Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Promo i akcije

Godeal24 rasprodaja softvera: Ostvarite do 62% popusta i nabavite Windows 10 Pro za 5,99 eura

Podaci jedne ankete pokazali su da se Windows 10 može pronaći u 76,1% računala. Iz perspektive cjelokupnog ekosustava PC operativnih sustava, Windows 10 i dalje drži tron. Korištenje Windows 10 operativnog sustava nudi i benefit besplatne nadogradnje na Windows 11 pa se korisnici ne moraju brinuti o podršci i ažuriranjima. Ako još uvijek koristite Windows 7 ili 8, ili čak stariju verziju, sada je pravo vrijeme da svoj sustav nadogradite. Ipak, poznata je situacija da to mnogima predstavlja popriličan trošak, pa to odgađaju do zadnjeg trena. Dobra vijest je da Godeal24 platforma nudi rasprodaju softvera pa je Windows OS i Office pakete moguće nabaviti po iznimno povoljnim cijenama.

Godeal24 nudi Windows 10 za samo 7,24 eura te navodi da bi u Microsoft trgovini za isti operativni sustav morali izdvojiti oko 198 eura. Microsoft podržava besplatnu nadogradnju Windows 10 sustava na Windows 11 pa za vrlo povoljnu cijenu možete nabaviti najnoviji operativni sustav. Također, Office 2021 Pro na Godeal24 rasprodaji softvera, moguće je nabaviti za nevjerojatnih 24,99 eura, dok iz web trgovine naglašavaju da bi za isti sustav u Microsoftovoj trgovini morali izdvojiti čak oko 436 eura.

Windows i Office vremenski ograničena ponuda:

Ako trebate softver za više računala ili želite prijatelja iznenaditi prigodnim poklonom, možete odabrati 5Keys Combo za Windows 10 te će vas u tom slučaju Windows 10 ispasti samo 5,99 eura. Ista ponuda dostupna je za Microsoft Office 2021, koji je u ponudi za samo 13,19 eura po komadu.

Kupi više, uštedi više! Isplative kombinacije!

Ostvarite čak 62% popusta na pakete i ostale MS Office proizvode uz kupon kod “SGO62

Godeal24, kako bi zadovoljio različite potrebe korisnika, u ponudu je uvrstio različite verzije Windows 10 operativnog sustava koje odgovaraju i poslovnom i osobnom korištenju.

Do 50% popusta na ostale Windows proizvode uz kupon kod “SGO50

Web trgovina Godeal24 podsjeća da su kompletna i profesionalna trgovina s opsežnom ponudom 100% legalnih digitalnih licenci, što također znači da isti softver možete dobiti za 80% manju cijenu. Osim klasične ponude Windows operativnih sustava i Office proizvoda, u ponudi se nalaze i računalni te mobilni alati kao što su IOBIT, Ashampoo, Disk Drill i mnogi drugi.

Ponuda računalnih alata:

Godeal24 je web trgovina specijalizirana za prodaju softverskih licenci za široku paletu renomiranih proizvoda kao što su Windows operativni sustavi i ostali Microsoft proizvodi. Bilo da tražite Windows 10 ili Office 2021, sve možete pronaći upravo ovdje i to po povoljnim cijenama tijekom trajanja softverske rasprodaje.

O kvaliteti usluge Godeal24 web trgovine govore i ocjene neovisne TrustPilot platforme, gdje trgovina drži visoku 4,9 ocjenu te ocjenu zadovoljstva od čak 98%. Osim toga, Godeal24 svojim kupcima nudi i tehničku podršku koju je moguće kontaktirati na sljedećoj e-mail adresi: [email protected].

Sponzorirani članak

Ostavi komentar
Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Aplikacije i softver

Ljetno vrijeme je vrijeme odmora i zabave, ali svakako i vrijeme priprema za nadolazeću akademsku godinu. Ako je vašem računalu potrebna nadogradnja, a pritom...

Aplikacije i softver

Nakon kupovine novog računala, prva bitna stavka koju treba ispuniti je nabavka operativnog sustava i ostalih softvera. Zbog visokih cijena, mnogi posežu za besplatnim...

Aplikacije i softver

Word, Excel i PowerPoint su najčešći softveri kojima se okrećemo kada je riječ o pisanju dokumenata, analizi podataka i kreiranju prezentacija za poslovne, ali...

Tehnologija

Zajednički život mladenaca je izuzetno uzbudljiv. Tada imate priliku planirati svoju budućnost s nekim koga volite. Ako planirate svoju budućnost s odabranom osobom, naravno...