Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Promo i akcije

Easythreed K7 3D printer: poklon koji nadahnjuje kreativnost i učenje

Easythreed K7 3D printer

U današnje vrijeme, 3D printanje nije više rezervirano samo za stručnjake koji znaju koristiti CAD programe za stvaranje 3D modela, niti je privilegija onih koji imaju puno novca za potrošiti. Sada su 3D printeri dostupni svima, čak i potpunim početnicima ili roditeljima koji žele potaknuti kreativnost svoje djece. Među raznim opcijama, Easythreed K7 3D printer se ističe kao pristupačno i jednostavno rješenje koje omogućava svakome da istraži fascinantan svijet 3D printanja bez prevelikih financijskih troškova ili kompliciranih tehničkih poteškoća.

U ovom tekstu ćemo istražiti zašto je Easythreed K7 toliko poseban. Otkrit ćemo njegove značajke koje ga izdvajaju iz mnoštva, istražiti kako ga jednostavno koristiti, te pogledati kako ga možete nabaviti na popularnoj platformi GearBerry. Ako ste ikada sanjali o stvaranju vlastitih 3D modela ili želite potaknuti kreativnost svoje djece, Easythreed K7 je pravi izbor. Uz brzu dostavu, povoljnu cijenu i podršku, ova avantura čeka samo na vas.

Budite kreativni iz udobnosti vlastitog doma

Easythreed K7 3D printer otključava vašu kreativnost i omogućuje vam da izrazite svoje zamisli u trodimenzionalnom svijetu. Bez obzira jeste li roditelj željan poticanja kreativnosti svoje djece ili odrasla osoba koja želi započeti putovanje u svijet 3D printanja, ovaj printer je vaš idealan partner.

Zamislite mogućnosti koje se otvaraju kada možete pretvoriti svoje digitalne koncepte u stvarne objekte s lakoćom i preciznošću. Easythreed K7 nudi impresivni 100x100x100 mm volumen ispisa, pružajući dovoljno prostora za stvaranje raznih predmeta – od personaliziranih poklona i ukrasa do praktičnih kućnih pomagala. Za kreativne umove, granice u tom slučaju neće postojati.

Easythreed K7 3D printer

Jednostavna upotreba ovog printera također znači da nije potrebno posjedovati godine iskustva ili tehničkog znanja. Njegova jednostavna kontrola putem jednog gumba omogućava vam brz početak. Bilo da ste zainteresirani za modeliranje, dizajniranje igračaka, izradu nakita ili eksperimentiranje s umjetničkim skulpturama, Easythreed K7 3D printer je vaša platforma za kreativnost.

Glavne značajke Easythreed K7 3D printera

Easythreed K7 3D printer
  • Jednostavnost upotrebe – Djeca i početnici lako mogu razumjeti kako koristiti ovaj 3D printer.
  • Jednostavno uklanjanje – Nakon printanja, površina grijane podloge opremljena je odvojivim elastičnim magnetskim podmetačima koji se lako uklanjaju savijanjem. Magnetski podmetač pomaže korisnicima da povrate svoje samopouzdanje.
  • Izuzetno tih – printer sadrži 32-bitnu tihu matičnu ploču koja je samostalno razvijena, kao i najnoviji kontroler TMC2209. Sva printanja su glatka, tiha i precizna zahvaljujući poboljšanoj kontroli napona, jačoj protuinterferenciji i tišem pokretanju printanja. Vi i vaša obitelj moći ćete raditi, učiti i odmarati se bez ikakvih problema.
  • Izvrsno prijanjanje – Kada je staklena print platforma vruća, dijelovi su čvrsto pričvršćeni tijekom printanja; međutim, nakon hlađenja, dijelovi se lako uklanjaju. Platforma i dalje dobro funkcionira nakon brojnih upotreba.
  • Sigurno i brzo grijanje – Najnovija tehnologija ekstrudera koja se koristi u 3D printeru praktički eliminira probleme poput začepljenja mlaznice i loše ekstruzije. Profesionalna metalna mlaznica ima promjer od 0,4 mm i treba 3 minute da postigne radnu temperaturu (180°C). Motor i mlaznica su dobro zaštićeni kako bi se spriječile opekline.

Tehničke specifikacije

Easythreed K7 3D printer
Specifikacije
Naziv modelaK7
BrandEasythreed
Tehnologija printanjaFDM
Veličina printanja100X100X100mm
Broj mlaznica1
Promjer mlaznice0.4 mm
Debljina sloja0.1-0.4 mm
Materijal za printanjePLA
Promjer filamenta1.75 mm
Točnost printanja0.1-0.2 mm
Slicer softverEasyware K7, CURA, Simplify3D
Temperatura ekstrudera180-230℃
Brzina printanja10-40 mm/s
Format datotekeUlaz: .Stl/.obj; Izlaz: .gcode
Napajanje12V, 30W
Veličina stroja175x235x270mm
Platforma za printanjeOtporna
Podržani operativni sustaviWindows XP/7/8/10 (32 bit/64bit)
Povezivost za printanjeTF Kartica, USB Kabel

Jednostavnost i dostupnost

Uz jednostavnost upotrebe Easythreed K7 printera, GearBerry dodaje još jedan sloj jednostavnosti u vašu kupovinu. Njihova lokalna skladišta u SAD-u, EU i Brazilu znače da ne morate brinuti o dugim čekanjima i kompliciranim carinskim postupcima, a to ujedno znači i dodatnu uštedu. Vaš 3D printer će stići brzo i bez poteškoća, spreman da odmah započne vaše stvaralačke projekte.

Easythreed K7 3D printer

No, radi se o puno više od same dostave. S promo kodom GBCZ20, cijena Easythreed K7 printera spušta se na iznenađujućih 109 dolara. Ova povoljna cijena znači da ćete imati pristup svim mogućnostima 3D printanja bez potrebe za velikim financijskim ulaganjima. Uz shvaćanje vaših potreba, ovako vam je omogućeno da započnete svoje putovanje u svijet 3D printanja bez velikog tereta na vašem proračunu.

Osim toga, postoji i jedna vrlo visoka razina sigurnosti. Točnije, radi se o 7-dnevnoj politici povrata novca i 30-dnevnoj mogućnosti zamjene koje jamče da će vaše iskustvo biti bezbrižno. Ako niste potpuno zadovoljni svojim Easythreed K7 3D printerom, imate vremena odlučiti hoćete li zadržati svoj uređaj.

Ostavi komentar

Možda će vas zanimati

Kripto

U periodu od 2020. do 2021. godine, mnoge su kriptovalute dotaknule svoj vrhunac. Vrijedile su više nego ikada, a kupovina kriptovaluta postala je opcija...

Aplikacije i softver

Iako se kupovina Twittera od strane Elona Muska za 44 milijarde dolara može činiti kao potez jednog čovjeka, to ni približno nije tako. Musk...

Aplikacije i softver

Jedan od najvećih tehnoloških divova, Amazon, najavio je da će uvesti interaktivnu opciju “Virtual Try-On” za iOS korisnike u SAD-u. Riječ je o opciji...

Internet

Twitter je prihvatio ponudu Elona Muska koji će kupiti giganta društvenih medija za 54,20 dolara po dionici, odnosno za ukupno oko 44 milijarde dolara....

Internet

Iako ponekad vjerujemo da imamo bolja rješenja od svih ostalih na tržištu i nemamo što od njih naučiti, teško je ostvariti dugoročan uspjeh u...

Internet

Google domenu u Argentini kupio je tridesetogodišnji web dizajner dok je web stranica prošle srijede bila dva sata van snage u ovoj zemlji. Web...

Tech

Ako pilot projekt bude uspješan, tvrtka Hyundai planira staviti DAL-e robota u svaki Hyundai i Kia prodajni salon.

Internet

Lako je zamisliti scenarije u kojima bi ova opcija djelovala kao brend.