Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Aplikacije i softver

Godeal24 Halloween rasprodaja: Microsoft Office za samo 13,32 eura i još mnogo toga

Još uvijek koristite Office 2013 ili neku stariju verziju, a razmišljate o nadogradnji? Sada je pravo vrijeme za to, a evo i zašto. Nije tajna da je nadogradnja Office alata nerijetko poprilična investicija i da ćete na službenoj stranici Office 2021 Pro platiti oko 440 dolara. To je ujedno i razlog zbog kojeg mnogi oklijevaju s kupovinom do onog, nužnog trenutka, kada se to jednostavno mora učiniti. No, Godeal24 platforma pripremila je rasprodaju za Noć vještica pa najnoviji originalni Office 2021 Pro možete kupiti za samo 25,61 euro. Ako morate nadograditi više računala ili želite prijatelju pokloniti primjerak, kupovinom 5 proizvoda ostvarit ćete najpovoljniju cijenu od 13,32 eura po komadu.

Kako je to moguće? Iz Godeal24 web trgovine navode da oni kupuju ključeve proizvoda na veliko od tvrtki kojima više nisu potrebni te ih preprodaju. Također, navode da je kupnja na njihovoj platformi sigurna te da prije prodaje provjeravaju jesu li sve licence važeće. Upravo iz tog razloga, Windows 10 ili Microsoft Office možete kupiti po vrlo povoljnim cijenama. Osim toga, u tijeku su i popusti na druge proizvode do čak 62% posto pa svakako provjerite ponudu jer je upravo sada možda pravo vrijeme za nadogradnju vašeg računala!

62% popusta uz kupon kod “SGO62” – Microsoft Office 2021 već od 13,32 €

Korištenje zastarjelog operativnog sustava može učiniti računalo ranjivijim, manje sigurnim i kompatibilnim. Zaštita računala od cyber prijetnji bi trebala biti na vrhu ljestvice prioriteta svakog korisnika, ali budžet to nekada ne dopušta. Ako je to slučaj i kod vas, možete iskoristiti ovu priliku za nadogradnju jer tijekom Godeal24 Halloween rasprodaje imate priliku uštedjeti i do 90%. Bilo da odaberete Windows 10 ili Windows 11, ostvarit ćete velike popuste. Windows 10 možete kupiti za samo 7,59 eura, a to vam omogućuje besplatnu nadogradnju na Windows 11 Pro!

Do 50% popusta ne Windows OS uz kupon kod “SGO50

Nevjerojatnih 62% popusta na MS Office pakete uz kupon kod “SGO62

Microsoft je lansirao i Office verziju za MAC korisnike, a Godeal24 također nudi povoljne cijene za takve pakete. Unesite kod za popust prilikom plaćanja kako biste ostvarili sniženu cijenu.

62% popusta na proizvode za MAC uz kupon kod “SGO62

Kako bi zadovoljili potrebe korisnika različitih profila, Godeal24 nudi različite verzije Windows operativnog sustava koje odgovaraju različitim vrstama hardvera, osobnog ili poslovnog. Osim najčešće korištenog Windows 10 Pro, u ponudi se nalaze i Windows 10 Enterprise za poslovne potrebe, Windows Server te mnogi drugi proizvodi.

Čak do 50% popusta na razne Windows proizvode uz kupon kod “SG050

Ako tražite Windows OS ili MS Office proizvode za kupovinu na veliko, pregledajte sljedeću ponudu:

Veleprodaja za poslovne korisnike

Godeal24 je web trgovina s kompletnom i profesionalnom ponudom digitalnih licenci. Prema navodima tvrtke, legalne softvere možete nabaviti po 80% povoljnijoj cijeni nego u klasičnim trgovinama. Osim Windows i Office proizvoda, Godeal24 nudi široku ponudu računalnih alata kao što su IOBIT, Ashampoo, Disk Drill i mnogi drugi.

Ponuda računalih alata:  

Ponuda računalnih alata za MAC

Godeal24 preprodaje Microsoft licence i druge softvere, što krajnjem kupcu omogućuje kupovinu raznih softvera po sniženim prilagođenim cijenama. Iz tvrtke navode da su licence 100% originalne i autentične te da nude uštedu do čak 90%. Također, kako bi svoje kupce osigurali, Godeal24 naglašava da zna “povijest” svake licence koju prodaje te da ih korisnici mogu koristiti bez problema. Licence kupljene na Godeal24 platformi su doživotne, kao i ažuriranja i podrška.

Kupovina u 5 jednostavnih koraka:

1. Idite na stranicu za plaćanje, kreirajte račun ili nastavite kao gost, a potom ispunite “Informacije o plaćanju”

2. Odaberite “CWALLETCO” i “Nastavi”

3. Provjerite svoju narudžbu zatim kliknite “Naruči”

4. Na sljedećoj stranici odaberite način plaćanja

5. U sljedećem koraku možete odabrati PayPal za dovršetak plaćanja

O kvaliteti usluge Godeal24 web trgovine govore i ocjene neovisne TrustPilot platforme, gdje je trgovina ocijenjena kao “izvrsna i odlična” u 98% recenzija.

Osim toga, Godeal24 svojim kupcima nudi i profesionalnu tehničku podršku koju je moguće kontaktirati 24/7 na sljedećoj e-mail adresi: [email protected].

(Sponzorirani članak)

Ostavi komentar

Možda će vas zanimati

Promo i akcije

Propustili ste Black Friday i Cyber Monday? Godeal24 ima dobru vijest za vas! Uskoro započinje Double 12 rasprodaja tijekom koje će cijene proizvoda sniziti...

Aplikacije i softver

Crni petak je pred vratima, a ako ste u potrazi za jeftinim, a originalnim računalnim softverima – imamo odličnu vijest za vas! Ne propustite...

Kripto

Tržište kriptovaluta je jedna od najzanimljivijih platformi za ulaganje tijekom posljednjeg desetljeća. Posebno je to slučaj u posljednjih nekoliko godina s pandemijom. Malo je...

Aplikacije i softver

Postoji više znakova koji ukazuju na malware, a ako ih primijetite, potrebno je što prije reagirati. Koji god uređaj koristili, nikad nema potpune sigurnosti...