Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Gaming

Captain America stigao u igru Fortnite

Captain America skin je dostupan u igri za kupnju po cijeni od 2,000 V-bucksa, odnosno oko 20 dolara u realnoj vrijednosti.

Foto: Screenshot YouTube / Fortnite

Dobra vijest za sve ljubitelje Marvel junaka i Fortnitea, u igri se pojavio skin Kapetana Amerike. Ovaj skin je najnoviji tematski skin koji je dodan popularnoj besplatnoj battle royale igri.

Captain America skin je dostupan u igri za kupnju po cijeni od 2,000 V-bucksa, odnosno oko 20 dolara u realnoj vrijednosti. Ako kupite skin, dobit ćete i legendaran štit Captain America, koji nije tu samo estetike radi, već ćete ga moći nositi na leđima i koristiti u borbi. Štit se već ranije pojavljivao u igri, tvrde iz Epic Gamesa i to kao specijalni predmet u ograničenom modu koji je bio temeljen na Avengersima, no štit nije bilo moguće kupiti i koristiti u kasnijim modovima.

Na prodaju je i novi emote vatrometa s temom Captain America, koji bi mogao biti zabavan ako odlučite proslaviti Independence Day otoka Fortnite ovog vikenda. Emote košta 300 V-bucksa, piše The Verge.

Fortnite ima dugu povijest ponude skinova na osnovu popularnih likova iz stripova. Deadpool je bio dostupan kao dio battle pass-a (propusnice) za prošlu sezonu, a Aquaman će na kraju biti dostupan kao dio battle pass-a ove sezone. Također, pojavili su se i Marvelova Crna udovica, Avengersi i mnogi drugi. Epic je ponudio i DC skinove, pa u ponudi imate Batmana i Catwoman. Ovo su samo neki od razloga zašto je Fortnite jedna od najpopularnijih igara današnjice.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Možda će vas zanimati

Gaming

Uz to što je jedna od najpopularnijih igara na svijetu, Fortnite je postao i mjesto za virtualno druženje, posebice od početka pandemije koronavirusa. Tvrtka...

Gaming

Ponuda pokriva sve izdatke stvorene između 6. studenog i kraja 2020. godine.

Gaming

Određeni korisnici traže i da se prihodi od Black Panther skinova doniraju u dobrotvorne svrhe.

Gaming

Apple korisnici će ostati zaglavljeni u staroj Fortnite verziji, koju će moći igrati samo s drugim Apple korisnicima,