Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Aplikacije i softver

Driver Booster 7: Napredne opcije i drajveri za stabilan i siguran sustav

IObit, je vodeća svjetska kompanija softvera za napredne postavke sustava i jednostavno instaliranje najnovijih upravljačkih programa (drivera). Ovom prilikom IObit predstavlja svoj najnoviji proizvod pod imenom Driver Booster 7. Nova verzija nudi napredne mogućnosti, za postavke osobnog računala, kao i veliku bazu najnovijih upravljačkih programa za hardver koji svakodnevno koristite.

Proizvod koji su predstavili urađen je s naglaskom na ažuriranje najnovijih verzija upravljačkih programa. Kompanija IObit, s ponosom predstavlja Driver Booster 7, koji u sebi ima bazu od preko 3.500.000 prepoznatih instalacijskih paketa za najnoviji driver koji vam može zatrebati. Samo neki od poznatijih upravljačkih programa su: grafički driver za Intel graphic, NVIDIA driver za igranje zahtjevnih igara, kao i AMD Radeon Software Adrenalin Edition. Pored toga, Driver Booster 7 je optimiziran, da što brže i efikasnije snimi sustav, i konfiguraciju računala.

Driver Booster 7 GUI

Grafičko sučelje maksimalno je prilagođeno korisniku, intuitivno je, i najnovije drivere možete instalirati kroz par jednostavnih klikova mišem. Nije ovo prvi proizvod iz ove kompanije. IObit razvija aplikaciju godinama, a najnovija verzija donosi poboljšanja u svim segmentima, kada se usporedi s prethodnim verzijama. Driver Booster 7 je optimiziran do te mjere, da aplikacija skenira OS, i hardver, čak 100% brže od prethodne verzije.

Za bolji korisnički doživljaj, verzija 7 ima ugrađenu opciju postavki za automatsko skeniranje računala, i automatsku nadogradnju upravljačkih aplikacija na najnoviju verziju. Korištenjem ove aplikacije izbjegavate mogućnost da se pojavi Plavi ekran smrti (Blue Screen of Death), prouzrokovan greškama u driverima kao što je nvlddmkm.sys, igdkmd64.sys, i DPC srodnim greškama.

Upravljačke programe aplikacija preuzima sa službenih stranica. Svaki driver je prošao WHQL i IObit testiranja, da bi se postigla sigurnost i potvrdila autentičnost preuzetih datoteka.

Osim velike baze najnovijih upravljačkih programa, Driver Booster 7 može popraviti mnoge pogreške (bugove) na sustavu MS Windows. Novi softverski alati dodatno su prilagođeni tako da nude brze popravke poznatih Windows grešaka. Jednostavno možete otkloniti pogreške poput: nema zvuka na Windowsu, problem sa mrežom, ili probleme s rezolucijom na monitoru koji koristite. Pored toga, Driver Booster 7 nudi (silent mode) odnosno rad u pozadini, da ga ne primijetite za vrijeme igranja igrica preko čitavog zaslona. Nove komponente, poput: Microsoft Visual C++ 2019 redistributable, Microsoft .NET Framework 4.8 i Java Runtime Environment 10, ugrađene su u Driver Booster 7 za bolje performanse igranja video igara.

Driver Booster 7 dostupan je za preuzeti na IObit službenim stranicama. Potpuno je prilagođen za rad na Windows 10, Windows 8/8.1, Windows 7, Windows XP, i Windows Vista sustavima.

Aplikacija Driver Booster 7

Driver Booster 7 je (must have) aplikacija za nadogradnju i instaliranje najnovijih drivera, i komponenti za pokretanje video igara. Kompleksan i moćan alat jednostavno je koristiti. Prilagođen je svim MS Windows korisnicima, s posebnim naglaskom na jednostavno grafičko sučelje. Uz pomoć ove aplikacije možete uraditi nadogradnju zastarjelih upravljačkih aplikacija, instalirati driver koji nedostaje, ili zamijeniti driver koji ne radi dobro na vašoj konfiguraciji.

Aplikacija Driver booster 7
Driver Booster 7

Samo jednim klikom miša možete otkloniti probleme koji se pojave radi pogrešno instaliranog drivera. Trenutna baza drivera je milijun i pol, ali se svakodnevno nadograđuje s najnovijim službenim verzijama. Svaki driver iz baze je prošao Microsoft WHQL provjere, kao i strogi pregled IObit tehničkog tima.

Driver Booster 7 nudi automatsku nadogradnju drivera. To znači da preuzimanje instalacijskog paketa, i sama instalacija može proći neprimjetno, dok je PC u stanju mirovanja. Na taj način korisnik može uštedjeti mnogo vremena, i ne treba se brinuti o tome dali na sustavu ima instalirane najnovije drivere i komponente potrebne za igranje video igara.

Kompanija IObit

Osnovana 2004.godine, kompanija IObit pruža korisnicima inovativne sistemske alate za Windows, Mac, i Android OS, za bolju produktivnost i performanse, te zaštitu Desktop i mobilnih sustava od sigurnosnih propusta. IObit je prepoznati lider u svojoj branši, sa više od 100 nagrada, 500 milijuna preuzimanja, i 10 milijuna aktivnih korisnika diljem svijeta.

Ostavi komentar
Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Aplikacije i softver

Ljetno vrijeme je vrijeme odmora i zabave, ali svakako i vrijeme priprema za nadolazeću akademsku godinu. Ako je vašem računalu potrebna nadogradnja, a pritom...

Promo i akcije

Podaci jedne ankete pokazali su da se Windows 10 može pronaći u 76,1% računala. Iz perspektive cjelokupnog ekosustava PC operativnih sustava, Windows 10 i...

Aplikacije i softver

Nakon kupovine novog računala, prva bitna stavka koju treba ispuniti je nabavka operativnog sustava i ostalih softvera. Zbog visokih cijena, mnogi posežu za besplatnim...

Aplikacije i softver

Word, Excel i PowerPoint su najčešći softveri kojima se okrećemo kada je riječ o pisanju dokumenata, analizi podataka i kreiranju prezentacija za poslovne, ali...