Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Promo i akcije

Godeal24 nudi Microsoft Office 2021 i Windows operativne sustave po posebnim cijenama

Microsoft Office je najkorišteniji softverski paket za poslovnu produktivnost na svijetu. Zapravo, više od 1,2 milijarde korisnika diljem svijeta sada koristi neki oblik proizvoda Office (oko 20% svjetske populacije). Danas, u gotovo svakom računalu, moguće je uočiti poznati logo. Ipak, mnogi zbog visoke cijene Microsoft Office softvera oklijevaju s kupovinom, a piratske verzije donose mnoge probleme poput problema s radom računala, podaci koji nisu sigurni, formati datoteka koji mogu biti izgubljeni, a postoji i opravdani rizik da zlonamjerni softver može jednostavno zaraziti računalo. Uz Godeal24 možete u potpunosti izbjeći rizik korištenja piratskih softvera jer ih možete nabaviti po iznimno niskoj cijeni.

Na Godeal24 web stranici možete pronaći različite ponude za Microsoft Office ili Windows softvere. Licence kupljenih novih softvera moguće je koristiti već nakon nekoliko minuta od kupnje.

Godeal24 nudi cijeli Office paket po nižoj cijeni, a uz to nudi i druge odlične ponude te niske cijene tijekom cijele godine. Ne propustite posebnu Godeal24 rasprodaju! U nastavku možete pronaći ponude za neke od najpopularnijih Microsoft proizvoda. U ovoj rasprodaji, Microsoft Office 2021 može postati vaš za samo 30,22 € umjesto službene cijene od 439,99 $. Također, možete nabaviti Windows OS za samo 7,24 €, a očekuju vas i popusti do 62% na odabrane softvere.

RASPRODAJA! Posebne cijene tijekom ograničenog perioda!

Najpopularniji operativni sustav i uredski softveri trenutno su dostupni po akcijskim cijenama! Za sljedeće artikle nije potreban dodatan kod za popust, a akciju možete iskoristiti klikom sljedeće linkove:

Ostvarite do 62% popusta na Windows OS i MS Office uz kupon kod SGO62

Iskoristite do 50% popusta na sljedeće artikle s kupon kodom SGO50

Sve što trebate za vaš posao i online učenje pronađite na popustu uz korištenje kupon koda SGO62

Ostala ponuda alata za računalo

Uz sve navedeno, tijekom Godeal24 rasprodaje, u ponudi je moguće pronaći i širok spektar računalnih alata s kojima ćete biti produktivniji i uspješniji u svojim radnim pothvatima.

Godeal24 je web trgovina koja na globalnom tržištu prodaje računalne operacijske sustave, softvere i softverske ključeve za igre. Uspješno posluje već nekoliko godina i uvijek pokušava kupca staviti na prvo mjesto te ponuditi najbolje proizvode i usluge. Kako bi poboljšali korisničko iskustvo, proces kupovine na Godeal24 platformi je jednostavan i lak, a softver i upute za instalaciju, nakon kupovine, šalju se na e-mail kupca. Ako imati pitanje ili trebate pomoć, korisnička služba je tu da vam pomogne, a sve što trebate napraviti je poslati e-mail na adresu: [email protected].

Također, ako želite saznati više o Godeal24 web trgovini i provjeriti stvarne komentare i recenzije, to možete učiniti putem Trustpilot platforme.

Sponzorirani članak

Ostavi komentar

Možda će vas zanimati

Aplikacije i softver

Ušli smo u novu godinu, počastili sebe ponekom sitnicom, a sada je vrijeme da i svoje računalo nagradimo novom nadogradnjom. Ako ste u potrazi...

Promo i akcije

Povodom ulaska u novu 2023. godinu, Godeal24 predstavlja novogodišnju rasprodaju tijekom koje možete nabaviti Windows, Microsoft Office i mnoge druge računalne alate po iznimno...

Promo i akcije

Microsoft Office jedan je od najpopularnijih uredskih softvera svih vremena, a dugi niz godina mete konkurenciju i predstavlja prvi izbor brojnih korisnika. Iako ga...

Promo i akcije

Propustili ste Black Friday i Cyber Monday? Godeal24 ima dobru vijest za vas! Uskoro započinje Double 12 rasprodaja tijekom koje će cijene proizvoda sniziti...