Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Igre i gaming

Fortnite dobiva Short Nite filmski festival

Projekcije filmova započeti će 20. veljače, a završit će 21. veljače

Foto: Epic Games

Epic Games već dugo donosi različite oblike zabave u igru Fortnite pa smo da sad mogli vidjeti online događaje kao što su DJ Marshmello koncert ili filmske projekcije filmova Christophera Nolana. Batte royale sada dobiva i filmski festival koji nosi naziv Short Nite.

Festival će obuhvatiti impresivnu kolekciju kratkih filmova, a zainteresirani će moći uživati u animiranim, igranim i dokumentarnim filmovima. Projekcije filmova započeti će 20. veljače, a završit će 21. veljače. Svi kratki filmovi zajedno traju oko pola sata, no unatoč tome, festival će trajati 24 sata, a filmovi će se vrtjeti konstantno sve do kraja festivala. Gledanje filmova će biti dostupno u Party Royaleu, a igrači se mogu uključiti i picture-in-picture ako ne žele pauzirati igru, piše PC Gamer.

Spoj igre i kratkog filma predstavlja uistinu zanimljivo rješenje, pogotovo u vrijeme kad su mnoga kina u realnom životu zatvorena. Možda doživljaj nije isti, no ovo je svakako početak nekog novog doba.

Ostavi komentar

Možda će vas zanimati

Igre i gaming

Epic Games nastavlja sa svojim koncertima u Fortniteu. Tvrtka je objavila da će “velika zvijezda” nastupiti u sljedećoj seriji koncerata pod nazivom Rift Tour....

Igre i gaming

Esports je definitivno jedan od najbrže rastućih sportova današnjice. Milijuni igrača se natječu na turnirima u raznim video igrama dok neki od njih čak...

Igre i gaming

Junaci iz igre Street Fighter mogli bi se pojaviti u Fortnite trgovini u sljedećih nekoliko dana

Igre i gaming

Ovim potezom, izdavač je trajno zabranio ukupno više od 300.000 Warzone varalica širom svijeta