Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Promo i akcije

Geekbuying donosi odlična sniženja na najpopularnije trake za trčanje

Trčanje i hodanje najprirodniji su ljudski pokreti. Redovito hodanje i trčanje jačaju kardiovaskularni sustav i kosti te poboljšavaju imunitet i pomažu kod mršavljenja. Ako želite ostati u formi i tijekom home officea, pisanja mailova ili programiranja, trebali biste posegnuti za jednom od ponuđenih traka za trčanje. Ove jednostavne, sklopive trake za trčanje se mogu umetnuti ispod stola, omogućujući vam rad u stajaćem položaju. Zahvaljujući nižoj maksimalnoj brzini, stabilnosti i posebnoj protu kliznoj površini, smanjen je rizik od ozljeda. Jednostavnija konstrukcija i manja težina olakšavaju pohranjivanje u slučaju nekorištenja. Nakon vježbanja je jednostavno sklopite i smjestite u ormar ili pored njega.

Pada snijeg? Kiša? Vani je maglovito ili vjetrovito? A k tome je još i teretana zatvorena? Ništa od ovoga vas ne može spriječiti da ujutro obujete tenisice i dobro se uznojite – ako kod kuće imate pravu traku za trčanje! Popularna platforma geekbuying.com donosi izbor najboljih traka za trčanje, te promotivne kodove uz koje možete ostvariti još primamljivije popuste.

ACGAM T02P Smart Walking Machine 2021

Nakon što se spusti naslon za ruke, može se koristiti brzo hodanje pri brzini od 1-6 km/H. Pri podizanju naslona za ruke brzina trčanja je 1-12 km/H. ACGAM traka za trčanje omogućuje vam tiho hodanje ili trčanje, a višeslojni zaštitni dizajn apsorbira udarce i smanjuje buku. 5-slojni protuklizni remen za trčanje pruža siguran okoliš za koljena dok LED zaslon prikazuje vrijeme, brzinu, udaljenost i kalorije. Prilagođavanje brzine i zaustavljanje može se preko daljinoskog upravljača, a sklopivi dizajn i ugrađeni transtportni kotač olakšavaju skladištenje i pomicanje.

ACGAM T02P Smart Walking Machine 2021
možete pronaći na geekbuying.com po cijeni od $349.99, a popust ostvarujete ako iskoristite promotivni kod ACGAMT02P

WalkingPad C1

Namijenjena je praktički svima od 14-60 godina, muškarcima i ženama, te je napravljenaod laganog i čvrstog aluminijskog materijala tako da je vrlo izdržljiva. Maksimalne nosivosti do 90 kilograma pogodna je za svakodnevno korištenje. Nakon što završite s vježbanjem možete je preklopiti i smjestiti ispod kreveta tako da vam neće smetati, zauzima samo 0,45 četvornih metara, a na sebi ima i kotačiće za lakše premiještanje. Uz ovu traku za hodanje dolazi i daljinski upravljač.

WalkingPad C1 traku za trčanje možete pronaći na geekbuying.com po cijeni od $309.99, a popust ostvarujete ako iskoristite promotivni kod HAPPY2021

WalkingPad A1 Pro

Novo nadograđeni motor bez četkica pruža manje buke, a istovremeno pruža stabilne performanse. Lagana struktura aluminijske legure, čvrste građe, omogućuje nosivost do 100 kg težine. Ploča je opremljena IML tehnologijom za vrhunske performanse. Automatski LED zaslon prikazuje napredak kada se WalkingPad koristi.S debljinom od 12.9 cm i sklopivim dizajnom, A1 Pro je dizajniran da bude izuzetno prenosiv i jednostavan za pohranu bez zauzimanja puno prostora. Dva kotača na dnu omogućuju mu lako kretanje. A1 Pro kompatibilan je s aplikacijom Mijia koja se može povezati s Xiaomi TV-om. Kad je povezan, televizor može prikazivati ​​sve podatke i može mu se pristupiti bilo kada.

WalkingPad A1 Pro možete pronaći na geekbuying.com po cijeni od $439.99, a popust ostvarujete ako iskoristite promotivni kod WKPADA1PRO

Xiaomi Urevo U1

Urevo U1 pametna traka za vježbanje dizajnirana je za osobe starosne dobi između 14 i 60 godina, sa tjelesnom masom do 90 kilograma. Opremljena je i sigurnosnim pojasom za djecu, za sigurno vježbanje. Ugrađeni zaslon daje sve potrebne informacije: brzinu hodanja/trčanja, potrošene kalorije, prijeđenu udaljenost, i druge vrijednosti koje su potrebne za vrijeme vježbanja. Ima 3 načina rada: hodanje, brzo hodanje i trčanje, LED HD zaslon, daljinski upravljač i bučnost uređaja svedena je na minimum.

Xiaomi Urevo U1 možete pronaći na geekbuying.com po cijeni od $289.99, a popust ostvarujete ako iskoristite promotivni kod HAPPY2021

Napominjemo da svi uređaji dolaze iz europskog skladišta, tako da je vrijeme od naručivanja proizvoda do njegove isporuke svedeno na minimum.

Ostavi komentar

Možda će vas zanimati