Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Apps & Software

Driver Booster 7: Napredne opcije i drajveri za stabilan i siguran sustav

IObit, je vodeća svjetska kompanija softvera za napredne postavke sustava i jednostavno instaliranje najnovijih upravljačkih programa (drivera). Ovom prilikom IObit predstavlja svoj najnoviji proizvod pod imenom Driver Booster 7. Nova verzija nudi napredne mogućnosti, za postavke osobnog računala, kao i veliku bazu najnovijih upravljačkih programa za hardver koji svakodnevno koristite.

Proizvod koji su predstavili urađen je s naglaskom na ažuriranje najnovijih verzija upravljačkih programa. Kompanija IObit, s ponosom predstavlja Driver Booster 7, koji u sebi ima bazu od preko 3.500.000 prepoznatih instalacijskih paketa za najnoviji driver koji vam može zatrebati. Samo neki od poznatijih upravljačkih programa su: grafički driver za Intel graphic, NVIDIA driver za igranje zahtjevnih igara, kao i AMD Radeon Software Adrenalin Edition. Pored toga, Driver Booster 7 je optimiziran, da što brže i efikasnije snimi sustav, i konfiguraciju računala.

Driver Booster 7 GUI

Grafičko sučelje maksimalno je prilagođeno korisniku, intuitivno je, i najnovije drivere možete instalirati kroz par jednostavnih klikova mišem. Nije ovo prvi proizvod iz ove kompanije. IObit razvija aplikaciju godinama, a najnovija verzija donosi poboljšanja u svim segmentima, kada se usporedi s prethodnim verzijama. Driver Booster 7 je optimiziran do te mjere, da aplikacija skenira OS, i hardver, čak 100% brže od prethodne verzije.

Za bolji korisnički doživljaj, verzija 7 ima ugrađenu opciju postavki za automatsko skeniranje računala, i automatsku nadogradnju upravljačkih aplikacija na najnoviju verziju. Korištenjem ove aplikacije izbjegavate mogućnost da se pojavi Plavi ekran smrti (Blue Screen of Death), prouzrokovan greškama u driverima kao što je nvlddmkm.sys, igdkmd64.sys, i DPC srodnim greškama.

Upravljačke programe aplikacija preuzima sa službenih stranica. Svaki driver je prošao WHQL i IObit testiranja, da bi se postigla sigurnost i potvrdila autentičnost preuzetih datoteka.

Osim velike baze najnovijih upravljačkih programa, Driver Booster 7 može popraviti mnoge pogreške (bugove) na sustavu MS Windows. Novi softverski alati dodatno su prilagođeni tako da nude brze popravke poznatih Windows grešaka. Jednostavno možete otkloniti pogreške poput: nema zvuka na Windowsu, problem sa mrežom, ili probleme s rezolucijom na monitoru koji koristite. Pored toga, Driver Booster 7 nudi (silent mode) odnosno rad u pozadini, da ga ne primijetite za vrijeme igranja igrica preko čitavog zaslona. Nove komponente, poput: Microsoft Visual C++ 2019 redistributable, Microsoft .NET Framework 4.8 i Java Runtime Environment 10, ugrađene su u Driver Booster 7 za bolje performanse igranja video igara.

Driver Booster 7 dostupan je za preuzeti na IObit službenim stranicama. Potpuno je prilagođen za rad na Windows 10, Windows 8/8.1, Windows 7, Windows XP, i Windows Vista sustavima.

Aplikacija Driver Booster 7

Driver Booster 7 je (must have) aplikacija za nadogradnju i instaliranje najnovijih drivera, i komponenti za pokretanje video igara. Kompleksan i moćan alat jednostavno je koristiti. Prilagođen je svim MS Windows korisnicima, s posebnim naglaskom na jednostavno grafičko sučelje. Uz pomoć ove aplikacije možete uraditi nadogradnju zastarjelih upravljačkih aplikacija, instalirati driver koji nedostaje, ili zamijeniti driver koji ne radi dobro na vašoj konfiguraciji.

Aplikacija Driver booster 7
Driver Booster 7

Samo jednim klikom miša možete otkloniti probleme koji se pojave radi pogrešno instaliranog drivera. Trenutna baza drivera je milijun i pol, ali se svakodnevno nadograđuje s najnovijim službenim verzijama. Svaki driver iz baze je prošao Microsoft WHQL provjere, kao i strogi pregled IObit tehničkog tima.

Driver Booster 7 nudi automatsku nadogradnju drivera. To znači da preuzimanje instalacijskog paketa, i sama instalacija može proći neprimjetno, dok je PC u stanju mirovanja. Na taj način korisnik može uštedjeti mnogo vremena, i ne treba se brinuti o tome dali na sustavu ima instalirane najnovije drivere i komponente potrebne za igranje video igara.

Kompanija IObit

Osnovana 2004.godine, kompanija IObit pruža korisnicima inovativne sistemske alate za Windows, Mac, i Android OS, za bolju produktivnost i performanse, te zaštitu Desktop i mobilnih sustava od sigurnosnih propusta. IObit je prepoznati lider u svojoj branši, sa više od 100 nagrada, 500 milijuna preuzimanja, i 10 milijuna aktivnih korisnika diljem svijeta.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Možda će vas zanimati

Akcije

Stigao nam je rujan, ljetovanja se bliže kraju, a to znači da je došlo vrijeme za povratak u uobičajenu rutinu. Učenici i studenti se...

Akcije

Microsoft je spreman za puštanje Windowsa 11 u pogon nešto kasnije ove godine. Nadogradnja će biti besplatna za one koji će je zatražiti s...

Apps & Software

Svako godišnje doba dolazi sa svojim akcijskim prodajama, rasprodajama i sezonskim sniženjima koja nam nude proizvode po pristupačnijim cijenama. Osim ‘Black Friday’ i ‘Cyber...

Apps & Software

TikTok je predstavio novi softver za uklanjanje videozapisa koji je dizajniran za automatsko blokiranje nasilnog i pornografskog sadržaja. Novi softver će ukloniti videozapise koji...

Oglašavanje