Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Gaming

Family Man – RPG video igra koja podsjeća na Breaking Bad

Na igri se radilo pet godina i konačno se pojavila na Steam platformi.

Foto: Screenshot YouTube / No More Robots

Baš kao i kod puno drugih RPG igara, u igri Family Man svaki potez kojeg odigrate utječe na obitelj glavnog junaka, ali i na čitav grad.

Na igri se radilo pet godina i konačno se pojavila na Steam platformi. Trailer pokazuje koliko je sve napredovalo od trenutka kad se prvi put čulo za igru početkom 2018. godine. Igrač dobiva razne misije u ugodnom gradiću Riverport, kako bi zaradio novac, na manje ili više legalan način i platio reket mafijašima koji nemaju strpljenja i ne znaju da je sve samo igra. Svaka odluka koja se u tom procesu donese, odražava se na sve stanovnike grada, pa susjedstvo ili cvijeta ili vene, a sve to ovisi o tome koliko je igrač dobar u procjenjivanju sumnjivih situacija, piše PC Gamer.

Igra, tvrde mnogi, podsjeća na seriju Breaking Bad, samo što igrač u ovom slučaju kontrolira situaciju, pa tako može izabrati sretan ili nesretan kraj.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Možda će vas zanimati

Gaming

Piranha Games studio je planirao objaviti proširenje za MechWarrior 5: Mercenaries zajedno sa Steam i GOG verzijama igre 10. prosinca. Međutim, ipak će ih...

Gaming

Valve je dodao novu opciju uz pomoć koje će developeri moći pozvati korisnike da testiraju njihove igre u okviru Steam platforme i to bez...

Gaming

Originalna igra izašla je još 2010. godine, tako da prva stvar koju ćete primijetiti je vizualna nadogradnja koja koristi moderan hardver.