Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Promo i akcije

Dreame V11 ručni usisivač za najbolje rezultate čišćenja

Predstavit ćemo najnoviji model Dreame V11 ručnog usisivača na baterije. Za što bolju čistoću doma, trebate najbolji proizvod za čišćenje, u ovom slučaju usisavanje. Dreame V11 ručni usisivač nudi samo najbolje, pa ćemo spomenuti neke njegove tehničke specifikacije, opcije koje donosi i povoljnu cijenu.

Opcije koje donosi ručni usisivač Dreame V11

Napredna tehnologija Dreame SPACE 4.0 električnog motora visokih brzina daje potpuno novi pogled po pitanju učinkovitosti. Riječ je o električnom motoru bez četkica, koji se vrti i do 125.000 o/min, s povećanjem radne snage na 450W.

Strujanje zraka obavlja se kroz još jedno napredno rješenje (SmartCool) za zračno hlađenje motora i baterije. Filtriranje zraka obavlja se u 5 stupnjeva, tako da zrak na izlazu biva sasvim čist, bez tragova prljavštine u sebi.

10 načina čišćenja i 6 inovativnih rješenja koja će dobro doći za svaku priliku čišćenja. Pored toga što usisivač efikasno uklanja dlake, prljavštinu i prašinu, napredni sistem filtriranja učinkovit je protiv alergena koji se kriju duboko u tkaninama ili porama koje se nalaze po podnim oblogama.

Ergonomski je oblikovan, lagan za upravljanje i jako praktičan. Dreame V11 usisivač sastavljen je od vrhunskih dijelova, visoke kvalitete i preciznosti. Baterija kapaciteta 3.000mAh može dati radnu snagu usisivaču i do 90 minuta. To je sasvim dovoljno da se očisti svaki dom, prosječne veličine. Usisivač u sebi ima ugrađen kompozitni dio za redukciju buke, za što lagodnije čišćenje.

DREAME V11 ručni usisivač

Kratki osvrt na napredan u usporedbi s prošlim modelom

Dreame V11 donosi novu SPACE 4.0 tehnologiju, odnosno snagu motora od 150AW. Spomenut ćemo da se u prošlim serijama, sa SPACE 3.0 tehnologijom snaga mjerila do 100AW.

Baterija većeg kapaciteta također donosi poboljšanja. Sada imate bateriju od 3.000mAh, koja može trajati i do 90 minuta, što je za 30 minuta duže od trajanja baterije (2.500mAh) prijašnjeg modela.

Precizna tehnologija filtriranja usisanog zraka radi u 12 točaka. Prijašnji model je radio filtraciju u 8 točaka. Onečišćenje izlaznog zraka je 0,33% u novom modelu, što je daleko bolje od 0,9% kod prijašnjeg modela.

Četka s mekanim valjkom olakšat će čišćenje tepiha i sličnih podnih obloga. Četka je pokretna, direktno s motorom jakog momenta, što će pomoći uklanjanju prljavštine koja se zaglavila na podu. Jaki efekt usisavanja pomaže da pod bude besprijekorno čist.

Dreame V11 ima inteligentno rješenje, pametno čišćenje. Možete za vrijeme čišćenja birati snagu, radni mod i druge parametre po potrebi i vremenu koje vam je ostalo (koliko baterija traje).

Možete povoljno kupiti usisivač Dreame V11

Trenutno se Dreame V11 usisivač prodaje na stranicama GeekBuying, s opcijom naručivanja iz Europskog skladišta. Možete naručiti Dreame V11 iz EU skladišta, i postići povoljnu cijenu bez potrebe za plaćanjem carine. Kupljeni usisivač će brzo stići na vašu adresu, bez plaćanja poštarine i carine, za samo €249,89 ako iskoristite promotivni KOD: DREAMEV11.

Ostavi komentar
Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Promo i akcije

Predstavljamo nove modele, JIMMY H seriju usisavača za svaki dom. Iskoristite priliku i kupite povoljno najnoviji model JIMMY H serije usisivača. Baš u ovom...

Promo i akcije

Geekbuying web trgovina u ponudi ima još jedan odličan usisivač za svaki dom. Povodom predstavljanja novog modela, u trgovini Geekbuying usisivač JIMMY JV85 PRO...