Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Gaming

Epic Games uvodi in-game achievemente

Novi dodatak trenutno je dostupan samo za igru ARK: Survival Evolved.

Foto: Ark: Survival Evolved

Početkom prošle godine, Epic Games je najavio plan razvoja opcija za njihov Epic Games Store, a sad je popularni izdavač video igara napokon počeo uvoditi jednu po jednu mogućnost. Ovog puta riječ je o postignućima u igrama.

Tvrtka Epic Games je u objavi na Twitteru izjavila da će određene igre u njihovoj trgovini početi prikazivati postignuća. Međutim, sve ovo nam dolazi skupa s informacijom i podsjetnikom da je riječ o ranoj verziji i da korisnici mogu očekivati izmjene i prilagodbe.

Iz Epica nisu objasnili koje će igre dobiti “achievemente” u neposrednoj budućnosti, ali objašnjeno je da ih je trenutno moguće zaraditi samo u igri ARK: Survival Evolved, piše Engadget.

U zadnje vrijeme je dosta kritika upućeno na samu trgovinu Epic Games Store zbog nedostataka nekih osnovnih značajki na koje su korisnici navikli na drugim platformama, poput Steama. No, tvrtka Epic svakodnevno radi kako bi to poboljšala, te svakodnevno obavještava javnost o novim mogućnostima.

Također, iz Epica su obećali da će besplatno ponuditi velike i poznate igre tijekom 2020. godine, a nedavno su započeli i s velikom ljetnom rasprodajom koja će trajati do 6. kolovoza.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Možda će vas zanimati

Gaming

Igru je moguće besplatno preuzeti do 3. rujna 2020. godine.

Gaming

Iz tvrtke Google su pojasnili da se Google Play pravila odnose na sve developere, te da ne smije biti izuzetaka.

Gaming

U igri će se pojaviti veliki broj modela vozila, a pojedina vozila će biti toliko brza da će postati strah i trepet među igračima.

Gaming

Rocket League se mijenja u velikom stilu!