Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Aplikacije i softver

Godeal24 nudi popuste do čak 62% – Microsoft Office 2021 za samo 12,99 eura!

Word, Excel i PowerPoint su najčešći softveri kojima se okrećemo kada je riječ o pisanju dokumenata, analizi podataka i kreiranju prezentacija za poslovne, ali i osobne svrhe. Upravo ova tri softvera postavila su Microsoft Office na tron dugogodišnjeg kralja uredskih aplikacija, a najnovija verzija Office 2021 omogućuje čak i trenutnu suradnju na dijeljenim dokumentima.

Međutim, dobro je poznato da spomenuti softveri uz svoje vrlo moćne mogućnosti dolaze i s pratećom cijenom koja je nerijetko poprilično skupa pa tako najnovija licenca za Office 2021 Pro na Microsoftovoj službenoj web stranici košta čak 410 eura. Ako vam se to čini previše, Godeal24 ima dobru vijest za vas! Povodom velike promocije uredskih softvera, Godeal24 platforma nudi kompletan Microsoft Office 2021 paket za samo 24,99 eura. Također, ako kod kuće imate više računala, možete birati između različitih kombinacija. Na primjer, najnižu cijenu ćete postići kupovinom 5 licenci pa će svaka licenca Office 2021 koštati samo 12,99 eura.

Ostvarite nevjerojatnih 62% popusta na Office 2021 uz kupon kod “SGO62

Čak 62% popusta na paket Office 2021+ Windows OS uz kupon kod “SGO62

Najšire korišteni Windows 10 je također snižen na cijenu od 6,06 eura, a Microsoft i dalje podržava besplatnu nadogradnju na Windows 11 pa je sada pravo vrijeme za kupovinu!

50% popusta na Windows OS uz kupon kod “SG050

Zašto je Godeal24 tako povoljan? Jesu li softveri originalni?

Kupovinom na Godeal24 platformi u potpunosti izbjegavate rizik koji predstavlja korištenje piratskih verzija softvera. Iz tvrtke naglašavaju da je preprodaja rabljenih licenci uređena europskim zakonima, a da iako je riječ o rabljenim licencama, softveri su potpuno novi. Upravo iz tog razloga, platforma Godeal24 može ponuditi povoljne cijene pa možete uštedjeti preko 80% bez ikakvog problema.

62% popusta na Office i ostale pakete uz kupon kod “SGO62

Do 50% popusta na ostale Windows proizvode uz kupon kod “SGO50

Osim toga, bogata Godeal24 ponuda uključuje i razne vrste računalnih alata, uključujući Ashampoo Photo Commander 16, Wise Care 365, Adguard, iObit serije softvera itd., koji u potpunosti mogu zadovoljiti sve vaše softverske potrebe.

Ponuda računalnih alata:

Godeal24 platforma nudi opsežnu ponudu digitalnih licenci, a kupca stavlja na prvo mjesto. Nakon kupovine, softver je moguće odmah preuzeti, instalirati i aktivirati. Ako ste u potrazi za novim operativnim sustavom, sad je pravo vrijeme za kupovinu klasičnog Windows 10 OS-a, a ako želite nadograditi svoje uredsko računalo, odaberite Office 2021 paket koji je upravo sada dostupan po najpovoljnijoj cijeni. Uz to, u Godeal24 ponudi pronaći ćete i mnoge druge korisne alate.

Web trgovina Godeal24 svoju reputaciju je izgradila profesionalnom i brzom uslugom, a nudi jamstvo povrata novca i sigurnu kupovinu. Štoviše, na TrustPilot nezavisnoj platformi gdje korisnici ocjenjuju usluge i proizvode, dobila je visoku ocjenu 4,9, što je pokazuje da se radi o ozbiljnoj i sigurnoj trgovini. Osim toga, Godeal24 svojim kupcima nudi i tehničku podršku koju je moguće kontaktirati na sljedećoj e-mail adresi: [email protected].

Kako aktivirati Microsoft Office 2021 Professional Plus ključ

  1. Za preuzimanje koristite službeni link koji ste dobili putem e-maila.
  2. Raspakirajte .img datoteku softverom kao što je WinZip.
  3. Kliknite na setup launcher u raspakiranoj mapi.
  4. Slijedite upute za završetak instalacije.
  5. Pokrenite bilo koju aplikaciju sustava Office i iskoristite ključ za aktivaciju Microsoft Office 2021 Professional Plus.
  6. Detaljniji koraci instalacije bit će vam ponovno poslani putem e-pošte.

Ako imate bilo kakvih pitanja, možete kontaktirati Godeal24 korisničku podršku u bilo kojem trenutku!

(Sponzorirani članak)

Ostavi komentar

Možda će vas zanimati

Aplikacije i softver

Iako Apple uređaji slove za vrlo kvalitetne uređaje, većina iPhone ili iPad korisnika tijekom svog života susrela se s bar jednim od sljedećih problema:...

Aplikacije i softver

Majčin dan poseban je dan u godini, a obilježava se 08. svibnja svake godine. To je prilika kada bi svi trebali svoje majke podsjetiti...

Aplikacije i softver

U današnje vrijeme kada prosječna osoba ima barem par online računa na raznim platformama, pamćenje lozinki mnogima zadaje glavobolje. Upravo iz tog razloga sve...

Tehnologija

Europski parlament izglasao je u četvrtak stvaranje novog istražnog odbora koji bi trebao istražiti navode da su članice EU nabavile i koristile moćni špijunski...