Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Akcije

Dodatna oprema za bicikl, torbica za prtljagu koja se lako koristi

Torbica za bicikl može se instalirati u tri položaja, i pogodna je svima koji uživaju u bicikliranju profesionalno ili rekreativno. Korištenjem ove torbice, za vrijeme bicikliranja sa sobom možete ponijeti vodu ili drugi napitak, koji će ostati dugo svjež i hladan.

Aluminijska folija, koja se nalazi obložena iznutra, ima termo izolacijski efekt, što znači da će piće spremljeno u ovoj torbici ostati hladno i nakon duže vožnje biciklom. Volumenski kapacitet torbice je nešto veći od 0,5 litara, dostatan za dvije limenke od 0,3l, ili plastičnu bocu od 0,5l. Taman dovoljno za potrebno osvježenje tijekom duljih vožnji biciklom.

Dodatna oprema, torbica za bicikl
Torbica za bicikl

Torbica za bicikl dizajnirana je tako da se lako postavi na čak tri položaja na bicikl. Uz pomoć čičak trake, torbicu možete postaviti na ručku za upravljanje, na gornju prečku ili donju prečku.

Glavne značajke torbice:

  • Aluminijska folija osigurava toplinsku izolaciju, što je odlično za čuvanje osvježavajućeg napitka koji nosite sa sobom
  • Cilindrični oblik je najbolje rješenje za prijenos plastične ambalaže (boce) ili sokova u limenkama
  • Sloj najlona čuva unutrašnjost od propuštanja vode, pogodno za vrijeme vožnje po kiši
  • Čičak traka je najbolje rješenje za što lakše i brže postavljanje torbice na bicikl

Tehničke specifikacije:

Materijal: Najlon i aluminijska folija
Boja: Smeđa ili Crna
Kapacitet: 0,7L
Veličina: 22,5 x 8 x 8 cm

Zaljubljenici u vožnju biciklom, koji vole dulje rute, traže ovakav dodatak za bicikl. Torbica koja se lako postavi, u koju stane dovoljna količina osvježavajućeg pića, i koja ne smeta dok vozite. Osim pića, u torbicu možete staviti neke druge stvari, ovisno što vam treba. Možete u njoj čuvati alat za brze popravke na biciklu, ključeve, ili možda smartphone. Izolacijske značajke torbice sačuvat će od vremenskih uvjeta stvari koje ste stavili u nju.

Torbica za bicikl, postavljanje u 3 položaja

Oprema za bicikl - torbica
Oprema za bicikl

Najbolja značajka ove torbice, osim što je dobra za čuvanje svježih napitaka, je mogućnost instaliranja u tri položaja. Torbica za bicikl pogodna je za instaliranje na upravljački mehanizam, na gornju prečku, i donju prečku. Postavite je na mjesto koje vam najbolje odgovara, napunite je i spremni ste za polazak.

Ovu torbicu možete kupiti za tek $8,00, što je cijena sa 34% popusta, uz mogućnost dodatnog popusta na količinu. Iskoristite kupon KOD: BIGCODE618, i uhvatite priliku povoljne kupovine.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Možda će vas zanimati

Akcije

Donosimo jedan zanimljiv električni bicikl, koji se trenutno prodaje u TomTop trgovini, po promotivnoj cijeni. Riječ je o električnom biciklu SAMEBIKE 20LVXD30. Električni bicikli...

Hi-tech

Budući da je vježbanje na sobnom biciklu uobičajena aktivnost za milijune ljudi diljem svijeta, grupa studenata s kineskog Dalian National University došla je na...