Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Kripto

Cijena Pepea raste – 5 najboljih kripto meme coina za kupnju sada

kriptovalute

Trenutačna cijena Pepea dosegnula je 0.000002 dolara, što predstavlja najvišu razinu od 28. prosinca 2023. Analiza od strane Santimenta pokazuje značajan porast u volumenu trgovanja Pepeom, dosežući sličnu razinu kao i sredinom prosinca 2023. Pozitivna dinamika Pepea, uključujući i skok s podrške na 0,00000103 dolara, pokrenuta je čim je ovaj nivo podrške identificiran još od studenog 2023. Ovaj momentum dobiva podršku i odobrenjem 11 spot BTC ETF-ova u SAD-u, što je stimuliralo šire kripto tržište. Dok ovi ETF-ovi nemaju izravne veze s Pepeom, njihovo odobrenje je podiglo ukupno tržište, pružajući povoljan kontekst za rast većine coina i tokena.

5 kripto meme coina koji bi mogli postati popularni za investiranje

U ovom pregledu ističemo tri alternativne meme kriptovalute koje bi mogle biti sljedeći izvor rasta.

  1. Smog – inovativni meme coin rapidnog rasta koja nagrađuje ulagače za aktivnosti
  2. Scotty AI – kombinira AI sposobnosti i značajke za zaštitu digitalnog ekosustava
  3. Sponge V2 – obećava ogroman potencijal kroz staking i inovativnu play-to-earn igru
  4. Frog Wif Hat – coin na Ethereum mreži koji obećava potencijalne impresivne dobitke
  5. Meme Kombat – kombinira P2E igru i zabavu u web3 ekosustavu

 Kupite Smog tokene

Smog token

Smog coini su postali pravi hit, donoseći u svijet kriptovaluta svježi val uzbuđenja i inovacije. Njihov dizajn, s izgledom zmaja koji bljuje vatru, označava početak Godine Zmaja i simbolizira snagu i energiju koju donosi tržište kriptovaluta.

Otkako je lansiran početkom veljače, Smog ($SMOG) je doživio nevjerojatan porast od 1400% u svojim prvim satima. Taj trend rasta se nastavlja. U proteklih 24 sata vrijednost $SMOG-a porasla je za 33%, dok je u posljednjih sedam dana porasla za čak 85.52%. Očigledno je da je Smog postao zanimljiva opcija za kripto entuzijaste, a njegova cijena na tržištu van burze samo potvrđuje njegov status jednog od najatraktivnijih meme coina.

Ono što čini Smog posebnim je činjenica da nema početne pretprodaje, što ukazuje na revolucionaran pristup. Ovaj brzi uspjeh privlači pozornost trejdera, potičući ih da pažljivo prate najnovije vijesti o nadolazećim airdrop kampanjama. Sudjelovanje u jednostavnim aktivnostima poput praćenja službene stranice Smoga na raznim društvenim mrežama ili pridruživanja Telegram kanalu mogu donijeti investitorima bodove koje mogu zamijeniti za nagrade.

U kratkom vremenskom periodu, ulagači koji kupe Smog putem službene stranice projekta mogu uživati u 10% popusta, što može rezultirati značajnim dobitcima ukoliko se trenutni uzlazni trend nastavi. Ovaj popust vrijedi za ERC-20 verziju Smoga, što znači da je potrebno koristiti novčanik koji podržava Ethereum, poput MetaMask-a. Metode plaćanja uključuju ETH, USDT ili korištenje bankovne kartice putem usluge plaćanja treće strane koju nudi Smog.

 Kupite Smog tokene

Scotty AI

U kripto svijetu nalazi se interesantan meme coin koji je čuvar kripto svemira, a njegovo ime je Scotty AI. Predstavljen kao škotski terijer, sa svojim crnim krznom, on je vrsni čuvar tajni svemira.

Scotty AI

Scotty AI nije običan pas. Svojom inteligencijom i lukavošću, vješto upravlja složenim digitalnim svijetom, spreman da se suoči s bilo kojim izazovom. Njegove napredne AI sposobnosti omogućuju mu da brzo reagira i izbjegne potencijalne prijetnje.

