Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Gaming

Assassin’s Creed Valhalla bi trebao stići do kraja godine, Ubisoft predstavio trailer

Novi Assassin’s Creed dobio je službeno ime i trailer, a svjetlo dana bi trebao ugledati prije završetka godine.

Ljubitelje video igara oduševit će ova odlična vijest, s obzirom na to da su novi nastavak Assassin’s Creeda dugo iščekivali.

Assassin’s Creed Valhalla stigao je s novim trailerom i puno krvavih scena. Jedna od razlika u odnosu na prethodne verzije je što važnu ulogu igra borba pa je ovo i najžešća verzija otkako postoji dugovječni akcijski serijal Assassin’s Creed.

U novoj igri iz franšize koja traje više od deset godina, preuzimate ulogu Eivora, vođe Vikinškog klana. Možete igrati kao muški član klana ili kao ženski. Štoviše, imat ćete mogućnost prilagođavanja svog lika, što nije bilo uobičajeno u prethodnim Assassin’s Creed naslovima, piše Engadget.

Priča će biti smještena u mračnom dobu Norveške i Engleske, a u samoj igri će biti moguće izgraditi dom za vaš klan. Dugogodišnji fanovi igre bit će sretni što se jedan od zaštitnih znakova– hidden blade – vraća u Valhallu. S obzirom na to da se nordijski vrhovni bog Odin pojavljuje u igri, očito je da će postojati upliv mitologije u povijesni aspekt igre.

Igra će biti dostupna za PC, PlayStation 5, Xbox One i Xbox Series X. Na PC-ju, igra će biti ekskluziva za Epic Games Store i Ubisoft Store. Vrijedi napomenuti i da, ako kupite igru na Microsoft Storeu, moći ćete je igrati i na Xbox One i Xbox Series X.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Gaming

Virtualne ture kroz staru Grčku i stari Egipat moguće je besplatno preuzeti sve do 21. svibnja.

Gaming

Tvrtka Sony objavila je da će donirati 100 milijuna dolara kako bi pomogla u borbi protiv koronavirusa, što je izuzetno humana stvar, no to...

Gaming

Kad se priča o Assassins Creed igrama i kad se prave liste i poredak, Assassins Creed II bio bi definitivno u samom vrhu, ako...

Gaming

Na dan izlaska jedne od najbolje ocijenjenih igara za PlayStation 4 ikad – stiže jedna od najboljih najava i za PC igrače! Final Fantasy...

Oglašavanje