Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Biznis

Apple ponovo zatvara poslovnice u SAD-u

Glasnogovornik tvrtke Apple objavio je da zbog trenutnih uvjeta i širenja COVID-19 virusa privremeno zatvaraju poslovnice u 4 američke države.

Foto: Pixabay

Tvrtka Apple ponovno će zatvoriti nedavno otvorene maloprodajne objekte u ukupno 4 američke države, nakon ponovnog porasta broja slučajeva COVID-19, objavio je Bloomberg. Ukupno 11 poslovnica na Floridi, u Arizoni, Sjevernoj i Južnoj Karolini bit će privremeno zatvorene.

Apple je u ožujku zatvorio sve svoje trgovine izvan kontinentalne Kine u trenutku širenja pandemije koronavirusa. Zatim je s otvaranjem američkih poslovnica započeo u svibnju, a neke od njih i dalje ne posluju po uobičajenom modelu, već samo po principu beskontaktne kupovine. Poslovnice koje su bile ponovno otvorene vršile su provjeru temperature kupaca i zahtijevale od kupaca nošenje maski, piše The Verge.

Glasnogovornik tvrtke Apple objavio je da zbog trenutnih uvjeta i širenja COVID-19 virusa privremeno zatvaraju poslovnice u 4 američke države. Oni prate situacije u svakom trenutku i nadaju se da će se sve uskoro vratiti u normalu. Poslovnice koje će biti zatvorene od 20. lipnja su dvije na Floridi, dvije u Sjevernoj Karolini, jedna u Južnoj Karolini i 6 u Arizoni.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Apps & Software

Korona virus danas je glavna vijest svih vodećih TV kuća, News portala, pa tako i IT zajednice. Opasnosti koje su nas globalno zadesile, traže...

Gaming

Službeni izlazak igre je najavljen za 16. lipanj.

Web & IT

Eksperimentalni projekt nazvan "Sodar" stvara radijus od dva metra oko osobe koja nosi mobitel.

Apps & Software

Apple i Google su prošlog tjedna stavili na raspolaganje javnim zdravstvenim agencijama svoju tehnologiju za praćenje kontakata.

Oglašavanje