Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Kripto

Cijene kriptovaluta Shiba Inu, Pepe i Dogeverse rastu unatoč padu kripto tržišta

shiba inu kripto

Iako je kripto tržište nedavno doživjelo nešto negativnog kretanja cijena, nekoliko meme tokena se izdvaja iz trenda.

U posljednjih 24 sata, Shiba Inu (SHIB) i Pepe (PEPE) su se ojačali, pokazujući otpornost šaljivih kovanica u trenutnom tržišnom okruženju.

Međutim, novi meme projekt nazvan Dogeverse (DOGEVERSE) privlači najviše pažnje – mnogi ga nazivaju sljedećom breakout zvijezdom u ovoj niši.

Posjetite Dogeverse

Cijene Shiba Inua i Pepea odupiru se kripto krizi s otpornim rastovima

Od jučer, SHIB je skočio za više od 6% i trguje se oko 0,000022 dolara, dok je PEPE porastao za 5% na 0,0000051 dolara.

shiba inu token

Zelena svjetla za ova dva tokena ističu se više kada se uzme u obzir da je šire tržište meme kovanica vidjelo pad obima trgovanja za 35% tijekom istog razdoblja.

To što su SHIB i PEPE među rijetkim meme coinima koji su odoljeli “bearishness” trendu pokazuje koliko je otporna potražnja za glavnim “kulturnim kovanicama”.

Međutim, valja napomenuti da su ovi tokeni zapravo porasli za dvocifren postotak preko noći prije nego što je uzimanje profita izazvalo blago prodavanje jutros.

Unatoč tome, SHIB i PEPE su uspjeli zadržati veći dio svojih dobitaka.

Gledajući unaprijed, investitori će se nadati da će uspjeti probiti manje otporne razine iznad njihovih trenutnih cijena.

Ako se ove razine probiju, SHIB i PEPE bi mogli imati jasan put natrag do vrhunaca prošlog tjedna, što predstavlja porast od 27% do 47%, tim redom.

Geopolitički strahovi i strahovi od vlade ne mogu uzdrmati SHIB i PEPE

Dobici koje su ostvarili SHIB i PEPE još su značajniji s obzirom na makroekonomske vjetrove koji utječu na kripto tržište.

multi bridge utility

Tijekom vikenda, geopolitičke napetosti su eskalirale nakon što je Iran izveo niz napada dronovima protiv Izraela, što je zabrinulo investitore i dovelo do prodaje rizičnih sredstava.

U međuvremenu, ETF-ovi za spot Bitcoina već su treći dan zaredom bilježili neto odljev sredstava u iznosu od preko 58 milijuna dolara, prema podacima tvrtke SoSoValue.

Ovi neprekidni odljevi mogu se pripisati dvostrukom udarcu stalne tvrdokornosti inflacije i komentara predsjednika Federalnih rezervi Jeromea Powella, koji je nagovijestio održavanje viših kamatnih stopa duže vrijeme.

Unatoč svim ovim turbulencijama, potražnja za SHIB i PEPE nije popustila.

I dok je cijeli sektor pogođen, ove dvije kovanice ostale su otporne – što je odlična vijest za njihove “dijamantne ruke” nositelje.

Novi token Dogeverse donosi staking na više lanaca u svijet meme kovanica

SHIB i PEPE nisu jedine kovanice koje odolijevaju padu tržišta meme kovanica.

Dogeverse, nastavio je dobivati na zamahu – nedavno je prešao prag od 6 milijuna dolara u fazi pretprodaje.

dogeverse

Investitori su žurili kupiti DOGEVERSE tokene po trenutnoj cijeni od 0,000296 dolara prije nego što uskoro dođe do povećanja.

Ali Dogeverse donosi mnogo više na stol nego povoljnu cijenu.

Njegova multi-lančana arhitektura omogućava vlasnicima DOGEVERSE tokena da povežu svoje tokene između Ethereuma, BNB Chaina, Polygona, Solane, Avalanchea i Basea.

Investitor bi mogao kupiti na Ethereumu, premostiti na Solanu i odmah početi staking koristeći Dogeverseov protokol kako bi zaradio projektirani APY od 168%.

Ova prenosiva likvidnost i funkcionalnost stakinga pomaže Dogeverseu da privuče pažnju novih entuzijasta za meme kovanice – i onih koji su zainteresirani za zaradu pasivnog prihoda tijekom vremena.

Uz ograničenu ukupnu ponudu od 200 milijardi tokena što je suprotno neograničenoj ponudi Dogecoina, lako je vidjeti zašto se uzbuđenje gradilo na društvenim mrežama.

Bilo da je Austin Hilton nazvao Dogeverse “vrlo kul” projektom ili je kanal projekta na Telegramu dosegnuo 2.300 članova, momentum signalizira da bi ovo mogla biti nova meme kovanica koju treba pratiti u 2024. godini.

Posjetite Dogeverse

(Sponzorirani članak)

Ostavi komentar

Možda će vas zanimati

Tech

Što bi se dogodilo ako uronite ruku u posudu tekućeg dušika? Bi li vam se ruka smrzla do ozeblina? Bi li se razbila čim...

Internet

Sigurno ste do sad naletjeli na neke od bizarnosti na koje je Googleovo auto naletjelo pri snimanju, a u ovom videu pogledajte kompilaciju najčudnijih...

Tech

Trebate izračunati postotak od nekog broja, a ne znate kako? Pročitajte ovaj jednostavan članak i naučite kako se računa postotak. Postotci se koriste za...

Tech

1995. godine grupa znanstvenika NASA-e napravila je testove o tome kako pojedine droge utječu na paukovu sposobnost da izgradi mrežu.

Internet

Odmah da vam kažemo – neizbježan kraj dogodio bi se iznenađujuće brzo. Ako je zapremnina prosječnog lijesa 886 litara, a prosječan volumen ljudskog tijela...

Automoto

Tvrtka Laser Power Systems razvila je automobil pogonjen nuklearnom energijom. Napokon je pronađen način koji će vašem automobilu omogućiti vječni rad bez punjenja. No...

Tech

Rudnik dijamanata Mir u Siberu jedna je od najvećih rupa u tlu koju je čovjek napravio. Duboka je 525 metara i široka 1200m. Let...

Tech

Bumerang je jedan od najstarijih letećih objekata koje je ljudska ruka stvorila. Svi znamo da su ih koristili Aboridžini, no malo je poznato je...