat, Life360 i Find My. Sada možete promijeniti postavke lokacije da biste pristupili svim značajkama.

Lažna lokacija za više podudaranja u aplikacijama za upoznavanje

Nakon što ste prelistali sve obližnje profile u aplikacijama za upoznavanje, još uvijek niste pronašli podudaranja. Vrijeme je da upoznate više ljudi koji vas zanimaju. Samo promijenite svoju lokaciju na bilo koje željeno mjesto na Tinderu, Bumbleu, Grindru i drugim aplikacijama za upoznavanje kako biste nadvladali međuregionalna ograničenja za upoznavanje i pronašli svoju ljubav.

Pretplatite se na prilagođenu uslugu

Aplikacije lokalne usluge obično će slati prilagođene push obavijesti. AWZ AnyPorter može stvoriti virtualnu lokaciju za pristup uslugama temeljenim na njoj. Geo-blokiranje/ograničenje više ne bi trebalo postojati.

Kako se koristi AWZ AnyPorter

Objasnit ćemo tri vrlo jednostavna načina primjene AWZ AnyPortera.

1. Način: Promjena lokacije na bilo koju na svijetu

Uz pomoć AWZ AnyPortera, možete fleksibilno mijenjati lokaciju na svom telefonu u svrhu sigurnosti i rekreacije. Pročitajte sljedeće korake da biste saznali kako promijeniti svoju GPS lokaciju pomoću ove aplikacije.

Prvi korak: Pokrenite alat tako što ćete pritisnuti na Get Started

Drugi korak: Povežite svoj mobitel s računalom koristeći USB kabel.

Treći korak: Nakon što se karta učita, vaša trenutna lokacija bit će prikazana na glavnom zaslonu i vi ste prema zadanim postavkama u načinu letenja, što znači da možete promijeniti svoju lokaciju odabirom novog mjesta. Označite mjesto koje želite na karti ili unesite adresu ili koordinate u okvir za pretraživanje u gornjem lijevom kutu te pritisnite gumb Go.

Četvrti korak: Pojavit će se bočna traka koja prikazuje detaljne informacije o odabranoj lokaciji i odredištu. Dodirnite Move kako biste se prebacili na nju.

2. Način: Simuliranje GPS kretanja s načinom jednog zaustavljanja

AWZ AnyPorter pruža uslugu simulacije prirodnog kretanja duž rute između dvije fiksne pozicije.

Prvi korak: Idite na način rada s jednim zaustavljanjem (Single-Stop Mode) u gornjem desnom kutu (druga ikona) i prikazat će se bočna traka.

Drugi korak: Početna točka je vaša trenutna lokacija prema zadanim postavkama. Također možete odrediti dvije nove pozicije ili unijeti adrese ili koordinate u bočnu traku. Osim toga, možete prilagoditi brzinu i metode kretanja.

Treći korak: Kliknite Move kada je sve postavljeno. Vaša će se pozicija kretati duž automatski generirane staze.

3. Način: Simuliranje GPS kretanja s načinom više zaustavljanja

Ako želite generirati stazu s više zaustavljanja, onda je takav način rada AWZ AnyPortera dobar izbor.

Prvi korak: Idite na način rada s više zaustavljanja (Multi-Stop Mode) u gornjem desnom kutu (prva ikona) i prikazat će se bočna traka.

Drugi korak: U prozor Multi-Stop Route unesite adrese ili koordinate za lociranje mjesta. Možete i izravno odabrati mjesta povlačenjem i klikom na kartu. Ako je potrebno, prilagodite željenu rutu i nastavite.

Treći korak: Kliknite na Move i vaše mjesto će se početi kretati duž generirane putanje. Možete pritisnuti gumb Pause u bilo kojem trenutku kada se želite zaustaviti.

Što se može dobiti besplatnom verzijom i kolike su cijene

Uz besplatnu verziju alata AWZ AnyPorter, korisnici mogu promijeniti svoju lokaciju pet puta, te po jednom koristiti simuliranje GPS kretanja s jednim i više zaustavljanja.

Uz nadograđenu verziju, moći će neograničeno koristiti te značajke te će dobiti uvid u povijest lokacija, kao i mogućnost kontaktiranja korisničke podrške.

cijene

Postoje tri plana za korisnike ovog alata. To su godišnji, kvartarni i mjesečni planovi. Cijene za svaki od njih prikazane su na slici gore, a kao što se na istoj slici može vidjeti, korisnici mogu otkazati pretplatu kad god žele te će sa svakim od tri plana dobiti iste značajke. Za više informacija posjetite službenu stranicu.

Ostavi komentar

Možda će vas zanimati

Aplikacije i softver

Microsoft je najavio veliku nadogradnju Windows 11 operativnog sustava, koja će sadržavati novu verziju Bing pretraživača u kojem je integrirana ChatGPT funkcija. Takva opcija...

Automoto

U Tesli su objavili opoziv svojih vozila zbog softvera za potpuno samostalno upravljanje vozilom (Full-Self Driving ili FSD), nakon zabrinutosti saveznih sigurnosnih regulatora da...

Aplikacije i softver

Ušli smo u novu godinu, počastili sebe ponekom sitnicom, a sada je vrijeme da i svoje računalo nagradimo novom nadogradnjom. Ako ste u potrazi...

Internet

Nedavno je otkriven novi malware koji koristi sigurnosne propuste u 30 različitih WordPress plugin-ova. Do sada je zarazio stotine, ako ne i tisuće Word...

Promo i akcije

Povodom ulaska u novu 2023. godinu, Godeal24 predstavlja novogodišnju rasprodaju tijekom koje možete nabaviti Windows, Microsoft Office i mnoge druge računalne alate po iznimno...

Promo i akcije

Propustili ste Black Friday i Cyber Monday? Godeal24 ima dobru vijest za vas! Uskoro započinje Double 12 rasprodaja tijekom koje će cijene proizvoda sniziti...

Aplikacije i softver

Crni petak je pred vratima, a ako ste u potrazi za jeftinim, a originalnim računalnim softverima – imamo odličnu vijest za vas! Ne propustite...

Kripto

Tržište kriptovaluta je jedna od najzanimljivijih platformi za ulaganje tijekom posljednjeg desetljeća. Posebno je to slučaj u posljednjih nekoliko godina s pandemijom. Malo je...