Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Filmovi

Denzel Washington i Ridley Scott ponovno će se ujediniti u Gladiatoru 2

Denzel Washington
Foto: Shutterstock

Dobitnik Oscara i holivudska ikona Denzel Washington navodno je u pregovorima o ponovnoj suradnji s redateljem Ridleyjem Scottom za nadolazeći nastavak mega hita Gladiator.

Prema izvješću portala Deadline, Washington je u završnim pregovorima za ulogu u nastavku ovog Oscarom nagrađenog filma. Uloga Washingtona u Gladijatoru 2 značila bi ponovno udruživanje snaga sa spomenutim redateljem čak 16 godina nakon njihovog posljednjeg zajedničkog filma, American Gangster.

Denzel Washington je jedna od najvećih glumačkih zvijezda današnjice i jedan od općenito omiljenih glumaca ljubitelja svih filmskih žanrova. U karijeri je osvojio dva Oscara: za najboljeg sporednog glumca u filmu Glory, a potom i za najboljeg glavnog glumca u filmu Training Day.

Nakon što je potvrđeno da se Russel Crowe ne vraća te da će glavna uloga pripasti irskom glumcu Paulu Mescalu, Ridley Scott je zajedno sa CEO-om Paramount Picturesa, Brianom Robbinsom, krenuo u potragu za zvijezdom koju će uključiti u ovaj projekt. Iako još uvijek ništa nije potvrđeno, čini se da će ta zvijezda biti upravo Denzel.

Ostavi komentar

Možda će vas zanimati

Filmovi

Ridley Scott je bio u Londonu na svojoj zadnjoj etapi turneje promocije filma “The Martian”. Film je odličan, a u Hrvatskoj se krenuo prikazivati...