Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Apps & Software

GetInsta aplikacija za efikasnu prisutnost na Instagram platformi

Predstavljamo novu verziju (verzija 2.0) aplikacije GetInsta, koja prvenstveno služi za pozitivnu prisutnost na društvenoj mreži Instagram. Pomoću aplikacije GetInsta s lakoćom možete povećati broj ljudi koji prate vaš profil na Instagramu, i broj lajkova na objavama koje radite. Što nudi aplikacija GetInsta?

Aplikacija pruža siguran način prikupljanja kvalitetne posjete prema vašem Instagram računu, što dalje pomaže da imate jaku prisutnost i Instagram stranicu koja je maksimalno prisutna na toj platformi. Postupak je jednostavan, i izvodi se u samo 3 koraka: kreirajte račun, prikupite žetone, i sačekajte svoje pratitelje i lajkove na objavama.

Aplikacija je 100% sigurna i besplatna. Preuzmite GetInsta za Windows i isprobajte mogućnosti koje nudi.

GetInsta v2.0 radi na sljedećim verzijama MS Windows sustava: Win10, Win8, Win7, Vista, i Win XP.

GetInsta za Windows – korak po korak do kvalitetne publike

Prvo što trebate je preuzeti aplikaciju GetInsta za dovođenje besplatnih Instagram followera, i napraviti instalaciju na MS Windows.

Aplikacija GetInsta logiranje

Prijavite se na račun pomoću GetInsta aplikacije. Odmah prilikom prve prijave dobit ćete žetone, koje možete koristiti za kupovinu kvalitetnih pratitelja i lajkova na objavama koje radite.

Dodavanje Instagram računa u aplikaciju GetInsta

Treće, dodajte jedan ili više vaših Instagram računa na GetInsta aplikaciju.

Prateći druge korisnike vi možete zaraditi žetone, kojima plaćate dodatni boost za vaše objave.

Jednostavno, kliknite gumb „Get Followers“ ili „Get Likes“ da bi dobili ono što tražite. Objave će odmah nakon klika na željeni gumb početi da dobivaju pratitelje ili lajkove.

Napredak možete pratiti u Panelu „Task List“.

Glavne odlike aplikacije GetInsta

Aplikacija GetInsta je vodeća u ovoj kategoriji, dugo prisutna na tržištu i provjerena među korisnicima. 100% je sigurna, bez virusa ili zlonamjernih kodova. Potpuno je kompatibilna sa MS Windows sustavima (Win 10, Win 8, Win 7, Vista, Win XP).

GetInsta je besplatna aplikacija, koju možete koristiti sa svim opcijama koje nudi, bez ikakvih skrivanih plaćanja. Na vaše Instagram objave možete dovući pravu publiku, dobiti kvalitetne pratitelje i naravno lajkove na vaše objave.

Aplikacija daje rezultate odmah, sa promjenama koje su vidljive već u prvih 24 sata.

GetInsta Android

Baš kao što smo opisali kako radi GetInsta na Windows sustavu, slično je i za Android OS. Mogućnosti su kompletirane, što znači da aplikaciju možete koristiti sa svim opcijama koje imate na Windowsu.

S lakoćom možete doći do pratitelja i besplatnih Instagram lajkova uz pomoć GetInsta aplikacije s vašeg tablet uređaja i pametnog telefona.

Aplikacija je fluidna, dobro dizajnirana i organizirana za što lakše korištenje. Opcije su na pravom mjestu, a samo korištenje je jako intuitivno. Čist i pregledan dizajn, jaka funkcionalnost i sigurno korištenje, to su 3 glavne značajke s tehničke strane gledano. Što se funkcionalnosti tiče, predlažemo da preuzmete aplikaciju GetInsta, i sami se uvjerite koliko dobro radi.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Možda će vas zanimati

Apps & Software

Tvrtka Facebook želi omogućiti ljudima kupovinu kroz WhatsApp aplikaciju. Iz tvrtke najavljuju da planiraju u ažuriranju proširiti mogućnost kupovine u aplikacijama za razmjenu poruka...

Apps & Software

Trenutno je TikTok u svom najvećem usponu, pa da napišemo što je TikTok i kako se koristi ova aplikacija? Tik Tok je nova društvena...

Apps & Software

Instagram je prvog tjedna postojanja stekao oko 100.000 korisnika, a uskoro su uslijedili i milijuni drugih.

Tips & Tricks

Živimo u digitalnom dobu, koje nosi sa sobom svoje posebnosti. Društvene mreže su jedna od njih, a najveće od društvenih mreža su svakako Facebook...

Oglašavanje