Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Gadget

Ebay ponuda donosi zanimljiv alarmni sustav, pojačivač signala i pametni sat

Svakodnevno čeprkamo po cool gagdetima ne bismo li vama donijeli najnovije popuste. U posljednjem pretraživanju internet trgovine eBay pronašli smo nekoliko interesantnih uređaja koje izdvajamo, a trenutno su im dodatno snižene cijene.

Xiaomijev Wi-fi pojačivač signala

Zasigurno nema osobe koja se nije susrela sa problemom jačine Wi-fi signala ili je on prekinut u nekim dijelovima vašeg doma ili ureda. Pa čak i ako mu samo želite povećati domet, pronašli smo za vas niskobudžetni pojačivač signala koji će zasigurno udovoljiti vašim potrebama.

Xiaomi WiFi pojačivač signala idealno je rješenje za svakog tko ima problema sa slabim bežičnim signalom, a samo korištenje ovog uređaja vrlo je praktično. Potrebno ga je samo uključiti u napajanje i možete računati na snažan bežični signal koji više neće imati problema s pregledavanjem weba i strujanjem mrežnih video sadržaja. Uređaj može paralelno podržati 64 spojena uređaja, brzina mu je 300Mbps, a sa svoje dvije antene eliminira sve mrtve kutove u koje ne dopire standardni signal. Dolazi u crnoj boji, i dimenzija je 15*10*8 cm.

Xiaomi WiFi pojačivač signala možete pronaći na eBayu po cijeni od 83,20kn.

Pametni sat B57

Želite ručni sat sa zaslonom osjetljivim na dodir koji se može spojiti sa vašim pametnim telefonom? Želite sat preko čijeg zaslona se možete javljati na pozive, odgovarati na poruke i koji će pratiti vaše zdravstveno stanje u svakom momentu? Pametni sat B57 povezuje se preko Bluetooth 4.0 veze s vašim pametnim telefonom s kojeg će preuzeti telefonske pozive, tekstualne poruke, kao i poruke s društvenih mreža te druge notifikacije tako da možete brže reagirati, ukoliko je to naravno potrebno. Isto tako, ovaj pametni sat može raditi i samostalno, samo ga kasnije sinkronizirate s pametnim telefonom (Android, iOS).

Zaslon mu je dijagonale 1,3 inča, rezolucije 240 x 240 piksela i dolazi u četvrtastom obliku. Kućište je napravljeno od plastike dok je remen od gumirane plastike koja je ugodna za nošenje. Sam je sat prilično lagan, samo 31,8 grama, a ugrađena baterija je kapaciteta 180mAh. Sat je vodootporan i otporan na prašinu u skladu s IP67 certifikatom. S donje se strane nalazi se čitač otkucaja srca koji može mjeriti krvni tlak kao i količinu kisika u krvi. Isto tako, podržava i multi-sport mod koji podržava različite sportove, što također možete pametno iskoristiti.

Pametni sat B57 na eBayu stoji 110,60 kn.

WiFi GSM Alarmni sustav

WiFi GSM bežični alarm s jedinstvenim dizajnom pruža užitak u svakodnevnoj upotrebi i prikladan je za svaki interijer. Dovoljno je samo uključiti ga na strujnu utičnicu i upariti na wi-fi mrežu ili staviti SIM karticu bilo kojeg operatera s ugrađenim gsm modulom/telefonskom linijom; kod svakog događaja; odmah će vas nazvati ili poslati SMS te će se oglasiti alarm u prostoru. Siguran je i pouzdan. Kompatibilan je sa Google Home, Nest i Amazon Alexa servisima, a potrebno je samo povezati alarmnu aplikaciju i moći ćete odmah i s bilo lokacije na svijetu kontrolirati vaš kućni alarm. Ako želite bit ćete i SMS-om obaviješteni kad je sustav stavljen u pripravno stanje.

U paketu dolaze GSM/WiFi alarm, magnet za vrata, PIR infracrveni senzor, daljinski upravljač, strujni adapter i korisničke upute. Cijena WiFi GSM bežičnog sustava na eBayu je 266,75kn.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Gadget

Imati pametni sat (ili smatwatch po naški 🙂 više nije stvar luksuza ili prestiža. Zašto na ruci imati staru mehaničku uru, kad se može...

Gadget

Pametni satovi i narukvice mogli bi odigrati veliku ulogu u sprječavanju širenja virusa i otkrivanju zaraženih u ranoj fazi bolesti. Medicinski fakultet sveučilišta Stanford,...

Gadget

Prenosiva UV lampa za steriliziranje lako se koristi, i dobra je za brzo i efikasno djelovanje na manjim površinama koje često koristimo. Elegantnog je dizajna,...

Gadget

Izašli ste iz stana i stalno vas prati osjećaj da niste isključili glačalo ili grijalicu? Tehnološka revolucija koja od prvog trenutku svog plasiranja na...

Oglašavanje