Automoto

DOBAR DEAL: odlični električni skuter na EU skladištu

Trgovina Cafago nije tako eksponirana kao neke druge na koje ćete naići i koje su vam obično prvi izbor prilikom kupovine, ali imaju jako dobru i jako zanimljivu ponudu. Evo, sad im je na lageru električni skuter E4 kojim ćete pičiti kao ludi u školu, na posao ili na popodnevnu kavu. A on će dopičiti do vas s europskog skladišta, pa nećete plaćati nikakvih dodatnih troškova – ni carinu, ni PDV. Još jedna dobra stvar je poštarina; na veće pakete se obično naplati shipping, ali ovog puta Cafago je učinio iznimku, pa nema ni toga, nego samo redovne cijene koja za E4 iznosi 263,69 eura.

Lako je sklopiv i prenosiv.

Može se pohvaliti nosivošću do 125 kg, pa se njime mogu voziti i korpulentnije osobe. Isto tako, postolje za vožnju je dovoljno široko da se na njega smjesti odrasla osoba, a njegove vakuumske gume su visokootporne na punkciju, što je za svaku pohvalu. Radijus kretanja je 12-15 kilometara, a sve što se događa može se pratiti na zaslonu ugrađenom na upravljač. Lagan i lako sklopiv, može se spremiti u svaki kutak kuće i lagano prevesti automobilom kad se ide na odmor ili izlet.

>> Pogledaj ponudu za ovaj skuter na trgovini Cafago

E sad, možda na prvu djeluje malo škakljivo dati tristotinjak dolara za obični skuter, zar ne? S druge strane, nećete dati niti kune za gorivo. Ako ga, recimo, koristite za putovanje na posao i nazad, uredno mu možete puniti bateriju u firmi. Lako je naučiti upravljati s njime, a kad ga stisnete, povući će punih 25 km/h – izvrsna brzina za ovakav vid prijevoza! Pritom ne treba zaboraviti niti na povoljan utjecaj na okoliš, pa ste u dobitnoj situaciji kako god okrenete.

Komentiraj

Odgovori

Vrh