Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Promo i akcije

Black Friday rasprodaja stiže na Godeal24: Nabavite Windows 10 ili 11 za samo 7 eura

Famozni 26. studenog dobro je poznat svim šopingholičarima diljem svijeta pod nazivom Crni petak. Taj promotivni događaj kreirali su veliki malotrgovci u SAD-u, a od tada je postao jedan od najvećih događaja na svijetu čak i u domeni web prodaje.

Velike rasprodaje već su krenule na mnogim web trgovinama, a Godeal24 počeo je objavljivati popise proizvoda koje možete očekivati na rasprodaji. U nastavku smo sastavili neke od najboljih ranih ponuda za Crni petak koje su dostupne na Godeal24 web trgovini, zajedno s nekim informacijama o nadolazećim rasprodajama kako bi se mogli pripremiti i uhvatiti najbolje proizvode prije nego što se rasprodaju. Ove godine očekuju vas sjajne ponude za Windows 10 i 11, Office pakete i mnoge druge nove proizvode.

Kako bismo vam pomogli da donesete najbolju odluku, izdvojili smo neke od najpopularnijih proizvoda u ponudi. Pa krenimo i saznajmo kakve je ekskluzivne ponude i popuste Godeal24 ove godine pripremio za vas.

Velika rasprodaja koju ne smijete propustiti

Nevjerojatnih 62% popusta na Windows i Office Suite pakete s kupon kodom: SGO62

Ako odaberete kupovinu Windows i Office paketa, ostvarit ćete veći popust pa Windows 10 Professional i Office 2021 Professional možete kupiti za samo 45,22 eura.

Ostvarite čak 50% popusta na Windows operativne sustave s kupon kodom: SGO50

Windows 11 je najnoviji operativni sustav tvrtke Microsoft koji nudi veću produktivnost, a vrlo je vjerojatno da će postati najbolji operativni sustav budućnosti.

62% popusta na ostale Microsoftove proizvode s kupon kodom: SGO62

Ako ste među ovim ponudama pronašli proizvod koji trebate, nemojte predugo čekati s kupovinom. S obzirom na vrlo veliku potražnju i ograničene zalihe, nije poznato do kad će ove ponude i popusti trajati.

Kako platiti putem PayPal-a?

PayPal-om možete platiti na sljedeći način:
Odaberete karticu “Checkout” i nastavite kao gost (ili napravite račun).
Opciju Cwalletco možete dobiti prema zadanim postavkama na kartici “Payment Information” – kliknite Nastavi.
Idite na “Order Review” na kartici za naplatu i kliknite “Place Order”

Kliknite na “Choose Payment Method”, a zatim kliknite na “Process Order”

Bit će vam prikazan zaslon s raznim opcijama plaćanja, gdje možete odabrati PayPal ili kreditnu karticu.

GoDeal24.com je globalna web trgovina koja prodaje originalne igre i softverske ključeve klijentima iz svih dijelova svijeta. Također, nude 24-satnu podršku 7 dana u tjednu, zajedno s odličnim ponudama za sve softverske ključeve. Kupovinom na Godeal24.com, možete biti sigurni da imate posla s pouzdanom robnom markom koja prodaje samo originalne softverske ključeve.

Imate pitanja? Trebate pomoć?

U slučaju bilo kakvih pitanja ili problema, kontaktirajte Godeal24 korisničku podršku na e-mail adresu: [email protected]. Njihov tim će se pobrinuti za vaš upit što je prije moguće i pružiti vam informacije koje tražite.

Ostavi komentar

Možda će vas zanimati

Promo i akcije

Crni petak ili kako ga znamo po popularnijem imenu, Black Friday, pravo je vrijeme za obaviti svoju kupovinu jer baš su tada proizvodi koji...

Aplikacije i softver

Crni petak je pred vratima, a ako ste u potrazi za jeftinim, a originalnim računalnim softverima – imamo odličnu vijest za vas! Ne propustite...

Promo i akcije

Vjerojatno ne postoji bolje vrijeme za nabavku novog operativnog sustava ili drugog računalnog alata od Godeal24 Double 11 rasprodaje. Tijekom trajanja ove posebne ponude,...

Aplikacije i softver

Još uvijek koristite Office 2013 ili neku stariju verziju, a razmišljate o nadogradnji? Sada je pravo vrijeme za to, a evo i zašto. Nije...