Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Igre

Call of Duty: Warzone nakon samo mjesec dana ima više od 50 milijuna igrača

Call of Duty: Warzone, nova besplatna battle royale igra developera Infinity Ward, nakon samo mjesec dana dostupnosti ima više od 50 milijuna igrača, priopćio je izdavač Activision.

“Warzone” je privukao veliki broj igrača za samo mjesec dana te tako postao jedna od najbrže rastućih besplatnih igara u ovoj industriji. Granicu od 30 milijuna igrača “Warzone” je dostigao za manje od dva tjedna od izlaska na tržište.

Za razliku od Activisionovog prethodnog battle royale naslova “Blackout”, koji je bio dostupan samo kroz igru “Call of Duty: Black Ops 4” iz 2018. godine, “Warzone” je lansiran zasebno i dostupan je za konzole i PC. Igrači ne trebaju imati nikakav drugi softver niti bilo što platiti, a to je definitivno utjecalo pozitivno na popularnost igre.

“Warzone” sada ima značajnu bazu igrača, a “Fortnite” koji se pojavio krajem 2017. godine danas igra 250 milijuna ljudi te je dostupan na konzolama, PC-u i mobitelima.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Igre

Prema izvještajima Sports Business Journala i Bloomberga, Activision Blizzard otpustio je manje od dva posto ukupne radne snage, odnosno oko 190 zaposlenika. Otpuštanja uključuju...

Igre

Ovim potezom, izdavač je trajno zabranio ukupno više od 300.000 Warzone varalica širom svijeta

Igre

Activision je izbacio trailer za novu igru, a više informacija nas očekuje 26. kolovoza.

Igre

Fotografija koju je netko kriomice slikao prikazuje specijalnu promociju za Call of Duty: Black Ops Cold War.

Oglašavanje