Osim toga, Scotty AI je opremljen nizom praktičnih značajki koje ga čine nezamjenjivim u digitalnom svijetu. Njegova sposobnost intuitivnog otkrivanja prijevare i transparentnost čine ga neprocjenjivim saveznikom u borbi protiv digitalnih prijetnji.

SCOTTY token doživljava veliki interes u pretprodaji, privlačeći investicije u iznosu od više od 130.000 dolara. Trenutačna cijena tokena u prvom krugu javne pretprodaje iznosi 0,0051 dolara, s očekivanim rastom u bliskoj budućnosti.

Otprilike 30% ukupne ponude, odnosno oko 1,734 milijarde tokena, namijenjeno je javnoj prodaji. Preostalih 70% bit će raspoređeno za staking, razvoj, likvidnost razmjene i marketing, čineći Scotty token ključnim igračem u digitalnom ekosustavu.

 Kupite Scotty AI tokene

Sponge V2

Sponge V2 je uistinu postao veliki hit na tržištu kriptovaluta, transformirajući se iz skromnog početka u čudo tržišne kapitalizacije. Njegova početna tržišna kapitalizacija od milijun dolara naglo je skočila na preko 100 milijuna dolara, potaknuta znatiželjom i interesom ulagača diljem svijeta.

Sponge V2

Njegova nova verzija, Sponge V2, sprema se preuzeti popularnost od svojeg prethodnika, iskoristivši povoljne tržišne trendove i izgrađujući na temelju već postignutog uspjeha. Za stjecanje novih tokena, ulagači moraju se uključiti u proces stakinga, osiguravajući tako glatku tranziciju između različitih ciklusa.

Sada se otvara pretprodaja za Sponge V2, privlačeći značajan interes investitora te obećavajući ogroman potencijal. Očekuje se da će postati sljedeći veliki hit među meme coinima u 2024. godini. Utemeljen je na suradnji s ključnim razmjenama, učinkovitom marketinškom strategijom i sposobnosti generiranja široke medijske pažnje.

Stvaranje Sponge V2 nije samo o stvaranju novih tokena. Tim koji stoji iza $SPONGE radi na inovativnoj igri play-to-earn, koja će zahtijevati korištenje $SPONGE tokena za sudjelovanje. Ovo bi trebalo značajno povećati ukupnu potražnju za $SPONGE, budući da će igrači morati posjedovati ove tokene kako bi se uključili u igru.

Dugoročno gledano, ova igra bi mogla značajno ojačati potražnju za $SPONGE, potičući angažiranost zajednice i sprječavajući prodaju. Meme coini poput $SPONGE često ostvaruju impresivne rezultate kada kripto tržište u cjelini raste, budući da trejderi i investitori često traže alternativne kriptovalute tijekom razdoblja rasta, što dodatno pojačava potencijalni uspjeh Sponge V2.

Kupite Sponge V2 tokene

Frog Wif Hat

Frog Wif Hat je najnoviji uzbudljivi ulazak u svijet meme coina na Ethereum mreži. Ovaj coin donosi svježinu i originalnost, s ambicijom da nadmaši popularnost Dogwifhat-a na Solani, koji je već stvorio veliki interes s tržišnom kapitalizacijom od preko 800 milijuna dolara.

Frog Wif Hat

Za razliku od mnogih meme coina koje započinju s pretprodajom, Frog Wif Hat je odlučio krenuti drugačijim putem, omogućujući punu ponudu od 1 milijarde tokena od samog početka. To pruža svima jednak početak i priliku za sudjelovanje po istoj cijeni, čime se osigurava poštena distribucija.

Iako se trenutno može trejdati samo na decentraliziranim burzama poput Uniswapa, to ne ograničava potencijalni rast cijene. Naprotiv, odsustvo uvrštenja na velike centralizirane burze otvara put za potencijalno brži rast nakon uvrštenja.

Frog Wif Hat već bilježi značajan rast od svojeg lansiranja krajem Veljače 2024. godine. Počevši od cijene od 0,000518 dolara, brzo je narastao na 0,0044 dolara, donoseći impresivan povrat od preko 700% u samo nekoliko dana.

