Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Akcije

Glazba na svakom koraku uz JBL GO 2 bežićni zvučnik

JBL GO 2 je potpuno opremljen vodootporan Bluetooth zvučnik kojeg možete ponijeti sa sobom posvuda. Omogućen je bežični streaming glazbe putem Bluetootha s vašeg smartphone-a ili tableta. Džepnim dimenzijama (7,12 x 8,6 x 3,16 cm) i težinom od samo 184 grama, dolazi među najzanimljivije ponude bežičnih zvučnika. Brojem dostupnih boja, očito se cilja na mlađe korisnike. GO 2 raspoloživ je u crnoj, plavoj i zelenoj boji. U odnosu na naglašeno četvrtasti GO, GO 2 je na svim uglovima zaobljen i izgleda ljepše i modernije.

Bočne stranice i poleđina obloženi su gumom, a novost je gumena zaštita za bočne konektore, zahvaljujući kojoj se GO 2 može pohvaliti certifikatom IPX7. Osim što s lakoćom podnosi prskanje vode (kiša, boravak pored bazena), također može provesti do 30 minuta na dubini od jednog metra. Ako ga iz nekog razloga poželite ponijeti na plivanje, baš ništa vas u tome neće spriječiti.

Micro-USB konektor za punjenje baterije, koja će potrajati razmjerno pet sati i posve se napuniti za dva i pol sata, te 3,5-milimetarski ulaz za zvuk. Potonji se može iskoristiti za spajanje izvora zvuka koji ne raspolaže Bluetoothom. JBL GO 2 zvučnik ima ugrađen visokokvalitetan mikrofon koji blokira okolnu buku i jeku kako bi vam omogućio profesionalne handsfree razgovore.

Jedinstvenu cijenu od samo $24,79 donosi popularna internet trgovina eBay.

POGLEDAJ PONUDU NA EBAYU!

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Oglašavanje