Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Filmovi

Biopic o Elvisovoj udovici i posljednji film Woodyja Allena izazvali najbolje reakcije u Veneciji

Prikazani su na ovogodišnjem Venecijanskom filmskom festivalu uz izrazito pozitivne reakcije

Foto: Screenshot A24 YT

I “Priscilla” Sofije Coppole i “Udar sreće” (“Coup de Chance”) Woodyja Allena prikazani su na ovogodišnjem Venecijanskom filmskom festivalu uz izrazito pozitivne reakcije.

Presley je bila vidno dirnuta filmom “Priscilla” koji je izazvao sedmominutni pljesak i koji je pokazao Elvisovu ne baš laskavu stranu, kao što su ovisnost o tabletama za spavanje, jak temperament, nevjeru i način kontroliranja drugih. S 19 prebrojanih kritika, film ima izvrsnih 95 % na Rotten Tomatoes, a Rolling Stone ga je nazvao “najboljim filmom od Izgubljenih u prijevodu” Sofije Coppole. Screen Daily ga je nazvao “jedinstvenom pričom, ispričanom na poseban način”.

U međuvremenu, francuski triler Woodyja Allena “Coup de Chance” prozvan je redateljevim najboljim filmom nakon “Jasmine French” i “Završnog udarca” (glumi Scarlett Johansson). Film je izazvao petominutne ovacije koje bi navodno potrajale i dulje da Allen, vidljivo ganut tijekom dugog pljeskanja, nije krenuo prema izlazu.

Film sada ima 88% na Rotten Tomatoes, što je najbolji rezultat za jedan Allenov film u mnogo godina. Ovaj projekt, koji obilježava Allenov 50. film, mogao bi biti njegov posljednji budući da je 87-godišnjak za Variety rekao da razmišlja o mirovini uglavnom zbog problema s financiranjem filmova ovih dana.

Ostavi komentar

Možda će vas zanimati

Umjetna inteligencija

Promjene će biti dostupne u iduća dva tjedna korisnicima koji su pretplatnici, rekao je OpenAI

Filmovi

Predviđa se da će Expendables 4 na kino blagajnama imati do sada najgori vikend otvaranja franšize

Tech

Musk nije spomenuo kada bi krenula naplata Twitter korisnicima, niti je rekao točno koliko bi to koštalo...

Igre i gaming

Oni koji žele istražiti Sonyjeve najave, trebali bi se usmjeriti prema YouTubeu, Twitchu ili TikToku navečer u 23:00 sata po našem vremenu

Igre i gaming

Tijekom segmenta igara Appleovog događaja, istaknuta je snaga A17 Pro čipa iPhonea 15 Pro

Igre i gaming

"Odmah sam upozorio svoju ženu i uzeo mačku i odveo nas na sigurno, samo s manjim opeklinama"

Umjetna inteligencija

Angvila je dobila 7,4 milijuna dolara samo od registracija .ai domena tijekom 2021., a sve se to drastično promijenilo izdavanjem OpenAI-jevog ChatGPT-a

Filmovi

Film bi trebao imati svoju međunarodnu premijeru na Venecijanskom filmskom festivalu 2. rujna