Geekmaxi
Akcije

GeeKmaxi nudi odlične popuste na Xiaomi uređaje

Popularna internet trgovina GeeKmaxi i ovog tjedna donosi odlične popuste na kupnju prozivoda te popularne kupone s popustima koje ne želite propustiti. Za kupnju preko 500 € na poklon se dobivaju zvučnici Tronsmart Element Force, dok je za kupnju Kugoo skutera predviđen popust od 20 €. Pogledajmo ostale popuste…

Robotski usisavač Xiaomi Roborock S55

Osim što usisava, ovaj usisavač ujedno i briše pod. Kao predstavnik nove generacije pametnih usisavača pokupio je velik broj nagrada i priznanja za kvalitetu. Iskoristite li kupon DFQN3PAA pri kupovini na sljedećoj poveznici može biti vaš po cijeni smanjenoj za 20 € što na kraju iznosi 369,99€.

Xiaomi JIMMY JW31 bežični tlačni perač

Ovaj izuetno lagan i praktičan bežični tlačni perač omogućit će vam lako rukovanje na svim potrebnim mjestima, a uštedjeti vrijeme u razvlačenju kablova. Najbolje dolazi do izražaja u pranju auta, no može poslužiti za bilo koju površinu kojoj je potrebno temeljito pranje. Upotrijebite li kupon 7JQ62YD1 na sljedećoj poveznici, uštedjet ćete 14 € pa će vas ovo tehnološko čudo stajati samo 129,99 €.

Xiaomi JIMMY JV51 ručni bežični usisavač

Lagan i praktičan, sa 115W jakim motorom stat će na kraj svakoj prašini i prljavštini. Ergonomski prilagođena ručka, jaka usisna snaga i težina od 1.46kg čine ga najboljim prijateljem svakog doma. Upišete li ovaj kuponNE8D5MKI pri kupnji na ovoj poveznici ostvarit ćete popust od 20 € pa može biti vaš po cijeni od 139,99€.

Svi popusti vrijede do 31. srpnja 2019.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh