Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Gaming

Assassin’s Creed Valhalla bi trebao stići do kraja godine, Ubisoft predstavio trailer

Novi Assassin’s Creed dobio je službeno ime i trailer, a svjetlo dana bi trebao ugledati prije završetka godine.

Ljubitelje video igara oduševit će ova odlična vijest, s obzirom na to da su novi nastavak Assassin’s Creeda dugo iščekivali.

Assassin’s Creed Valhalla stigao je s novim trailerom i puno krvavih scena. Jedna od razlika u odnosu na prethodne verzije je što važnu ulogu igra borba pa je ovo i najžešća verzija otkako postoji dugovječni akcijski serijal Assassin’s Creed.

U novoj igri iz franšize koja traje više od deset godina, preuzimate ulogu Eivora, vođe Vikinškog klana. Možete igrati kao muški član klana ili kao ženski. Štoviše, imat ćete mogućnost prilagođavanja svog lika, što nije bilo uobičajeno u prethodnim Assassin’s Creed naslovima, piše Engadget.

Priča će biti smještena u mračnom dobu Norveške i Engleske, a u samoj igri će biti moguće izgraditi dom za vaš klan. Dugogodišnji fanovi igre bit će sretni što se jedan od zaštitnih znakova– hidden blade – vraća u Valhallu. S obzirom na to da se nordijski vrhovni bog Odin pojavljuje u igri, očito je da će postojati upliv mitologije u povijesni aspekt igre.

Igra će biti dostupna za PC, PlayStation 5, Xbox One i Xbox Series X. Na PC-ju, igra će biti ekskluziva za Epic Games Store i Ubisoft Store. Vrijedi napomenuti i da, ako kupite igru na Microsoft Storeu, moći ćete je igrati i na Xbox One i Xbox Series X.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Možda će vas zanimati

Gaming

CD Projekt Red zaradio je u pretprodaji igre oko osam milijuna dolara.

Gaming

Piranha Games studio je planirao objaviti proširenje za MechWarrior 5: Mercenaries zajedno sa Steam i GOG verzijama igre 10. prosinca. Međutim, ipak će ih...

Gaming

Developeri često uz klasične igre kreiraju i neke šarmantne i pomalo čudne igre. U takve igre spada i igra u kojoj skupina mačaka koju...

Gaming

PS5 na odabrana tržišta, uključujući Sjevernu Ameriku i Japan, dolazi 12. studenog, a slijede Europa i druge regije 19. studenog.