Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Akcije

Dječja ljuljačka za cjelodnevnu zabavu u dvorištu ili na dječjem igralištu

Pogledajte ovu ponudu, dječju ljuljačku promjera 1 metar, za dvorište ili dječje igralište. Ljuljačka je izrađena od kvalitetnih materijala, i može podnijeti težinu i preko 200 kilograma. Pogodna je za postavljanje na dječje igralište, kao dio kućice na drvetu ili kao ljuljačka u dvorištu.

Dječja ljuljačka dizajnirana je tako da se jednostavno postavi, i pogodna je kao dodatna oprema za već pripremljeno igralište. Promjera 1 metar, dovoljno je velika za ljuljanje više djece odjedanput.

Specifikacije

  • Materijal: čelični okvir, čvrsta tkanina i zaštitna pjena
  • Boja: plava
  • Promjer: promjer ljuljačke 1m
  • Promjer užeta: 10mm
  • Prikladno za djecu od 3 godine, i stariju

U originalnom pakiranju nalazi se: 1x ljuljačka, 2x uže, 4x čelična konstrukcija, 1x set pribora

Dječja ljuljačka
Dječja ljuljačka

Ljuljačka će razveseliti najmlađe, a odraslima će pružiti dovoljno mira, da uživaju u svojim aktivnostima. Ukoliko već imate igralište za djecu, ova ljuljačka će obogatiti prostor za igru. Isto tako, ljuljačka sama može da stoji u dvorištu i bude odlična zabava za djecu. Dizajnirana je za postavljanje vani, na otvorenom, što znači da je otporna na vremenske uvjete. Zabava je zagarantirana, ako djeci kupite ljuljačku, i postavite je u rad. Trenutno se ljuljačka za djecu prodaje po cijeni od tek $48,76, što je jako povoljno za zabavu koju ljuljačka pruža. Dok se djeca igraju, odrasli mogu uživati u priči, možda roštilju i laganom piću za dobro raspoloženje.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Oglašavanje