Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Akcije

Božićna prodaja: Odlično vrijeme da kupite Windows aktivacijski ključ! Windows 10 za samo €7,25!!

windows licenca

Nitko ne želi sastaviti novo računalo, kroz mjeseca ili više, jer nam stalno stižu nove komponente, a cijene već dostupnih značajno opadaju.

Najnoviji procesor AMD Zen 3 ima najbolje performanse po jednoj jezgri, od bilo kojeg dostupnog procesora za desktop računalo. Ako slažete računalo za igrice, onda ste upoznati sa grafičkom karticom GeForce RTX 30. Intel 10th generacija Comet Lake-S procesor još uvijek je aktualan. Zašto ovo spominjemo?

Je li 2020.g. dobro vrijeme za kupovinu novog računala? Smatramo da je, posebno sada pred kraj godine, kada nam sa svih strana stižu razni popusti i pogodnosti na kupovinu. Iskoristite priliku i složite odličnu konfiguraciju za malo novaca. Na kraju, instalirajte najnoviji i najrašireniji sustava, MS Windows 10, koji možete aktivirati za malu cijenu. Računalo ne vrijedi mnogo, ako na njemu niste pokrenuli dobar sustav.

Ako ste napravili značajne promjene hardverske konfiguracije, kao što je zamjena matične ploče, tvrdog diska, ili drugih dijelova hardvera, Windows 10 će tražiti aktivaciju vaše licence. Da bi aktivirali MS Windows 10, trebate aktivacijski ključ. Originalna cijena aktivacijskog ključa za MS Windows 10 kreće se oko €200, ali možete vaš Windows aktivirati mnogo povoljnije.

Postavlja se pitanje: gdje pronaći Windows 10 aktivacijski ključ po povoljnoj cijeni?

Zahvaljujući mjesecu u kojem dočekujemo Božić, za vrijeme blagdana Godeal24.com daje najbolju ponudu koju možete pronaći. Najveća internet trgovina i distributer aktivacijskih ključeva, za vrijeme velike Božićne akcije nudi MS Windows aktivacijski ključ po jako povoljnim cijenama. Možete kupiti Windows 10 Professional 64-bit aktivacijski ključ za samo €7,25. Ponuda je ograničena i trebate biti brzi!

Posebna ponuda – popust do čak 88%, nije potreban kupon KOD

50% popusta – Kupi jedan, dobiješ 2

Iskoristite ovaj period i obnovite računalo s novom Windows 10 instalacijom. Nova instalacija učinit će računalo bržim i mnogo stabilnijim za vrijeme dok radi. Lako možete aktivirati Windows 10, uz cijene koje slijede:

Za popust od 50%, jednostavno unesite kupon KOD “SGO50” prilikom kupovine.

Neki ključevi još su na prijašnjim akcijskim cijenama. Sada je vrijeme da iskoristite totalno sniženje, jer se regularna cijena umanjuje za obje akcije koje traju. Iznenađenje za naše kupce: Kupi 1, dobiješ 2.

S posebnom promotivnom KOD oznakom „SGO66“ dobit ćete 66% popusta na cijenu.

Ovaj promotivni KOD „SGO55“ donosi vam dodatnih 55% popusta. Najbolja cijena za kućni i poslovni PC.

Još iz ponude >>

Sam postupak kupovine je krajnje jednostavan, s više vrsta plaćanja. Ne brinite za dostavu, jer kupujete aktivacijske ključeve, koje ćete dobiti na vašu E-mail adresu. Popusti i sve ponude koje smo spomenuli su vremenski ograničene i vrijede do isteka zaliha. Ako želite nadograditi vaše računalo, aktivirati neki sustav ili aplikaciju za vrijeme blagdana, svakako se požurite da uhvatite svoj primjerak.

Ukoliko dođe do bilo kakvih poteškoća prilikom kupnje ili nekih tehničkih problema, javite se njihovoj podršci koja vam je uvijek na usluzi. Za bilo kakav kontakt, pošaljite E-mail na e-mail adresu: service@godeal24.com

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Apps & Software

Microsoft je nedavno najavio da će od 5. listopada njihov najnoviji operativni sustav, Windows 11, konačno postati globalno dostupan. Uz to, iz tvrtke su...

Akcije

Stigao nam je rujan, ljetovanja se bliže kraju, a to znači da je došlo vrijeme za povratak u uobičajenu rutinu. Učenici i studenti se...

Akcije

Kako mjere oko korona krize polagano ali sigurno popuštaju, povratak učenika u škole na jesen postaje sve realniji. Naravno, to zahtjeva obnovu knjiga i...

Akcije

Microsoft je spreman za puštanje Windowsa 11 u pogon nešto kasnije ove godine. Nadogradnja će biti besplatna za one koji će je zatražiti s...

Oglašavanje