Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Aplikacije i softver

Godeal24 Super Deal: Windows OS za samo 6,14 € ili MS Office za nevjerojatnih 13,52 €!

Ljetno vrijeme je vrijeme odmora i zabave, ali svakako i vrijeme priprema za nadolazeću akademsku godinu. Ako je vašem računalu potrebna nadogradnja, a pritom ste ograničeni budžetom, Godeal24 web trgovina je prava stvar za vas!

Sigurno ste upoznati s činjenicom da Windows 10 Pro, u Microsoft Storeu, košta nezanemarivih 195 eura, a Microsoft Office 2021 čak 429 eura, što premašuje budžet velikog broja ljudi. Dobra vijest je da Godeal24 platforma nudi, kako navodi, jeftini i originalni Windows 10 Pro, kojeg je potom moguće besplatno nadograditi na Windows 11, što u konačnici znači da za iznimno povoljnu cijenu možete nabaviti najnoviji operativni sustav.

Tijekom trajanja ove izvrsne Godeal24 ponude, Windows 10 Pro moguće je nabaviti za samo 7,42 eura, a ako želite izravno kupiti najnoviji operativni sustav, Windows 11 Pro može biti vaš za samo 10,24 eura. Ipak, treba naglasiti da je Windows 11 Pro, kao najnovija verzija Windowsa, najsigurniji operativni sustav, s obzirom da ga Microsoft stalno ažurira i popravlja.

Originalni Windows OS – vremenski ograničena ponuda!

Microsoft je nedavno potvrdio da će podrška za Office 2013 prestati 11. travnja 2023. godine te će od toga datuma Microsoft okončati sve oblike ažuriranja i održavanja. To bi moglo predstavljati veliki problem za korisnike koji se na vrijeme ne prebace na novije inačice softvera. Preporuka je da korisnici koji još uvijek koriste tu stariju verziju, što prije nadograde ili zamijene taj proizvod. Kako to ne bi predstavljalo prevelik izdatak, na Godeal24 web trgovini, Office 2021 moguće je nabaviti za samo 25,61 euro. Štoviše, ako vam je potrebna nadogradnja za više računala, kupovinom 5PC Office 2021 Combo paketa, pojedinačni Office 2021 dobivate za nevjerojatnih 13,52 eura!

Microsoft Office – vremenski ograničena ponuda!

Ostvarite 62% popusta na MS Office pakete uz korištenje kupon koda “SG062

Kako bi zadovoljili različite potrebe korisnika, Godeal24 web trgovina nudi razne verzije Windows 10 sustava koje odgovaraju različitim vrstama hardvera, bilo da se radi o poslovnom ili osobnom profilu korisnika. U ponudi se nalazi Windows 10 Pro, Windows 10 Enterprise, Windows Server i još mnogo toga…

Čak do 50% popusta na Windows OS uz korištenje kupon koda “SGO50

Iz Godeal24 web trgovine napominju da su kompletna i profesionalna trgovina s opsežnom ponudom 100% legalnih digitalnih licenci, što također znači da isti softver možete dobiti za 80% manju cijenu. Osim klasične ponude Windows operativnih sustava i Office proizvoda, u ponudi se nalaze i računalni te mobilni alati kao što su IOBIT, Ashampoo, Disk Drill i mnogi drugi.

Ponuda računalnih alata:

Uz to, Godeal24 web trgovina nudi i antivirusne programe za PC, Mac, Android i iOS po 90% jeftinijim cijenama u usporedbi s kataloškim.

Kupovina je vrlo jednostavna i brza, a digitalizirana dostava omogućuje vam da svoj softver dobijete nakon samo nekoliko sekundi od kupnje izravno na svoju e-mail adresu. Osim što je to najpovoljniji način “dostave”, predstavlja i vrlo ekološko rješenje, potpuno eliminirajući potrebu za fizičkim transportom i proizvodnjom nepotrebne ambalaže.

O kvaliteti usluge Godeal24 web trgovine govore i ocjene neovisne TrustPilot platforme, gdje trgovina drži visoku 4,9 ocjenu te ocjenu zadovoljstva od čak 98%. Osim toga, Godeal24 svojim kupcima nudi i profesionalnu tehničku podršku koju je moguće kontaktirati 24/7 na sljedećoj e-mail adresi: [email protected].

Ostavi komentar

Možda će vas zanimati

Biznis i posao

U prošloj godini više od 70.000 zaposlenika širom svijeta otpušteno je od strane velikih tehnoloških tvrtki. Tehnološke tvrtke uvijek su u vijestima, obično hvaleći...

Aplikacije i softver

Ušli smo u novu godinu, počastili sebe ponekom sitnicom, a sada je vrijeme da i svoje računalo nagradimo novom nadogradnjom. Ako ste u potrazi...

Biznis i posao

Microsoft svojim američkim zaposlenicima daje neograničeno slobodno vrijeme. Najava je objavljena u e-poruci zaposlenicima od Kathleen Hogan, Microsoftove glavne direktorice za ljudske resurse. Microsoft...

Internet

Nedavno je otkriven novi malware koji koristi sigurnosne propuste u 30 različitih WordPress plugin-ova. Do sada je zarazio stotine, ako ne i tisuće Word...