Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Igre

Balenciaga napravila video igru u svrhu promocije svoje sljedeće kolekcije odjeće

Afterworld: The Age of Tomorrow je “alegorijska pustolovina” smještena u 2031. godinu.

Foto: YouTube Screenshot / Balenciaga

Luksuzna modna tvrtka Balenciaga predstavit će svoju sljedeću kolekciju odjeće u video igri 6. prosinca. Afterworld: The Age of Tomorrow je “alegorijska pustolovina” smještena u 2031. godinu, u kojoj “avatar heroj napreduje kroz različite zone, motiviran zadacima i interakcijama”. Opis igre nije najdetaljniji i mogao bi se odnositi na svaku video igru od Super Maria do Wolfenstein-a, ali očito je ovdje fokus na jesenskoj kolekciji tvrtke za 2021. godinu. Igra će se moći reproducirati putem preglednika, izvijestio je Input.

Kao i mnoge druge industrije, i svijet mode morao je osmisliti način na koji će pobuditi uzbuđenje u godini u kojoj su nemoguća velika predstavljanja kolekcija. Pristupi su se razlikovali među modnim kućama, izvještava The Guardian, neki su se odlučili za male revije s ograničenim brojem gledatelja, dok su se drugi okrenuli livestreamingu svojih događaja putem interneta.

Balenciaga je već eksperimentirala s online formatom kako bi predstavila svoju pretkolekciju za ljeto 21. koja se sastojala od video zapisa koji je reproducirao pjesmu I Wear My Sunglasses at Night, prenosi The Verge.

Video igre i moda su česti suradnici u posljednje vrijeme, pa je tako developer Riot Games-a najavio prošle godine da će Louis Vuitton dizajnirati nove stavke u igri League of Legends i stvarnu kolekciju koja će za tematiku imati igru. To je samo jedan od mnogih primjera takve suradnje, a ostaje nam za vidjeti kako će to izvesti tvrtka Balenciaga.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Sci

Stručnjaci iz NASA-e kreirali su video igru koja ima svoju svrhu, s obzirom na to da pomaže u očuvanju koraljnih grebena. Riječ je o...

Oglašavanje