Geek Stuff

Dobar deal: Megawheels hoverboardi na kuponskoj akciji na EU skladištu

Tvrtka koja se bavi proizvodnjom hoverboarda i samobalansirajućih skutera, Megawheels, započela je akcijsku prodaju svojih proizvoda na europskom tržištu.

Akcija se odnosi na model TW01, koji udovoljava svim europskim sigurnosnim standardima (CE, RoHS i TÜV). Pokreću ga dva elektromotora snage 350 Watta, koji svojim karakteristikama ujedno osiguravaju sigurnu i stabilnu vožnju. Ugrađena baterija je Samsungovih ruku djelo, dok hoverboard kao takav udovoljava svim sigurnosnim standardima vezanim za sigurnost električnih uređaja koje smo spomenuli ranije.

TW01 dolazi s jednogodišnjim jamstvom na području cijele Europske unije. Servis kao takav osiguran je na području EU, gdje se ujedno nalazi i centralno skladište za Megawheels – u Njemačkoj, konkretno. Shodno tome, kupnja hoverboarda oslobođena je bilo kakvih davanja kao što su carina ili PDV.

TW01, kao i drugi proizvodi ove tvrtke, mogu se kupiti na službenoj stranici gdje je u tijeku prigodno sniženje povodom ulaska na tržište Europske unije. Popusti se kreću između 10 i 35%, a osim spomenute stranice, proizvode ove kompanije naći ćete i na Aliexpressu i E-bayu.

>> Pogledaj prigodno sniženje hoverboarda <<

Megawheels inače sudjeluje na sajmu Global Source Electronics u Hong Kongu, gdje će svoje proizvode detaljno izložiti zainteresiranim partnerima, s naglaskom na one iz Europe. Predviđa se dobar odaziv potencijalnih partnera, čime će hoverboardi i skuteri iz ove kuće postati još dostupniji na lokalnim europskim tržištima.

Komentiraj

Odgovori

Vrh