Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Internet

Fiverr najavio partnerstvo s tvrtkom Stride Health kako bi američkim freelancerima omogućio zdravstveno osiguranje

Foto: Fiverr

Fiverr sklapa partnerstvo sa Stride Health tvrtkom kako bi freelancerima osigurao pristup zdravstvenom osiguranju.

Stride će Fiverr korisnicima ponuditi personalizirane preporuke za plan uplate zdravstvenog osiguranja te im pomoći oko financijskih peripetija vezanih za plaćanje, piše ZDNet.

Noah Lang, suosnivač i izvršni direktor Stridea, izjavio je da je cilj ove suradnje pomoći svakom neovisnom radniku da dobije pristup zdravstvenom osiguranju po prihvatljivoj cijeni.

“Zdravstveno osiguranje nikad nije bilo pristupačnije, ali još mnogo ljudi nije upoznato s time. Ovo partnerstvo će pomoći freelancerima u SAD-u da shvate koliko zdravstveno osiguranje može biti pristupačno, a pomoći će im da pronađu najbolju opciju za svoje specifične potrebe po najnižoj mogućoj cijeni.”, objasnio je Lang.

Korisnici Fiverra dobit će besplatan pristup Stride platformi i njihovoj korisničkoj podršci, koja će ih informirati i savjetovati o tome koji je najbolji zdravstveni plan za svakog pojedinca.

Obje tvrtke provele su istraživanja koja su pokazala da su mnogi freelanceri zabrinuti oko svog zdravstvenog osiguranja, ali da nisu upoznati s jeftinim opcijama osiguranja koje se pružaju freelancerima prema američkom zakonu.

“Fiverr je više od platforme za povezivanje radnika i poslodavaca – nastojimo biti platforma koja freelancerima pruža sve što im je potrebno da žive život kakav žele, od povećanja potencijalne zarade i mogućnosti online edukacije pa sve do osiguravanja zdravstvene zaštite”, izjavio je potpredsjednik tvrtke Fiverr Brent Messenger.

Ostavi komentar

Možda će vas zanimati

Igre i gaming

SteelSeries dodatno poboljšava kvalitetu svojih gaming kontrolera akvizicijom poznatog proizvođača KontrolFreek, najpoznatijeg po svojim analognim tipkama