Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Tech

BINGLE bežične slušalice za prave audiofile

Ako ste zaljubljenik u glazbu, i jedan od onih koji svoju ljubav nose kada i gdje god je prilika, svakako pogledajte slušalice koje predstavljamo.

BINGLE je predstavio model B616 bežičnih slušalica, koje donose neke zanimljive opcije, kvalitetu, uz pristupačnu cijenu na eBayu.

Stereo slušalice rade na bežičnom prijemu signala, što znači da rade na baterije koje se instaliraju unutar kućišta (u ovom slučaju unutar kućišta lijeve slušalice).

Da bi koristili slušalice trebate u njih instalirati 2xAAA baterije. Na desnoj slušalici se nalaze kontrole, a obje su obložene kvalitetnom spužvicom za što bolji ergonomski prihvat na uho.

Sa gornje strane, na slušalicama se nalazi još jedan zaštićeni dio, da lagano prianjaju i stoje na glavi.

Slušalice su izrađene u crnoj boji, od kvalitetne plastike. Lagane su i dobro pristaju.

Kontrole na odašiljaču su: prekidač, 3,5mm audio izlaz, bežična antena za odašiljanje signala.

Kontrole na slušalicama su: LED indikator, prekidač, kontrola glasnoće, odabir kanala, 3,5mm audio ulaz (desna slušalica). Na lijevoj se nalazi poklopac za instaliranje baterija.

Reklamiraju se kao multifunkcionalni proizvod

BINGLE B616 slušalice se reklamiraju kao 3u1 uređaj, što znači da se mogu spojiti bežično, mogu se koristiti kao FM prijamnik, ali se mogu spojiti putem kabela sa 3,5mm (takozvani banana priključak) konektorom.

Ako slušalice rade u bežičnom modu, za isporuku zvuka prema slušalicama brine se odašiljač istog proizvođača. Ovaj odašiljač radi uz spomenuti model slušalica, koristeći također 2xAAA baterije. U istom transmiteru nalazi se izlaz za 3,5mm kabelski konektor, na koji spajate slušalice.

BINGLE B616 slušalice možete ponijeti sa sobom, i tako uživati u radio prijemu, ili ih spojiti na smartphone uz pomoć kabela. Pored toga, za korištenje doma, uz pomoć odašiljača, na ove slušalice možete reproducirati zvuk sa gotovo svakog Audio/Video uređaja u vašem domu. Svaki uređaj sa audio izlazom može se spojiti na transmiter, s kojeg primate zvuk na slušalice.

Za što lakše snalaženje među opcijama najbolje da pročitate upute za korištenje.

Tehnički detalji, opis i mogućnosti

Slušalice možete spojiti bežično sa TV uređajem, ili nekim drugim uređajem u vašem domu. Na taj način imate glazbu uz sebe na udaljenosti od 20 pa možda čak i do 30 metara.

Kada vam se sluša omiljena radio stanica, slušalice prebacite u FM mod, i uživajte u stereo zvuku odabrane radio stanice.

Proizvođač je: BINGLE, a točan model koji smo opisali B616.

Tri spomenute opcije: 3,5mm, FM radio, Wireless

Bežične slušalice rade na frekvenciji između 109MHz i 110MHz. FM radi frekvencija koju možete loviti je u rasponu između 87,5-108,0MHz.

Transmiter odašilje signal 20-30 metara udaljenosti.

U originalnom pakiranju pronaći ćete:
1x slušalice
1x odašiljač (transmiter)
1x Audio kabel
1x upute o korištenju

Uživajte u kvalitetnom zvuku, sa omiljenim izborom glazbe u svakom trenutku. Birajte ono što vam odgovara, između 3 opcije koje se nude uz ovaj proizvod. BINGLE B616 slušalice nude mnogo toga, po pristupačnoj cijeni na eBayu.

Ostavi komentar

Možda će vas zanimati

Tech

Blackview se može pohvaliti jednim novim proizvodom. Naime, nedavno je tvrtka lansirala nove TWS Bluetooth slušalice – Blackview AirBuds 7. Slušalice nude HQ zvuk,...

Tech

Koncept slušalica s aktivnim poništavanjem buke te s ugrađenim pročišćivačem zraka zvuči kao uređaj iz znanstveno-fantastičnog filma. Međutim, čini se da će se upravo...

Igre i gaming

Novi kompaktan Logitech G333 model slušalica će biti savršen za vaše višesatne gaming sesije

Promo i akcije

Trgovina Smartus.hr dočekala je prve dane proljeća sa stilom: imaju akciju kojom od svoje kuće možete napraviti pravi pametni dom. Riječ je o ponudi...