Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Gadget

Fantastični LED ruksak sad je na Flash akciji

Iako o gadgetima pišem već godinama i nagledao sam se svega, Kinezi me uvijek uspiju iznenaditi nečim novim. Danas su to napravili s torbom koja na sebi ima LED panel, pa na njemu pomoću aplikacije možete izmjenjivati slike, poruke, animacije i slične zgodne sitnice. U gomili uvijek istih torbi, naprtnjača i ruksaka koje se svakodnevno gledaju na ulicama, ovako nešto na vašim leđima (ili leđima vašeg školarca) privući će poglede, ma gdje bili.

Ruksak je izrađen od kvalitetnog poliestera, pa je otporan na vodu i ogrebotine, a zapremina od 20 litara garantira dovoljno mjesta za knjige, sportsku opremu i slične stvari kojima je potreban siguran i diskretan transport.

Spajanje s ruksakom se vrši putem aplikacije koju ćete naći na Google Play Store ili na App Storeu, zavisno od operativnog sustava koji koristite. Već s aplikacijom ćete dobiti priličan broj animacija, a unutar nje imate mogućnost učitavati animacije i fotke te dodavati poruke po vlastitoj želji.

>> Pogledaj ponudu za ovaj fantastični LED ruksak dok je na sniženju!

Cijena na flash akciji iznosi 79,99 dolara i potrajat će još dva tjedna odnosno do isteka zaiha. Ovako originalna ideja itekako zaslužuje pažnju, pa skočite na gornji link i detaljnije razgledajte što sve ovo čudo može.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Future

Zbog uvođenja sustava praćenja građana, roboti su ipak izazvali zabrinutost

Gadget

Ruksak s dvojnim sustavom rasvjete i doživotnim jamstvom je čudo tehnologije

Future

Po uzoru na francusku odluku?

Oglašavanje