Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Igre i gaming

Captain America stigao u igru Fortnite

Captain America skin je dostupan u igri za kupnju po cijeni od 2,000 V-bucksa, odnosno oko 20 dolara u realnoj vrijednosti.

Foto: Screenshot YouTube / Fortnite

Dobra vijest za sve ljubitelje Marvel junaka i Fortnitea, u igri se pojavio skin Kapetana Amerike. Ovaj skin je najnoviji tematski skin koji je dodan popularnoj besplatnoj battle royale igri.

Captain America skin je dostupan u igri za kupnju po cijeni od 2,000 V-bucksa, odnosno oko 20 dolara u realnoj vrijednosti. Ako kupite skin, dobit ćete i legendaran štit Captain America, koji nije tu samo estetike radi, već ćete ga moći nositi na leđima i koristiti u borbi. Štit se već ranije pojavljivao u igri, tvrde iz Epic Gamesa i to kao specijalni predmet u ograničenom modu koji je bio temeljen na Avengersima, no štit nije bilo moguće kupiti i koristiti u kasnijim modovima.

Na prodaju je i novi emote vatrometa s temom Captain America, koji bi mogao biti zabavan ako odlučite proslaviti Independence Day otoka Fortnite ovog vikenda. Emote košta 300 V-bucksa, piše The Verge.

Fortnite ima dugu povijest ponude skinova na osnovu popularnih likova iz stripova. Deadpool je bio dostupan kao dio battle pass-a (propusnice) za prošlu sezonu, a Aquaman će na kraju biti dostupan kao dio battle pass-a ove sezone. Također, pojavili su se i Marvelova Crna udovica, Avengersi i mnogi drugi. Epic je ponudio i DC skinove, pa u ponudi imate Batmana i Catwoman. Ovo su samo neki od razloga zašto je Fortnite jedna od najpopularnijih igara današnjice.

Ostavi komentar
Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Filmovi

Doista je teško pratiti Marvel i sve njihove naslove kojom brzinom ih izbacuju. Već imaju preko dvadesetak naslova i može se potrošiti cijeli jedan...

Igre i gaming

Epic Games nastavlja sa svojim koncertima u Fortniteu. Tvrtka je objavila da će “velika zvijezda” nastupiti u sljedećoj seriji koncerata pod nazivom Rift Tour....

Igre i gaming

Esports je definitivno jedan od najbrže rastućih sportova današnjice. Milijuni igrača se natječu na turnirima u raznim video igrama dok neki od njih čak...

Igre i gaming

Junaci iz igre Street Fighter mogli bi se pojaviti u Fortnite trgovini u sljedećih nekoliko dana