Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Promo i akcije

Godeal24 Double 12 rasprodaja – Windows 10, Office 2021 i još mnogo toga po povoljnijim cijenama

Propustili ste Black Friday i Cyber Monday? Godeal24 ima dobru vijest za vas! Uskoro započinje Double 12 rasprodaja tijekom koje će cijene proizvoda sniziti ponovno na razinu Crnog petka!

Ako se pitate što je Double 12, imamo i taj odgovor za vas. Double 12 je shopping karneval koji se održava 12. prosinca svake godine, a smatra se izvedenom promocijom Double 11. To znači da originalne Microsoft pakete možete nabaviti po najnižim cijenama.

Cijena Microsoft Office softvera, na službenoj stranici, košta i do 424 eura. Tijekom trajanja ove posebne Godeal24 12.12. rasprodaje, Microsoft Office 2021 Pro može biti vaš za samo 24,25 eura. Riječ je o uštedi od čak 90%! Ako planirate kupovinu poklona ili ste poslovni korisnik i trebate opremiti više računala novijim računalnim softverom, Office 2021 Pro možete kupiti za samo 13,05 eura po komadu.

Iz Godeal24 web trgovine naglašavaju da je riječ o sigurnim i pouzdanim softverima koje se može kupiti na vrlo jednostavan način. Sve što je potrebno učiniti je preuzeti softver sa službene web stranice Microsofta i aktivirati ga uz pomoć aktivacijskog ključa kupljenog na Godeal24. Nakon što je aktivacija uspješna, softver se može koristiti uobičajeno, a ako i dođe do kakvih problema tijekom instalacije i korištenja, Godeal24 pruža 24/7 korisničku podršku i doživotnu postprodajnu uslugu.

Najniža cijena ove godine! Originalni MS Office 2021 već od 13,05 €

Godeal24 je u 12.12. rasprodaju uključio i Windows proizvode pa tako originalni Windows 10 Pro možete nabaviti po cijeni od 7,25 eura. Ako se odlučite za kupovinu softvera za dva računala, cijena Windows 10 Pro se dodatno snižava i iznosi samo 6,06 eura po komadu. Ne smijemo zaboraviti napomenuti da Windows 10 možete besplatno nadograditi na Windows 11!

Ograničena ponuda – Windows 10 Pro već od 6,06 €

MS Office za MAC

Čak 62% popusta na pakete uz kupon kod “SGO62

Ostvarite do 50% popusta uz kupon kod “SGO50

Iz Godeal24 web trgovine poručuju da nude kompletnu i profesionalnu trgovinu s opsežnim katalogom 100% legalnih digitalnih licenci po 80% nižim cijenama. Osim Windows OS i Office paketa, u ponudi se nalaze raznovrsni računalni i mobilni alati kao što su IOBIT, Ashampoo, Disk Drill i mnogi drugi.

Ponuda računalnih alata – najbolja cijena, najbolji proizvodi

Alati za MAC

Godeal24 preprodaje Microsoft licence i druge softvere, što krajnjem kupcu omogućuje kupovinu raznih softvera po sniženim prilagođenim cijenama. Iz tvrtke navode da su licence 100% originalne i autentične te da nude uštedu do čak 90%. Također, kako bi svoje kupce osigurali, Godeal24 naglašava da zna “povijest” svake licence koju prodaje te da ih korisnici mogu koristiti bez problema. Licence kupljene na Godeal24 platformi su doživotne, kao i ažuriranja i podrška.

Kupovina u 5 jednostavnih koraka

1. Idite na stranicu za plaćanje, kreirajte račun ili nastavite kao gost, a potom ispunite “Informacije o plaćanju”

2. Odaberite “CWALLETCO” i “Nastavi”

3. Provjerite svoju narudžbu zatim kliknite “Naruči”

4. Na sljedećoj stranici odaberite način plaćanja

5. U sljedećem koraku možete odabrati PayPal za dovršetak plaćanja

O kvaliteti usluge Godeal24 web trgovine govore i ocjene neovisne TrustPilot platforme, gdje je trgovina ocijenjena kao “izvrsna i odlična” u 98% recenzija.

Osim toga, Godeal24 svojim kupcima nudi i profesionalnu tehničku podršku koju je moguće kontaktirati 24/7 na sljedećoj e-mail adresi: [email protected].

(Sponzorirani članak)

Ostavi komentar

Možda će vas zanimati

Biznis i posao

U prošloj godini više od 70.000 zaposlenika širom svijeta otpušteno je od strane velikih tehnoloških tvrtki. Tehnološke tvrtke uvijek su u vijestima, obično hvaleći...

Aplikacije i softver

Ušli smo u novu godinu, počastili sebe ponekom sitnicom, a sada je vrijeme da i svoje računalo nagradimo novom nadogradnjom. Ako ste u potrazi...

Biznis i posao

Microsoft svojim američkim zaposlenicima daje neograničeno slobodno vrijeme. Najava je objavljena u e-poruci zaposlenicima od Kathleen Hogan, Microsoftove glavne direktorice za ljudske resurse. Microsoft...

Internet

Nedavno je otkriven novi malware koji koristi sigurnosne propuste u 30 različitih WordPress plugin-ova. Do sada je zarazio stotine, ako ne i tisuće Word...