S tržišnom kapitalizacijom ispod 2 milijuna dolara, Frog Wif Hat ima ogroman potencijal za daljnji rast, posebno ako privuče pozornost meme trejdera. Iako još nije uvršten na glavne burze, očekuje se da će se s povećanjem obujma trejdinga pojaviti oglasi za uvrštenje na veće platforme, otvarajući put za daljnji rast vrijednosti i potencijalno impresivne dobitke za ulagače.

Kupite Frog Wif Hat tokene

Meme Kombat

Još jedan potencijalno zanimljiv meme coin koji privlači pozornost je Meme Kombat (MK). Ovaj coin povezan je s P2E (Play-to-Earn) igrom koja se temelji na web3 tehnologiji, omogućujući sudionicima klađenje na virtualne bitke koje se fokusiraju na epsko igranje, transparentnost i povjerenje.

Meme Kombat

Iako se naglašava P2E iskustvo, Meme Kombat također se ističe kao jedan od potencijalno najperspektivnijih meme coina. Projekt još uvijek nije dostupan na otvorenom tržištu, ali njegova faza pretprodaje već je prikupila više od 6,6 milijuna dolara financiranja.

Pretprodaja je sada u završnoj fazi, pružajući posljednju priliku investitorima da steknu MK tokene po povoljnoj cijeni prije nego što se pojave na Uniswapu.

Nakon službenog lansiranja, tim Meme Kombata najavio je glavnu arenu za borbu koja će sadržavati AI-animirane bitke između popularnih maskota meme coina. Korisnici će moći sudjelovati u klađenju na ove borbe koristeći MK tokene kako bi imali priliku osvojiti značajne nagrade.

Osim funkcionalnosti borbenih arena, Meme Kombat uključuje i protokol za ulaganje u MK tokene, pružajući dva potencijalna izvora prihoda za ulagače.

Ove značajke privukle su veliku pozornost prema Meme Kombat tokenu, posebno s obzirom na pretrpanost tržišta beskorisnim meme coinima koji se pojavljuju svakog mjeseca. S više od 11.300 aktivnih sudionika u Telegram zajednici Meme Kombata, MK izgleda dobro pozicioniran za uspjeh u 2024. godini.

Zainteresirani za pretprodaju u tijeku mogu kupiti MK tokene po cijeni od samo 0,279 dolara tijekom završne faze.

 Kupite Meme Kombat tokene

(Sponzorirani članak)

Ostavi komentar

Možda će vas zanimati

Tech

U Moskvi se održavaju tečajevi iz oralnog seksa za djevojke koje žele usavršiti svoje sposobnosti oralnog zadovoljavanja. Cijena tečaja je 3500 ruskih rublja (608kn)...

Tech

Što bi se dogodilo ako uronite ruku u posudu tekućeg dušika? Bi li vam se ruka smrzla do ozeblina? Bi li se razbila čim...

Internet

Sigurno ste do sad naletjeli na neke od bizarnosti na koje je Googleovo auto naletjelo pri snimanju, a u ovom videu pogledajte kompilaciju najčudnijih...

Tech

Trebate izračunati postotak od nekog broja, a ne znate kako? Pročitajte ovaj jednostavan članak i naučite kako se računa postotak. Postotci se koriste za...

Tech

1995. godine grupa znanstvenika NASA-e napravila je testove o tome kako pojedine droge utječu na paukovu sposobnost da izgradi mrežu.

Internet

Odmah da vam kažemo – neizbježan kraj dogodio bi se iznenađujuće brzo. Ako je zapremnina prosječnog lijesa 886 litara, a prosječan volumen ljudskog tijela...

Automoto

Tvrtka Laser Power Systems razvila je automobil pogonjen nuklearnom energijom. Napokon je pronađen način koji će vašem automobilu omogućiti vječni rad bez punjenja. No...

Tech

Rudnik dijamanata Mir u Siberu jedna je od najvećih rupa u tlu koju je čovjek napravio. Duboka je 525 metara i široka 1200m. Let...