Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Promo i akcije

Cafago izdvaja: X88 Pro Android TV Box po odličnoj cijeni

Iz bogate ponude Cafago online trgovine posebno dolazi do izražaja nedavno izdvojen X88 Pro Android TV Box po odličnoj cijeni od $35,32.

X88 Pro Android TV Box će vrlo lako vaš monitor, projektor ili TV prijemnik pretvoriti u pravi multimedijski centar. Internetom se povezuje preko Wi-fi ili žične (RJ45) mreže.

Ono što nije čest slučaj jest činjenica da radi na novom Android 9.0. Pie operativnom sustavu. Pokreće ga četverojezgreni Rockchipov RK3318 procesor uz petojezgrenu Mali-450 grafiku. U uređaj je ugrađeno 4GB RAM-a i 32 GB interne memorije, što se može lako proširiti na 64 GB preko microSD ulaza.

Ovaj uređaj podržava sve nove tehnologije kodiranja i dekodiranja slike (H.265 HEVC, VP9…) što znači da će ponuditi istu kvalitetu slike u veličini datoteke koja je 50% manja od primjerice H.264 formata, a što je vrlo praktično kod online streaminga.

Standardno četvrtasto kučište blago zaobljenih rubova i dimenzija 10,7*10,7*2,1 uz težinu od 101 gram uklopit će se u svaki prostor. Bitno je napomenuti da će uređaj dobivati redovite OTA nadogradnje.

S uređajem dolazi daljinski upravljač, HDMI kabel, strujno napajanje te priručnik za rukovanje na engleskom jeziku. Na samom kučištu ima nekoliko USB 2.0 i 3.0 ulaza te micro SD ulaz za proširenje memorije.


POGLEDAJ PONUDU NA CAFAGU!
Ostavi komentar

Možda će vas zanimati