Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Akcije

Bežični pojačivač 360 WiFi Extender R1 za samo $9,99 na eBayu

Često se zna dogoditi da u nekim dijelovima doma ili ureda nemate signala? Uzmite u obzir da standardni Wi-Fi ruteri imaju domet do nekih desetak metara i to ako se uzme u obzir da između nema prepreka poput debelih zidova i slično. No, i tome se može doskočiti, a eBay je lansirao odličnu ponudu za uređaj 360 WiFi Extender R1 koji vam uvelike može pomoći pri rješavanju slabog dometa signala.

Naime, radi se o pojačivaču signala koji je kompatibilan sa svim poznatim ruterima. U njega je ugrađena jaka antena koja će, i u slučaju da je postavljen u prizemlje odašiljati signal i na kat, a bežičnim internetskim signalom može pokriti nekoliko prostorija veličine od 90 do 120 kvadratnih metara.

360 WiFi Extender R1 radi na MediaTekovom MT7688KN procesoru, ima 2MB flash memorije i 8 MB interne memorije, a signal odašilje kružno u svih 360 stupnjeva. Spaja se na USB ulaz tako da može raditi ako ga se uključi na utičnicu koja ima USB ulaz kao što je punjač za mobitel. Jednako tako može radit uključen u powerbank, ili ako ga se spoji na stolno ili prijenosno računalo.

Uređaj dolazi u bijeloj boji, dimenzija je 158*68*24 i teži 60 grama. Jednostavan je za rukovanje, a njegova aktivacija traje svega par minuta. Savršeno je rješenja za pokrivanje svih mrtvih točaka u vašem prostoru na koje ne dopire WiFi signal običnog rutera.

360 WiFi Extender R1 možete pronaći na eBayu po cijeni od samo $9,99.

POGLEDAJ PONUDU NA EBAYU!
Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Oglašavanje