Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Gadget

F8 Bluetooth 5.0 LED bežične slušalice na eBayu za samo 100kn

Odlične slušalice, vrhunske kvalitete, u malenom vodootpornom kućištu. Predstavljamo F8 Bluetooth 5.0 LED TWS bežične bubice.

Model koji spominjemo trenutno se prodaje po promotivnoj cijeni. Riječ je o kvalitetnim slušalicama, posebno dizajniranim za ljubitelje glazbe, sportske tipove i sve one koji inače imaju slušalice i uživaju svakodnevno u biranim audio zapisima.

Lagane su, jednostavne za nosanje i korištenje. Uživajte uz vrhunski stereo zvuk, sa pomno istaknutim bas tonovima. Udobno su prilagođene uhu, za nesmetano korištenje u svim situacijama. Krasi ih vrhunska kvaliteta izrade, i ergonomski dizajn za što bolje prianjanje uhu.

Tehnologija reprodukcije donosi samo vrhunsku kvalitetu zvuka. Pored spomenutih osobina, slušalice su manjih dimenzija, iznimno su lagane i gotovo su neprimjetne dok ih koristite.

Kućište za punjenje također je manjih dimenzija, lagano za nosanje u đepu, sa ugrađenim LCD segmentnim zaslonom. Na zaslonu možete vidjeti stanje baterije unutar svake slušalice (lijeva / desna) kao i stanje baterije samog kućišta. Osim što možete slušati glazbu na njima, ove slušalice su odlične za hands free korištenje prilikom preuzimanja dolaznih telefonskih poziva. Slušalice rade na udaljenosti do 10 metara od izvora signala, što je sasvim dovoljno za uživanje u glazbi tijekom dana, bez obzira što radite.

Baterija unutar glavnog kućišta dobro će doći za punjenje slušalica, posebno kada ste na putovanju i želite si skratiti vrijeme.

Inteligentni LED zaslon pokazat će stanje baterije u kućištu, i stanje svake od baterija unutar samih slušalica. Kada odložite slušalice u kućište, automatski se aktivira punjenje slušalica. Prilikom odvajanja slušalica od kućišta, one se automatski upale i traže uređaj s kojim su uparene. Već dok ih namjestite u uho, slušalice su spremne za rad.

Svakako vrijedno za spomenuti, kućište za slušalice (punjač) može poslužiti i kao punjač za vaš smartphone. Da budemo precizni, na ovaj punjač ne možete napuniti mobitel do kraja, ali vam može dobro doći, u slučaju da trebate mobitel a baterija je u zoni pred gašenjem.

Unutar slušalica se nalazi štedljivi 5.0 Bluetooth čip, za brzo povezivanje, stabilan signal i brži prijenos signala.

Ukratko: Bluetooth 5.0 tehnologija za brhunski signal, brzo povezivanje i manju potrošnju baterija. Korištenjem TWS tehnologije, lijeva i desna slušalica u potpunosti su neovisne. Svaka od slušalica funkcionira bez druge, ali mogu raditi u paru i pružiti najbolju stereo kvalitetu zvuka. Slušalice se automatski spajaju sa provjerenim uređajima, odmah nakon što ih izvadite iz kućišta. U kućištu se nalazi baterija kapaciteta 1500mAh, što je dovoljno za višestruko punjenje slušalica.

Kupite slušalice po povoljnim promotivnim cijenama u trgovini eBay po cijeni od samo $14.39 za vrijeme pisanja ovog čanka..

Tehničke specifikacije:
Model: F8
BT verzija: BT 5.0
Radijus signala: do 10 metara
Raspon frekvencije signala: od 50 do 80KHz
Baterija: baterija u kućištu 1500mAh 3.7V, baterija u slušalici 50mAh 3.7V
Boja: Crna
Materijali: ABS

Unutar originalne kutije dolazi:
1x par slušalica
1x kućište (punjač)
1x kabel za punjenje
1x upute o korištenju

Ako ste osoba koja uživa u glazbi, bez obzira koje su vaše dnevne obveze, ove slušalice će dobro doći. Vrhunska izrada, kvaliteta i praktičnost, dolazi uz povoljnu cijenu. Posebno ako se iskoristi i popust koji je aktualan.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Možda će vas zanimati

Akcije

Stigle su i naše slušalice, Tronsmart Onyx Free TWS Bluetooth. Pisali smo o njima i predstavili ih prilikom samog puštanja u prodaju. Sada je...

Akcije

Predstavljamo odlične Bluetooth slušalice Tronsmart Onyx Free, s posebnom cijenom ako koristite promotivni kod koji ćemo objaviti u nastavku teksta. Onyx Free model bežičnih...

Akcije

Smartphone uređaji donijeli su sa sobom razne dodatke, među kojima se možda danas najviše ističu bežične slušalice, takozvane bubice. Već iz naziva (bubice) možemo...

Gaming

SteelSeries najavio dva nova seta slušalica i tri seta Arctis Pro dodataka kao službeni audio partner Cyberunk 2077 video igre. SteelSeries, lider u proizvodnji...