Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Promo i akcije

Električni trimer Xiaomi Enchen Hummingbird po sniženoj cijeni na eBayu

Mnogi možda ne znaju, ali Xiaomi odavna nije samo proizvođač pametnih telefona. U svom partnerskom ekosustavu proizvoda ima preko 2000 različitih artikala. Jedan od takvih je električni trimer za kosu Xiaomi Enchen Hummingbird kojeg smo pronašli po izuzetno povoljnoj cijeni na internet trgovini eBay. Kako nema njihov logo, jer se radi o partnerskom proizvodu, sudjelovanje Xiaomija u procesu stvaranja odaje kvalitetu i pristupačnu cijenu.

Xiaomi Enchen Hummingbird električni trimer u prvom je redu namijenjen muškarcima, za skraćivanje, uređivanje kose. Ovim tehnološki vrlo naprednim trimerom svatko može postati vlastiti frizer i oblikovati frizuru sebi ili bližnjima. Namijenjen je radu s duljom i kraćom kosom, jednako tako ima nekoliko različitih načina rada.

Ergonomskog izgleda i dizajna, te klasične dimenzije trimer je vrlo praktičan za rukovanje. Dolazi sa kombinacijom od nekoliko nastavaka kojima se omogućuje šišanje prema određenoj duljini. Zvuk koji stvara manji je od 55dB što ga čini iznimno tihim ako uzmemo u obzir da klasični trimeri proizvode zvukove od oko 70 dB.

U uređaj je ugrađena baterija od 1500 mAh koja je poprilično izdržljiva. Punjenje preko USB ulaza traje oko 2 sata, dok će trimer jednim punjenjem raditi oko 4 sata. U skladu sa IPX7 certifikatom trimer je otporan na prskanje. Dolazi u standardnoj crnoj boji.

Xiaomi Enchen Hummingbird električni trimer po pristupačnoj cijeni od samo 17,69 eura prodaje se na popularnom eBayu.

POGLEDAJ PONUDU NA EBAYU!

Ostavi komentar

Možda će vas zanimati